Hela denna sida är en annons

Body Shop rabattkod

Aktuella Body Shop rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

3FÖR2

Utgår om 2 dagar


3 för 2 på utvalt hudvård och smink med rabattkod!

Gäller fram till och med den 19 november.

Visa villkor

Visa rabattkod

342SE

Visa rabattkod

342SE

Aktuella Body Shop rabattkoder under November 2018

 • Jul

  Giltig tills vidare


  Tidig lansering av årets adventskalendrar! Slå till redan nu!

  Du kan redan idag beställa hem adventskalendrar för december månad.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • JUL

  Giltig tills vidare


  Nu kan du beställa hem årets bästa julgåvor!

  Gäller fram till och med 2019-01-01 kl. 00.59

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 50%

  Giltig tills vidare


  Upp till 50% rabatt på utvalda produkter i Body Shops REA!

  Passa på att shoppa hem dina skönhetsprodukter redan nu och spara upp till 50%.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.7 av 55 röster

Info om Body Shop

Hämta The Body Shop rabattkod idag och få upp till 30 % rabatt på ditt köp av kosmetik, skönhets- och kroppsvård i en av Sveriges mest populära butiker. Du hittar ansiktsprodukter, kroppsprodukter, parfymer, dofter, makeup och hårprodukter bland mycket annat. Med en The Body Shop rabattkod får du möjlighet att pressa priserna på många av de prisvärda produkterna i sortimentet. Hämta dina kampanjkoder redan nu här på vår rabattportal för att spara pengar på dina köp av skönhets- och kroppsvård. 

Läs mer

Mer om Body Shop

The Body Shop rabattkod ger dig 30 % rabatt på kosmetik, skönhets- och kroppsvård

The Body Shop är butiken som ger skäl för sitt namn, de har nämligen allt för både kropp och själ. För ansiktet finns det rengöring, toners, peeling, ansiktmasker, nattkrämer, fuktkrämer med mera. För kroppen kan du köpa lotions, massageoljor, body butter, tvålar bland annat. Utöver det hittar du smink, hårprodukter och produkter som inte bara är nyttiga för kroppen utan för ditt välbefinnande som spabehandlingar och badprodukter. Är du sugen på att ge bort gåvor eller presentkort finns också den möjligheten. Du hittar gåvor för under 100 kronor med små skönhetskit till mer påkostade present kit.  The Body Shop är inte bara för kvinnor, utan erbjuder även produkter för männen som hudkrämer, rakgelé, deodorant med mera.

The Body Shop skapar alla sina produkter på egen hand och är ingen återförsäljare på så vis utan de kan jobba efter hållbara ovh miljövänliga riktmärken och spåra sina produkter. Prissättningen är också attraktiv då du hittar skönhetsprodukter till låga priser. Använder du dessutom rabattkoder när du genomför ditt köp kan du ytterligare rabatterat pris.


Såhär enkelt hämtar du din The Body Shop rabattkod

 1. Välj de kosmetik-, skönhets- och kroppsprodukter du önskar köpa och placera dem i varukorgen
 2. När du känner dig nöjd, klickar du dig vidare till kassan via symbolen uppe i högra hörnet på sidan
 3. I nästa steg finner du ett kodfält där du matar in din rabattkod och klickar ”använd”
 4. Nu ska du ha fått den rabatt som utlovats

Anslut dig till Body Shops lojalitetsprogram för att få ut det mesta av ditt shoppande

Att vara medlem i lojalitetsprogrammet Love Your BodyTM Club är det bästa sättet att få ut det mesta av din shopping av skönhetsprodukter på nätet. I klubben har du möjlighet att samla poäng och erhålla belöningar på köp du slutför i butiken. Det finns fler förmåner att vara medlem i Love Your BodyTM Club. Du får som medlem en födelsedagspresent när du fyller år, personanpassade hudvårdskonsulter, specialerbjudanden och förtur på nya produkter. Body Shop har ständigt fina erbjudanden med förmånliga rabatter på allt möjligt i sortimentet, speciellt för medlemmar. För de allra senaste erbjudandena, kolla igenom kampanjerna vi fortlöpande publicerar ovan.

The Body Shop – En affärsidé om att berika istället för att utnyttja

1976 öppnas den första Body Shop-butiken i Brighton på sydkusten i England. Anita Roddick startade företaget ihop med sin man och det har sedan dess växt till att bli en världsangelägenhet med butiker i över 60 länder i världen.

Butikerna har sedan starten blivit alltmer miljömedvetna och testar inte produkter på djur och använder återvinningsbara produktflaskor och material. Istället för att utnyttja jordens resurser gör de allt för att berika den med arbetskraft, delta i välgörenhetsprojekt och investera i hållbara lösningar.  

Butiken har även intressant information på sidan med tips och råd för att på bästa sätt ta hand om din hud, vilka produkter som passar bäst för olika hudtyper samt olika avslappnade tekniker för att slippa stress och se piggare och frisk ut. Se till att hålla dig uppdaterad kring Body Shop rabattkoder som du hittar här på rabattportal.