Hela denna sida är en annons

Apomera rabattkod

Aktuella Apomera rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan
Exklusiv

7%

Utgår om 1 vecka


Apomera rabattkod ger dig 7% rabatt på ett helt köp!

Giltighetstid: 1-31/10. Villkor: Rabatten kan användas på redan nedsatta priser på apomera.se men inte med andra rabattkoder. Rabatten kan inte nyttjas i efterhand på redan genomförda beställningar.

Visa villkor

Visa rabattkod

expressen-oktober

Visa rabattkod

expressen-oktober

Aktuella Apomera rabattkoder under Oktober 2018

 • Fri Frakt

  Giltig tills vidare


  Apomera rabattkod - Fri frakt på hela din beställning av receptfria läkemedel

  Köp valfria varor hos Apomera och erhåll fri frakt från första kronan vid online beställning med rabattkod.

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  Rabatt aktiveras via länk
 • 60%

  Giltig tills vidare


  Fyndpriser på egenvårdsprodukter till extra låga priser!

  Extra bra priser på grund av att produkterna har ett kortare bäst före datum i denna kategori. Samtliga varor säljs med reservation för slutförsäljning.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 50%

  Giltig tills vidare


  Kampanjpriser upp emot 50 % rabatt på receptfria läkemedel online

  Köp dina receptfria läkemedel och hälsoprodukter för halva priset online via Apomera.se

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 20 röster

Info om Apomera

Hämta din Apomera rabattkod idag och få 10 % rabatt på ditt valfria köp av receptfria läkemedel och hälsoprodukter. Apomera strävar efter att bli Sveriges trevligaste och mest prisvärda nätbutik för produkter inom allergimedicin, förkylningsmedicin, hälsovård och allt annat du behöver för att lindra besvär eller förbättra din hälsa. Du kan söka efter symtom eller behov och få hjälp med vad som är bäst för dig.

De har mängder av produkter från hundratals märken till kampanjpriser. Just nu får du inte bara 10 % rabatt på ditt köp utan också ordern hemskickad till dörren fraktfritt. Du finner alla aktuella erbjudanden här hos oss.

Läs mer

Mer om Apomera

Apomera rabattkod ger dig 10 % rabatt på hela utbudet av receptfria läkemedel

Med en Apomera rabattkod får du 10 % rabatt på ditt köp av Apomeras utbud av receptfria läkemedel och hälsoprodukter. Välj valfria varor och få rabatterat pris med hjälp av koden. Du får också fri frakt på din beställning när du handlar hos Apomera.se.

Du hittar ett brett och prisvärt utbud med produkter inom kategorier som allergimedicin, förkylningsmedicin, vitaminer, kosttillskott,  hud-, hår-, tand-, sår-, mun- och ansiktvård, men också mycket mer.

Spana in Bodystore rabattkoder om du vill du ha fler förmånliga erbjudanden inom hälsokost och naturliga livsmedel. 

Hur hämtar jag min Apomera rabattkod?

 1. Börja med att välja valfria varor på Apomera.se
 2. När du känner dig nöjd klickar du ”till kassan” som du hittar i högra hörnet på sajten
 3. Under listade produkter i varukorgen, klickar du på länken ”jag har en rabattkod”
 4. Mata in den aktuella koden som du fått och erhåll den utlovade rabatten

 

Kampanjer på receptfria läkemedel & hälsoprodukter med upp emot 50 % rabatt  

Apomera har ett omfattande utbud av allt du kan tänkas behöva för din hälsa och ditt välmående. Det finns värktabletter, allergimedicin, naturliga läkemedel, vikt & hälsokost, förkylningspreparat med mera. Välj produkter bland varumärken som Alvedon, Basiron, Clarityn, Desonix, Echinagard, Ipren, Natusan, Nutrilett, Otrivin och Rehband.

Förutom pågående kampanjer finner du också en fynd-sektion för produkter för egenvård med kortare hållbarhet. Apomera har ständigt kampanjerbjudanden tillgängliga på sajten, tydligt markerade med kampanj + röda priser. Nu får du dessutom möjligheten att få hela din onlineorder hemskickad fraktfritt.

 

Apomera.se – en av Sveriges mest prisvärda nätbutiker för läkemedel och hälsoprodukter

Är du i behov av receptfria läkemedel och hälsoprodukter, kan du lika gärna köpa det online än att bege dig till apoteket. Hos Apomera får du produkter i ett brett utbud till kampanjpriser. Dessutom levereras det snabbt och fraktfritt hem till din dörr.

Apomeras vision är att erbjuda Sveriges trevligaste och billigaste butik på nätet inom receptfria läkemedel. Besöker du deras sajt märker du att många av varorna har kampanjpriser och du tjänar in pengar på ditt köp då du inte betalar något för frakten som ingår i priset.

Apomeras verksamhet är registrerad hos Läkemedelsverket och deras varor är godkända för försäljning utanför apotek. Du kan betala din order på flera sätt med direktbetalning eller faktura via Klarna.