Hela denna sida är en annons

Euroflorist rabattkod

Aktuella Euroflorist rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan
Exklusiv

10%

Giltig tills vidare


Euroflorist rabattkod - 10% rabatt på blommor hos Euroflorist

Exklusiv rabattkod till dig – 10% på hela blomstervärdet när du beställer på www.euroflorist.se. Koden gäller t.o.m. 2018-12-31.

Visa villkor

Visa rabattkod

EXPRESSEN10

Visa rabattkod

EXPRESSEN10

Aktuella Euroflorist rabattkoder under Oktober 2018

 • %%

  Giltig tills vidare


  Ta del av populära produkter till nedsatta priser hos Euroflorist!

  Välj bland mängder av blommor och buketter och få dem hemlevererade till ett billigt pris.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.6 av 46 röster

Info om Euroflorist

Få 10% rabatt på alla blommor & buketter med en Euroflorist rabattkod eller köp dagens erbjudande på blommor till 30% lägre pris.Skicka blommor världen över till bra priser. Euroflorist är en blomsterleverantör som började sin resa år 1982 i Malmö under annat namn, och därefter har de utvecklats och spridit sig ut i världen. Idag finns Euroflorist i Österrike, Frankrike, Holland, Luxemburg, Belgien, Polen, Tyskland och Danmark. Och i Sverige så klart. De var pionjärer när det kom till blomsterhandel på nätet och har sedan starten för snart 40 år sedan bildat sig ett starkt namn. Utbudet består av olika typer av blomsterbud som kan skickas till någon du tycker om, till födelsedagar eller andra typer av tillställningar. Förutom vackra blombuketter och blomsterarrangemang finns det exklusiva presenter av olika sorter, med exempelvis olivolja, belgisk choklad och annat härligt. Använder du en Euroflorist rabattkod kan du spara pengar samtidigt som du gör någon glad.
Läs mer

Mer om Euroflorist

Europas ledande blomsterförmedling

Euroflorist är marknadsledande i Europa med blomsterförmedling och har ett nätverk av florister i 12 länder. Företaget ingår även i den internationella organisationen Teleflor International vilket innebär att du som kund kan skicka blommor över hela världen. Välj bland buketter inför alla möjliga tillfällen och uppvakta någon med ett vackert blombud. Du finner vackra blomsterarrangemang ihopsatta av professionella florister till romantiska tillfällen som alla hjärtans dag, födelsedagar, bröllop, dop, årstider, kondoleans & sorg, mors dag, fars dag och många fler tillfällen. Kombinera ditt blommogram med presenter som choklad, nallar och upplevelsepresenter.

Euroflorist rabattkod ger dig 10% rabatt på alla blommor & buketter

Gör någon glad med ett blomsterbud och få 10% rabatt på din beställning av blommor& buketter med en rabattkod. Välj ur ett brett sortiment med blommor för alla tillfällen. Välj bland säsongsblommor, gratulationsblommor, sorgblommor eller blomsterarrangemang från olika kollektioner som välgörenhetsblommor i samarbete med b.la. Röda Korset, Rädda Barnen och Rosa Bandet. Skicka blombud till låga priser med våra rabatter och koder.

Spartips när du använder Euroflorist

Att använda en Euroflorist rabattkod är bara ett av många sätt att handla billigt på hemsidan. Längst ned på sajten finner du en flik som heter "Dagens erbjudande". Klickar du där tas du till en sida där ett antal av de populäraste buketterna går att beställa för ett billigare pris. Ibland finns dessutom några av Euroflorists andra produkter här till nedsatt pris, exempelvis fina presentaskar och annat. Det är förstås värt att nämna att Euroflorist generellt sett säljer buketter och presentartiklar till plånboksvänliga priser. Du kan även spara pengar genom att registrera dig för deras nyhetsbrev. Du får då nyheter, rabatter och exklusiva priser skickade direkt till din mejl.Köp en blombukett i dagens erbjudande och få mer blommor för pengarna. Spara upp till halva priset på utvalda och populära blomsterarrangemang i dagens erbjudande. Euroflorist väljer ut de populäraste buketterna i sortimentet och sänker priset med upp till 50% rabatt. Välj bland vackra buketter arrangerade av professionella florister. Kampanjsidan uppdateras regelbundet med nya och populära blommor & buketter till sänkta priser.

 
Miljövänliga och snabba leveranstider på Euroflorist

Det finns många fördelar med att beställa buketter och blomsterarrangemang från Euroflorist, och en av dem är leveranstiden. Du får nämligen din produkt levererad samma dag om du beställer den innan klockan 12.00 på en vardag respektive 11.00 på en lördag. Smidigt om du glömt någons födelsedag och behöver fixa en gåva. Köp en bukett och få den levererad till födelsedagsbarnets arbetsplats. Det snabba leveranstiderna möjliggör för dig att spara pengar med den Euroflorist kampanj som du finner varje dag, och ändå få fram buketten i tid. Självklart kan du också välja att buketten ska levereras på ett bestämt datum.

Euroflorist betalningsalternativ:

Betalningar sker alltid snabbt och tryggt och du kan välja fritt mellan ett par olika alternativ. Du kan antingen betala med faktura som du får hemskickad i samband med köpet, och kan betala inom 14 dagar. Eller så kan du handla med hjälp av Klarna antingen direkt eller med fakturabetalning inom 14 dagar. Kreditkort, PayPal och Swish godkänns också. Deras betalningsalternativ är: 

 • Faktura
 • Klarna
 • Konto- eller kreditkort
 • PayPal
 • Swish

Leverans & betalningsalternativ hos Euroflorist:

Om du beställer innan klockan 12.00 på en vardag respektive innan 11.00 på en lördag, så garanterar Euroflorist leverans samma dag inom Sverige. Leveranskostnaderna är från 99 kronor och du har rätt att lämna tillbaka varor som inte förändras för snabbt. Detta kan du göra upp till 14 dagar efter ditt köp.

Euroflorist kundtjänst

Om du har några funderingar kan du alltid vända dig till kundtjänsten. Antingen kan du höra av dig via mejlformuläret på hemsidan som de besvarar under öppettiderna, det vill säga mellan klockan 09.00-18.00 på vardagar och 09.00-13.00 på lördagar. Eller så väljer du att kontakta dem via telefon på 040-6020020. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam och det brukar inte dröja alltför lång tid, såvida det inte är en helgdag.

Buketter, blomsterarrangemang och presentboxar på Euroflorist

Med hjälp av en Euroflorist rabattkod kan du få ta del av ett specialerbjudande på deras utbud av vackra blomsterbuketter, arrangemang och presentboxar. Alla deras produkter är ordnande i smarta kategorier, till exempel födelsedag, kön på presentmottagaren och många andra specialkategorier. Under rubriken "Begravning" finns mängder av vackra och smakfulla blomsterarrangemang som passar väl för syftet. Under "Krya på dig" kan du hitta såväl buketter, som nallar och chokladaskar, som alla kan värma hjärtat på någon som ligger sjuk. Det finns också välfyllda presentboxar med lyxvaror som olivolja, fin choklad och hudvårdsprodukter. Det finns också en relativt stor variation prismässigt, och du kan hitta väldigt prisvärda produkter, inte minst när någon vara har nedsatt pris. En intressant kategori är "Floristens val", i vilken floristen som skapar buketten eller arrangemanget får fria händer inom vissa ramar, att göra en vacker skapelse. Dessa är några av deras produkter: 

 • Blombuketter
 • Krukväxter
 • Blomsterarrangemang
 • Presentlådor

Handla födelsedagsbuketter hos Euroflorist

Det finns ett stort utbud av buketter och en del andra presenter som lämpar sig till uppvaktning av födelsedagsbarn. Inom underkategorierna "Till henne", "Till honom", "Till hen" och "Lite extra", kan du hitta massor av varianter. I den sistnämnda kategorin finns det buketter som kommer med en extra liten present, som kan vara till exempel en skraplott, en nalle eller en liten chokladask. Euroflorist rea har nya erbjudanden dagligen och det finns alltid möjlighet att fynda. Håll utkik!

Populära blommor på Euroflorist

Du kan hitta alla de blommor som du vill ha i en bukett på Euroflorist. Längst ned på sidan finns en lista med dem, och du kan klicka på en viss blomma för att få fram alla produkter med den specifika blomman. Bland mycket annat finns det: 

 • Rosor
 • Solrosor
 • Gerbera
 • Liljor
 • Orkidéer
 • Krukväxter

Euroflorist Stockholm

Euroflorist samarbetar med en mängd florister i Stockholm och har därför extra stor möjlighet att leverera produkter snabbt i huvudstaden. Du kan också klicka på "Stockholm" längst ner på hemsidan, för att se de populäraste buketterna inom detta område. Naturligtvis kan du också få alla de buketter som finns att beställa på hemsidan levererade inom Stockholmsområdet. Den enda begränsningen är dina ambitioner. Du kan dessutom skicka med ett litet kort, med en hälsning med valfri text. Det är ett populärt tillval som ingår i köpet oavsett vilken produkt du väljer att beställa.

Euroflorist butiker

Euroflorist samarbetar med ett enormt antal florister på flera håll i världen, vilket gör att du kan få buketter, arrangemang och presenter levererade världen över. Bara i Göteborg består Euroflorist-nätverket av fler än 20 enskilda butiker. Det finns också speciella rabattkoder för beställningar i de olika städerna, till exempel i Malmö och Uppsala. Var stad har sina erbjudanden. Allt detta kan du läsa om på Euroflorists hemsida. I och med det stora men centralt ordnade utbudet, kan du också få samma produkter på olika ställen runt om i landet. Detta är förstås en stor fördel.

Euroflorist presentkort

Skulle det vara så att du inte kan välja ut en bra produkt till tillfället du vill fira finns det också presentkort. Med ett sådant kan mottagaren själv välja ut en bukett som hen tycker om, och det är kanske det bästa alternativet ibland. Du kan själv välja hur mycket pengar du vill ge bort.Euroflorist F.A.Q


Vilka butiker tillhör Euroflorist?

Euroflorist-nätverket består av ett enormt antal florister världen över, så att räkna upp alla här är en omöjlighet. Däremot kan nämnas att det finns någon i nästan varje, något större stad i Sverige.

När levererar Euroflorist?

Leveranser som beställs innan klockan 12.00 på en vardag eller 11.00 på en lördag kan alltid levereras samma dag, om det är inom Sverige. Leveranserna sker oftast mellan klocka 08.00 och 21.00 på vardagar, och 09.00-16.00 på lördagar.


Hur använder jag en Euroflorist rabattkod?

1. Välj blommor & bukett
2. Lägg till vald blombukett i varukorgen
3. Fyll i mottagarens personuppgifter & gå vidare till betalning
4. Välj tillvalet "Jag har en rabattkod"
5. Ange din kod & tryck på "Beräkna"