Berg & Berg rabattkod December 2018

Betyg 3.9 av 19 röster
Berg & Berg är nätbutiken skapat av de äkta makarna med ambitionen om att sälja de bästa produkterna, tillverkat av de bästa tillverkarna och skapat med de bästa materialen. Butiken erbjuder ett brett sortiment av accessoarer som snusnäsdukar, portföljer, scarfs, slipsar men också skjortor, byxor och tröjor. Med en Berg & Berg rabattkod får du 10% rabatt på hela ditt köp av accessoarer eller klädesplagg.Välj bland kvalitativa läderplånböcker eller den finaste snusnäsduken gjord av kaschmir från en specialist i Biella. Valet är ditt, men passa på nu när du får ett förmånligt pris på köpet. 
discount-badge 10% RABATT

Berg & Berg rabattkod - 10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet

Utgår 8 Februari 2020
70% RABATT

50-70% rabatt på utgående accessoarer ur butikssortimentet

Utgår 8 Februari 2020

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Berg & Berg baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt vid köp över 699 kr!

Utgår 31 December
discount-badge

20% rabatt på din beställning!

Utgår om 1 dag
discount-badge

Stayhard rabattkod - 100 kr rabatt på valfria köp över 1000 kr

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Berg & Berg

Berg & Berg rabattkod ger dig 10 % rabatt på ditt köp av stilfulla plagg & accessoarer

Berg & Berg skapades av de äkta makarna med samma namn som ville sälja plagg med nordisk touch, men producerade av de bästa tillverkarna. De säljer accessoarer som slipsar och flugor, men också klädesplagg som skjortor, byxor och långärmade ulltröjor. Med en Berg & Berg rabattkod får du 10 % rabatt på hela ditt köp av stilfulla varor i butiken. Du hittar dessutom presentaskar att ge bort till någon du tycker om i olika prisklasser eller välj någon av läderprodukterna de säljer utav bästa kvalitet.   

Sugen på att kolla in en annan butik med kvalitativa och trendiga modeplagg, kolla in Johnells rabattkoder för mer erbjudanden.

Hur aktiverar jag min Berg & Berg rabattkod?

  1. Välj de accessoarer, plagg eller presentaskar du vill köpa och placera dem i varukorgen
  2. Klicka dig därefter vidare till kassan, i det här fallet ”check out” som du hittar uppe till höger på sidan
  3. Till höger i nästa steg finner du ett fält som heter ”coupon code” där du matar in din rabattkod
  4. Klicka ”apply code” och du erhåller därefter den utlovade rabatten.

Ett brett utbud av högkvalitativa produkter från de bästa tillverkarna till låga priser

Berg & Bergs ambition är att skapa klassiska och tidlösa produkter, producerade av de bästa tillverkarna och använda det finaste materialet. Berg & Berg har i sitt sortiment ett spännande utbud av slipsar, flugor, portföljer, plånböcker, bälten, skjortor, byxor, handskar för att nämna några produkter. Målet med företaget är att du som kund ska köpa en vara som sedan kommer förgylla din garderob i många år framöver.

Med en Berg & Berg rabattkod får du tillgång till trendiga produkter och samtidigt få dem till ett lägre pris. Eller använd rabattkoden till att köpa en presentask att ge bort till din sambo eller kompis. En accessoar kan göra en hel utstyrseln, pröva själv genom att handla hos Berg & Berg. Du har 30 dagars öppet köp och får din vara inom 2-3 arbetsdagar efter lagd beställning.Berg & Berg – En högklassig butik som hämtar sina produkter från de bästa

Berg & Berg skapades 2009 av ett entusiastiskt par som ville skapa ett utbud med de allra bästa materialen och saker de kunde tänka ha på sig själva. Alla Berg & Berg produkter är producerade av niche tillverkare för att hålla längre. De flesta av tillverkarna är baserade i Italien. Du kan alltså få en slips av slipsmästarna nere i Neapel, eller en fin kaschmir-sjal från specialisterna nere i Biella. Det bästa är det som Berg & Berg erbjuder och nu har du möjligheten att få det till ett förmånligare pris med en aktuell rabattkod.

Intresserad av att addera ytterligare en accessoar till din kollektion, kolla in Guldfynd rabattkoder för guld- och smyckesaccessoarer lagom till nyårsmiddagen eller midsommarbjudningen.  


Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till