Boxer rabattkod 2024

Betyg av 5 röster
Med en Boxer rabattkod får du tillgång till TV och bredband till kampanjpriser. Teckna tv-abonnemang och få 50 % rabatt på alla kanalpaket, oavsett om du är intresserad av basutbud eller max-utbud. Betala halva priset i ett år och spara tusentals kronor. Plocka ihop ditt egna kanalpaket eller välj de redan sammansatta kanalpaketen. Väljer du 24 månaders bindningstid får du dessutom en hårdvara med på köpet helt gratis. Är du sugen kan du teckna bredbandsavtal och få kampanjpriser på alla paket med olika hastigheter. Vare sig du vill ha det smala paketet för slösurfande eller om du vill ha maximal kapacitet med 1000 mbit/s så erbjuds du kampanjpriser med Boxer rabattkod. För de senaste erbjudandena och kampanjerna från Boxer, besök vår rabattportal.

Giltiga Boxer rabattkoder under Februari 2024

0 aktiva rabattkoder hos Boxer just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Boxer baserat på sortiment.
discount-badge
Loopia

5% rabatt på månadskostnaden med exklusiv kod!

Utgår 25 Februari
discount-badge
Batteriexperten

Handla för 700kr och få 50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Reolink

10% rabatt på alla Reolink produkter!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
5 Jan
50%
Senast aktiva rabattkod
Boxer har sällan aktiva rabattkoder, sist var 5 Januari. Boxer har i snitt 20 rabattkoder per år, det är 36% av vad liknande butiker har. Senast Boxer hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 15 December och pågick under 751 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Boxer
Under torsdagar publicerar Boxer i snitt 35% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Boxer
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Boxer.

Vanliga frågor om Boxer rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Boxer rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Boxer rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Boxer rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Boxer.

  Om Boxer

  Boxer rabattkod ger dig rabatterat pris på TV-abonnemang och bredband

  Hos Boxer kan du plocka ihop ditt eget kanalpaket eller välja ett av de existerande kanalpaketen beroende på vad du vill titta på. Välj de enklare baspaketen där du får välja 8 kanaler eller slå till på Boxer Max som är det största kanalpaketet som även innehåller C More serie- och filmkanaler. Boxer har paket som är anpassade till olika behov. Oavsett vad du är ute efter kan du välja kanalpaket som tillgodoser dina önskemål. Slår du till nu får du dessutom 50 % rabatt på dina första 12 månader av abonnemanget tillsammans med en gratis smartbox och 500 kr i webbrabatt. Du sparar tusentals kronor på ditt tv-tittande.

  Boxer har även bredbandsabonnemang där du kan välja bredband med olika hastigheter för streaming av film, sport, serier med mera. Välj 10 Mbit/s om du tänkt slösurfa eller 1000 mbit/s om du ständigt är uppkopplad och vill att streaming och nedladdning ska ske på ett kick. Med en Boxer rabattkod får du rabatterat pris på TV-abonnemang och bredband med upp till halva priset.

  Hur aktiverar man sin Boxer rabattkod?

  1. Surfa in på boxer.se och läs på om abonnemangskostnader och utbud
  2. Välj det paket som passar dig och klicka dig vidare till beställningssidan
  3. Lägg till extra produkter som smartbox och andra hårdvaror
  4. Beroende på vilket abonnemang du väljer så skiljer sig rabatten
  5. Klicka på fältet under "ange värdekod" och skriv in din kod som du fått och klick "aktivera"
  6. Nu bör din rabatt ha aktiverats 

  Kampanjer på abonnemang med upp till 50 % lägre månadsavgift

  Boxer erbjuder förmånliga rabatter på kanalpaket med rabatterade abonnemangskostnader. Använd din Boxer rabattkod idag och erhåll 50 % lägre pris i ett helt år på ditt TV-abonnemang samt 500 kr i webbrabatt. Väljer du 24 månaders bindningstid, får du dessutom en Smart Box på köpet till ett värde på 1196 kr. Du kan enkelt spara tusenlappar och få ett gigantiskt utbud av TV-kanaler.

  50 % rabatt i 12 månader gäller för alla kanalpaket hos Boxer, oavsett om du vill ha ett basutbud eller ett max utbud. Alla kanalpaket har fördelen att du kan titta på utbudet via mobilen, surfplattan och datorn och inga startavgifter tillkommer på alla kanalpaket.

  Ta med dig Boxer när du är ute och far, genom att ladda ner Boxer Play-appen. Du får tillgång till samma utbud i mobilen eller surfplattan och kan se serier, filmer eller kanaler direkt i din smartphone på tåget eller bussen.

  Spana även in Boxer bredbandpaket, där du får kampanjpriser på alla bredbandsabonnemang, oavsett vilken hastighet du väljer. Med rabattkoden får du tillgång till prissänkta bredbandsalternativ.

  Boxer – Bland de första på digital tv-abonnemang och bredband

  1999 grundades Boxer och matade ut sina första digitala sändningar. 2007 ersattes de analoga sändningar helt utav de digitala. Boxers verksamhet bygger på att de ska tillhandahålla, distribuera, marknadsföra och administrera kanaler som sänder abonnemangs-TV. Boxer säljer både TV-abonnemang och bredband och är sedan oktober 2016 en del av Com Hem Group. I dagsläget har Boxer cirka 70 kanaler i sitt utbud, varav några stycken sänds okodade som alla utom abonnemang har möjlighet att titta på.

  I utbudet ingår bland annat C More kanaler med filmer, sport och serier. Andra kanaler är Eurosport, CNN, Nickelodeon, Animal Planet, MTV, BBC, Fox, SF Anytime och många fler. Använd din Boxer rabattkod redan idag och få tillgång till det exklusiva kanal- eller bredbandspaketen och spara tusentals kronor.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?