Campadre rabattkod 2020

Vårt betyg 4
Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av aktuella Campadre rabattkoder och kampanjer. Se till att bli medlem och gå med i Nordens största shoppingklubb Campadre. Varje dag kan du ta del av nya kampanjer på kända märken till förmånligt låga priser. Spara upp till 80% på allt inom kläder, skor, accessoarer, skönhet, barnkläder, hem & inredning, sport, resor med mera. Du hittar fyndprodukter från välkända varumärken som Odd Molly, Craft, Röhnisch, Tiger of Sweden, Björn Borg, Orrefors, Lacoste och många fler. Bli medlem hos Campadre idag och spara upp till 80% på dina köp.

Giltiga Campadre rabattkoder under November 2020

Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar Campadre i snitt 49% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Campadre.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Campadre baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv Cocopanda rabattkod: 10% rabatt vid köp över 699kr!

Utgår 28 Februari 2021
exclusive-badge
discount-badge

30% rabatt på första boxen!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

22% rabatt hos Lookfantastic

Utgår 3 Januari 2021
Visa fler liknande erbjudanden

Om Campadre

Innehållsförteckning

 • 01
  Tipsa en vän och få en Campadre rabattkod värd 100 kronor
 • 02
  Om Campadre
 • 03
  Nya kampanjer varje dag hos Campadre
 • 04
  Leverans & frakt Campadre
 • 05
  Märkesvaror med Campadre rabattkod
 • 06
  Exklusiva varor till ett bättre pris hos Campadre
 • 7
  Vanliga frågor om Campadre rabattkod
 • 01

  Tipsa en vän och få en Campadre rabattkod värd 100 kronor

  Genom att bjuda in vänner kan du spara ännu mer pengar. För varje vän som handlar något får du en Campadre rabattkod värd 100 kronor. Rabatten måste användas inom 6 månader efter att du mottagit den, men med Campadres fantastiska utbud blir det inte svårt att hitta något du vill köpa på stört! Du kan bjuda in hur många vänner du vill så länge de inte har eller har haft ett konto tidigare räknas de som en ny kund när de gör sitt första köp, och du får en Campadre rabattkod. Var dock noga med att de registrerar sig via din personliga länk, annars registreras ingen bonus på ditt konto.

 • 02

  Om Campadre

  Campadre erbjuder sina medlemmar unika rabatter på exklusiva varumärken. Företaget grundades i Sverige år 2009 och expanderade redan samma år till Danmark, Norge och Finland. För att utnyttja en Campadre rabattkod måste du först bli medlem, sedan får du tillgång till 20 000+ produkter till nedsatt pris. Att bli medlem är helt gratis, och du är inte bunden till att köpa något. Här kan du shoppa allt inom mode och inredning samt trendiga livsstilsprodukter.

 • 03

  Nya kampanjer varje dag hos Campadre

  Campadre handplockar produkter och köper in varorna direkt från varumärkesleverantören. Sedan pågår en kampanj vanligtvis i 3–5 dagar, beroende på hur snabbt varorna säljer slut. Som medlem får du ett mail varje dag om vilka nya Campadre kampanjer som finns, nya kampanjer startar klockan sju varje morgon. Det gäller att vara alert eftersom populära produkter kan ta slut på bara några timmar, framför allt om du vill använda din Campadre rabattkod. Du kan även följa Campadre på Facebook och Instagram för att se nya produkter och erbjudanden.

 • 04

  Leverans & frakt Campadre

  För beställningar på över 1 500 kronor bjuder Campadre på frakten, annars kostar det 59 kronor. Eftersom de flesta produkter skickas till Campadre först efter att kampanjen är slut skickas de ca 10–14 dagar efter avslutad kampanj. Sedan tar det vanligtvis 1–3 dagar för transportfirman att köra ut paketet. Leveransdatumet står angivet vid varje produkt på hemsidan.

 • 05

  Märkesvaror med Campadre rabattkod

  Hos Campadre hittar du alla stora och välkända märken, och alla varor är garanterat äkta. Om de inte köpts in direkt från tillverkaren säkerhetsställs alltid varornas äkthet innan en kampanj läggs upp. Tänk på att produkterna bara finns i begränsad upplaga så var snabb med att beställa just den färg du vill ha i din storlek, nästa gång du kollar kan produkten redan vara slut. När du vill använda din Campadre rabattkod så dras den direkt i kassan när du genomför betalningen.

  Hos Campadre hittar du produkter inom bland annat:

  • Mode
  • Hem och inredning
  • Livsstilsprodukter
  • Sport
  • Elektronik
  • Resor

 • 06

  Exklusiva varor till ett bättre pris hos Campadre

  Om du föredrar exklusiva märken så kan det bli ganska dyrt i längden att följa trender. För att kunna uppgradera din garderob och ditt hem mer frekvent är en Campadre rabattkod din plånboks bästa vän. Om en dyr klocka eller jacka går att få med 80 % rabatt under en Campadre rea så blir det otroligt stora summor på ett år. Att vara medlem hos Campadre är dessutom gratis, och du förbinder dig inte att köpa något.

Vanliga frågor om Campadre rabattkod

Pontus Wiehager
Produktansvarig
Pontus är produktansvarig för Expressen rabattkoder vilket innebär att han ansvarar för både utseendet och innehållet på hemsidan. Han har även grundat Outletsverige som också ägs av Speqta.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till