Hela denna sida är en annons

Choice Hotels rabattkod

Aktuella Choice Hotels rabattkoder & erbjudanden för Augusti 2018

Besök hemsidan

Aktuella Choice Hotels rabattkoder under Augusti 2018

Betyg 3.8 av 18 röster

Info om Choice Hotels

Choice Hotels är en hotellkoncern med hotellen Clarion Hotels, Clarion Collection Hotels, Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort och Nordic Hotels & Resorts. Med en Choice Hotels rabattkod får du upp till 20% rabatt på din hotellbokning. Hotellkedjan erbjuder anpassade hotell för alla resenärer - fritidsresande som affärsresenärer. Ta del av bokningskoder, erbjudanden och kampanjer som sänker priset på ditt boende.
Läs mer

Mer om Choice Hotels

Choice Hotels rabattkod - Upp till 20% rabatt på din hotellbokning

Boka hotell i Sverige eller Norge och få 20% rabatt på din bokning med en bokningskod. Boka boende på något av hotellen Quality, Comfort eller Clarion som ingår i Choice Hotels och få en trevlig hotellvistelse till ett bra pris. Med vår rabattkod får du dessutom 15-20% lägre pris på din hotellbokning. Boka din hotellvistelse till lägsta pris online med våra rabatter och koder.


Hur använder jag en Choice Hotels bokningskod?


1. Under fliken "Välj datum & visa pris" på startsidan finns ett fält för bokningskod

2. Skriv in din kod & tryck på den gröna uppdateringsknappen

Spara upp till 50% på hotell med specialerbjudanden

Med en rad specialerbjudanden och kampanjer på utvalda hotell, platser och hotellpaket kan du spara upp till halva priset på ditt boende. Fynda bland weekendrabatter, rabatter för idrottslag som reser tillsammans och storstadsrabatter på Quality Hotels, Comfort Hotels och Clarion Hotels när du bokar online på Choice Hotels. Boka med upp till 50% rabatt med deras specialerbjudanden.

En av Nordens största hotellkedjor

Hotellkedjan startades i Norge 1990 under namnet Choice Hotels Scandinavia. 2010 byttes namnet till Nordic Choice Hotels och är idag en av Nordens största hotellkedjor med ca 170 hotell i Skandinavien och Baltikum med över 10 000 anställda. Hotellkedjan ägs av Home Invest som i sin tur ägs av Petter A. Stordalen. Hotellkoncernen marknadsförs under hotellnamnen Comfort, Clarion och Quality. I kedjan ingår hotellen Clarion Hotels, Clarion Collection Hotels, Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort och Nordic Hotels & Resorts. Det finns anpassade hotell för alla kunder - turister & fritidsresenärer såväl om affärsresenärer & konferensarrangörer.