Euroflorist rabattkod Augusti 2019

Vårt betyg 5
Få 10% rabatt på alla blommor & buketter med en Euroflorist rabattkod eller köp dagens erbjudande på blommor till 30% lägre pris.Skicka blommor världen över till bra priser. Euroflorist är en blomsterleverantör som började sin resa år 1982 i Malmö under annat namn, och därefter har de utvecklats och spridit sig ut i världen. Idag finns Euroflorist i Österrike, Frankrike, Holland, Luxemburg, Belgien, Polen, Tyskland och Danmark. Och i Sverige så klart. De var pionjärer när det kom till blomsterhandel på nätet och har sedan starten för snart 40 år sedan bildat sig ett starkt namn. Utbudet består av olika typer av blomsterbud som kan skickas till någon du tycker om, till födelsedagar eller andra typer av tillställningar. Förutom vackra blombuketter och blomsterarrangemang finns det exklusiva presenter av olika sorter, med exempelvis olivolja, belgisk choklad och annat härligt. Använder du en Euroflorist rabattkod kan du spara pengar samtidigt som du gör någon glad.
exclusive-badge
discount-badge 10% RABATT

10% på ditt köp hos Euroflorist

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
Användes för 1 timme sedan
Ny RABATT

Blombud till honom

Utgår 31 December
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag
Ny RABATT

Blombud till henne

Utgår 31 December
Till erbjudandet
227 har klickat på kampanjen
Dagens RABATT

Dagens erbjudande hittar du här!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
235 har klickat på kampanjen
Ny RABATT

Sommarbuketter från 255kr

Utgår 31 Augusti
Till erbjudandet
46 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Euroflorist i snitt 36% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Euroflorist.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Euroflorist baserat på sortiment.
discount-badge

Rabattkod ger 10% rabatt på hela sortimentet

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
theflowereffect
1 person har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

Ur&Penn rabattkod - 10% rabatt på valfritt köp för minst 300 kr med unik kod

Utgår 4 April 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Kampanjjakt10
1 person har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

Rabattkod ger 11% rabatt på ditt köp!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
expressen11
309 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Euroflorist

Innehållsförteckning

 • 01
  Spartips när du använder Euroflorist
 • 02
  Miljövänliga och snabba leveranstider hos Euroflorist
 • 03
  Betalningsalternativ
 • 04
  Euroflorist trevliga kundtjänst
 • 05
  Buketter, blomsterarrangemang och presentboxar hos Euroflorist
 • 06
  Handla födelsedagsbuketter hos Euroflorist med rabatkod
 • 07
  Populära blommor på Euroflorist
 • 08
  Euroflorist Stockholm
 • 09
  Euroflorist butiker
 • 10
  Euroflorist presentkort
 • 11
  Vilka butiker tillhör Euroflorist?
 • 12
  När levererar Euroflorist?
 • 13
  Hur använder jag en Euroflorist rabattkod?
 • 01

  Spartips när du använder Euroflorist

  Att använda en Euroflorist rabattkod är bara ett av många sätt att handla billigt på hemsidan. Längst ned på sajten finner du en flik som heter "Dagens erbjudande". Klickar du där tas du till en sida där ett antal av de populäraste buketterna går att beställa för ett billigare pris. Ibland finns dessutom några av Euroflorists andra produkter här till nedsatt pris, exempelvis fina presentaskar och annat. Det är förstås värt att nämna att Euroflorist generellt sett säljer buketter och presentartiklar till plånboksvänliga priser. Du kan även spara pengar genom att registrera dig för deras nyhetsbrev. Du får då nyheter, rabatter och exklusiva erbjudanden skickade direkt till din mejl.

  Köp en blombukett i dagens erbjudande och få mer blommor för pengarna. Spara upp till halva priset på utvalda och populära blomsterarrangemang i dagens erbjudande. Euroflorist väljer ut de populäraste buketterna i sortimentet och sänker priset med upp till 50% rabatt. Välj bland vackra buketter arrangerade av professionella florister. Kampanjsidan uppdateras regelbundet med nya och populära blommor & buketter till sänkta priser.

 • 02

  Miljövänliga och snabba leveranstider hos Euroflorist

  Det finns många fördelar med att beställa buketter och blomsterarrangemang från Euroflorist och en av dem är den snabba leveranstiden. Du får nämligen din produkt levererad samma dag om du beställer den innan klockan 12.00 på vardagar, respektive 11.00 på lördagar. Vilket är väldigt smidigt om du glömt någons födelsedag och behöver ge bort en gåva. Du kan exempelvis köpa en bukett och buda den till födelsedagsbarnets arbetsplats. Du väljer själv om buketten ska levereras samma dag eller på ett bestämt datum. Leveranskostnaderna är från 99 kronor och du har rätt att lämna tillbaka varor som inte förändras för snabbt. Detta kan du göra upp till 14 dagar efter ditt köp. 

  Euroflorist möjliggör för dig att spara pengar genom "dagens erbjudande" som de har varje dag. Håll även utkik efter en Euroflorist rabattkod på denna sida, på så sätt blir ditt köp ännu mer förmånligt.  

 • 03

  Betalningsalternativ

  Betalningen hos Euroflorist sker alltid snabbt och tryggt. Du kan välja mellan olika betalsätt och du väljer självklart det som passar dig bäst. Du kan antingen betala via faktura som du får hemskickad i samband med köpet, eller direkt vid din beställning. Fakturan ska i så fall vara betald inom 14 dagar. Väljer du att betala direkt så finns, kreditkort, PayPal och Swish att välja mellan. Euroflorists betalningsalternativ är:

  • Faktura
  • Klarna
  • Konto- eller kreditkort
  • PayPal
  • Swish

 • 04

  Euroflorist trevliga kundtjänst

  Om du har några funderingar kan du alltid vända dig till kundtjänsten. Antingen kan du höra av dig via mejlformuläret på hemsidan, som de besvaras under öppettiderna, det vill säga mellan klockan 09.00-18.00 på vardagar och 09.00-13.00 på lördagar. Eller så väljer du att kontakta dem via telefon på 040-6020020. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam och det brukar inte dröja alltför länge innan du får svar, såvida det inte är en helgdag.

 • 05

  Buketter, blomsterarrangemang och presentboxar hos Euroflorist

  Med hjälp av en Euroflorist rabattkod kan du ta del av ett specialerbjudande på deras vackra blomsterbuketter, arrangemang och presentboxar. Alla dess produkter är ordnande i smarta kategorier, till exempel efter födelsedag, kön på presentmottagaren och många andra specialkategorier. Under rubriken "Begravning" finns mängder av vackra och smakfulla blomsterarrangemang som passar väl för syftet. Under "Krya på dig" kan du hitta såväl buketter, som nallar och chokladaskar, som alla kan värma hjärtat på någon som är sjuk. Det finns också välfyllda presentboxar med lyxvaror som olivolja, finchoklad och hudvårdsprodukter. Priset varierar mellan de olika blombuketterna samt produkterna. Varorna är mycket prisvärda, inte minst när de är nedsatta i pris. En intressant kategori är "Floristens val", i vilken floristen som skapar buketten eller arrangemanget får fria händer, inom vissa ramar, att göra en vacker skapelse. Euroflorist erbjuder bland annat:

  • Blombuketter
  • Krukväxter
  • Blomsterarrangemang
  • Presentlådor

 • 06

  Handla födelsedagsbuketter hos Euroflorist med rabatkod

  Det finns ett stort utbud av buketter och en del andra presenter som lämpar sig till uppvaktning av födelsedagsbarn. Inom underkategorierna "Till henne", "Till honom", "Till hen" och "Lite extra", kan du hitta massor av varianter. I den sistnämnda kategorin finns det buketter som kommer med en extra liten present, som kan vara till exempel en skraplott, en nalle eller en liten chokladask. Euroflorist rea har nya erbjudanden dagligen och det finns alltid möjlighet att fynda med rabattkod. Så håll utkik!

 • 07

  Populära blommor på Euroflorist

  Hos Euroflorist hittar du alla sorters blommor du kan tänka dig. Du hittar med andra ord alla de blommor som du vill ha i din blombukett här. Längst ned på hemsidan finner du en lista med alla blommor och genom att klicka på en viss blomsort får du fram alla produkter med den specifika blomman. Du finner bland annat:

  • Rosor
  • Solrosor
  • Gerbera
  • Liljor
  • Orkidéer
  • Krukväxter

 • 08

  Euroflorist Stockholm

  Euroflorist samarbetar med en mängd florister i Stockholm och har därför extra stor möjlighet att leverera produkter snabbt i huvudstaden. Längst ner på hemsidan kan du klicka på "Stockholm" för att se de populäraste buketterna inom detta område. Naturligtvis kan du även få alla de buketter som finns att beställa på hemsidan levererade inom Stockholmsområdet. Den enda begränsningen är dina ambitioner. Du kan dessutom skicka med ett litet kort med en hälsning,  vilket är ett populärt tillval som ingår i köpet oavsett vilken produkt du väljer att beställa.

 • 09

  Euroflorist butiker

  Euroflorist samarbetar med ett enormt antal florister på flera håll i världen, vilket gör att du kan få buketter, arrangemang och presenter levererade världen över. Bara i Göteborg består Euroflorist-nätverket av fler än 20 enskilda butiker. Det finns också speciella rabattkoder för beställningar i de olika städerna, till exempel i Malmö och Uppsala. Var stad har sina erbjudanden. Allt detta kan du läsa om på Euroflorists hemsida. I och med det stora, men centralt ordnade utbudet, kan du även handla samma produkter på olika ställen runt om i landet. Detta är förstås en stor fördel.

 • 10

  Euroflorist presentkort

  Om du inte vet vilken produkt du ska välja behöver du inte vara orolig, i så fall kan du köpa ett presentkort istället. Med ett presentkort kan mottagaren själv välja ut en bukett som hen tycker om. Du väljer själv hur mycket pengar du vill ge bort. 

 • 11

  Vilka butiker tillhör Euroflorist?

  Euroflorist-nätverket består av ett enormt antal florister världen över, så att räkna upp alla här är en omöjlighet. Däremot kan vi informera dig om att det i stort sett finns en butik i varje, något större, stad. Euroflorists alla butiker finner du på hemsidan genom att klicka på "hitta florist". 

 • 12

  När levererar Euroflorist?

  Leveranser som beställs innan klockan 12.00 på en vardag eller 11.00 på en lördag kan alltid levereras samma dag, om det är inom Sverige. Leveranserna sker oftast mellan klocka 08.00 och 21.00 på vardagar och mellan klockan 09.00-16.00 på lördagar.

 • 13

  Hur använder jag en Euroflorist rabattkod?

  1. Välj blommor och bukett
  2. Lägg till vald blombukett i varukorgen
  3. Fyll i mottagarens personuppgifter och gå vidare till betalning
  4. Välj tillvalet "Jag har en rabattkod"
  5. Ange din rabattkod och tryck på "Beräkna"

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till