FitnessCollection rabattkod Oktober 2019

Betyg 3.7 av 38 röster
FitnessCollection ger dig tillgång till träning på flera olika gym med ett och samma medlemskap. Hämta din FitnessCollection rabattkod här och få 200 kr rabatt på första månadsavgiften. Företaget erbjuder ett nytt sorts medlemskap för träning med tillgång till de bästa tränarna, flera olika gym och hundratals träningsklasser med crossfit, yoga, dans, kampsport, pilates och meditation. Ta chansen att upptäcka och prova på nya träningsformer på olika gym men med ett och samma medlemskap. Ta del av kampanjer och erbjudanden samt en prisvärd värdekod som ger dig 200 kr rabatt när du tecknar medlemskap hos FitnessCollection.
Ny RABATT

Spana in alla studios hos FitnessCollection!

Utgår 30 September 2020
Till erbjudandet
29 har klickat på kampanjen

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till FitnessCollection baserat på sortiment.
discount-badge

7% rabatt när du handlar för 200kr

Utgår 30 Juni 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
XPRESSLA7
1 person har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ett köp!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
jdy4-sjhy-hjkl8
18 har klickat på kampanjen
discount-badge

25% rabatt när du handlar 2 eller fler Lepigen-produkter

Utgår 17 Februari 2020
Visa rabattkod
Rabatt via länk
185 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar FitnessCollection i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från FitnessCollection.

Om FitnessCollection

FitnessCollection rabattkod ger 200 kr rabatt på ditt medlemskap

Nu finns det ett nytt sätt att träna. Få tillgång till flera gym med hundratals klasser med yoga, meditation, pilates, dans, crossfit och kampsport - men med ett enda medlemskap för alla olika gym! Med vår FitnessCollection rabattkod får du dessutom 200 kr rabatt när du tecknar medlemskap. Ta del av prisvärda kampanjer och rabattkoder som ger dig exempelvis fri provträning i 14 dagar till ett värde av 395 kr, eller få 200 kr rabatt på första månadsavgiften. 


Hur gör jag med en FitnessCollection värdekod?

1. Klicka på den gröna knappen på startsidan "Bli medlem"

2. Skapa ett konto

3. Registrera betalkort

4. I sista steget vid bekräftelse anger du din rabattkod
Provträna all träning gratis i 14 dagar

Ta del av träningserbjudanden och få fri provträning i 14 dagar eller 200 kr rabatt på din första månad när du tecknar medlemskap. Här kan du ta del av bra FitnessCollection kamapanjer som ger dig sänkt pris på träning. Med ett medlemskap hos FitnessCollection och via deras app kan du söka bland 1000 olika klasser per vecka i 64 olika gym och studios. Klättra ena dagen och utöva Ashtanga Yoga eller Thaiboxning andra dagen. Här får du stor valfrihet och variation på din träning till ett lågt pris!Stor valfrihet & variation på din träning med FitnessCollection

Bakom företaget står ett gäng träningsälskande människor som brinner för att hjälpa folk att komma igång med träning. Här får du inte bara hjälp med att komma igång med träning men även en regelbunden och varierad träning. Prova på nya träningsformer och ta del av ett stort utbud av träningsformer och aktiviteter. FitnessCollection erbjuder ett medlemskap för olika sorters träning på över 60 olika gym och studios runt om i hela Stockholm, med över 1000 olika träningspass per vecka. Välj bland allt från yoga och dans till thaiboxning och crossfit. Med deras smarta app bokar du enkelt in dig på träningspass du vill delta. Ta del av FitnessCollection rabattkoder och erbjudanden här på vår sajt och få stor valfrihet och variation på din träning till ett lågt pris!

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till