FitnessCollection rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
FitnessCollection ger dig tillgång till träning på flera olika gym med ett och samma medlemskap. Hämta din FitnessCollection rabattkod här och få 200 kr rabatt på första månadsavgiften. Företaget erbjuder ett nytt sorts medlemskap för träning med tillgång till de bästa tränarna, flera olika gym och hundratals träningsklasser med crossfit, yoga, dans, kampsport, pilates och meditation. Ta chansen att upptäcka och prova på nya träningsformer på olika gym men med ett och samma medlemskap. Ta del av kampanjer och erbjudanden samt en prisvärd värdekod som ger dig 200 kr rabatt när du tecknar medlemskap hos FitnessCollection.

Giltiga FitnessCollection rabattkoder under Mars 2023

0 aktiva rabattkoder hos FitnessCollection just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till FitnessCollection baserat på sortiment.
discount-badge

11% rabatt på ALLT med rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge

7% rabatt på HELA köpet!

Utgår 31 December
discount-badge

15% rabatt på alla produkter från varumärket GREATLIFE

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
30 Sep
50%
Senast aktiva rabattkod
FitnessCollection har sällan aktiva rabattkoder, sist var 30 September. FitnessCollection har i snitt en rabattkod per år, det är 2% av vad liknande butiker har. Senast FitnessCollection hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 12 September och pågick under 384 dagar.
Flest nya rabattkoder hos FitnessCollection
Under torsdagar publicerar FitnessCollection i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos FitnessCollection
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från FitnessCollection.

Vanliga frågor om FitnessCollection rabattkod

 • 1. 💵 Vilka FitnessCollection rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående FitnessCollection rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många FitnessCollection rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos FitnessCollection.

  Om FitnessCollection

  FitnessCollection rabattkod ger 200 kr rabatt på ditt medlemskap

  Nu finns det ett nytt sätt att träna. Få tillgång till flera gym med hundratals klasser med yoga, meditation, pilates, dans, crossfit och kampsport - men med ett enda medlemskap för alla olika gym! Med vår FitnessCollection rabattkod får du dessutom 200 kr rabatt när du tecknar medlemskap. Ta del av prisvärda kampanjer och rabattkoder som ger dig exempelvis fri provträning i 14 dagar till ett värde av 395 kr, eller få 200 kr rabatt på första månadsavgiften. 


  Hur gör jag med en FitnessCollection värdekod?

  1. Klicka på den gröna knappen på startsidan "Bli medlem"

  2. Skapa ett konto

  3. Registrera betalkort

  4. I sista steget vid bekräftelse anger du din rabattkod
  Provträna all träning gratis i 14 dagar

  Ta del av träningserbjudanden och få fri provträning i 14 dagar eller 200 kr rabatt på din första månad när du tecknar medlemskap. Här kan du ta del av bra FitnessCollection kamapanjer som ger dig sänkt pris på träning. Med ett medlemskap hos FitnessCollection och via deras app kan du söka bland 1000 olika klasser per vecka i 64 olika gym och studios. Klättra ena dagen och utöva Ashtanga Yoga eller Thaiboxning andra dagen. Här får du stor valfrihet och variation på din träning till ett lågt pris!  Stor valfrihet & variation på din träning med FitnessCollection

  Bakom företaget står ett gäng träningsälskande människor som brinner för att hjälpa folk att komma igång med träning. Här får du inte bara hjälp med att komma igång med träning men även en regelbunden och varierad träning. Prova på nya träningsformer och ta del av ett stort utbud av träningsformer och aktiviteter. FitnessCollection erbjuder ett medlemskap för olika sorters träning på över 60 olika gym och studios runt om i hela Stockholm, med över 1000 olika träningspass per vecka. Välj bland allt från yoga och dans till thaiboxning och crossfit. Med deras smarta app bokar du enkelt in dig på träningspass du vill delta. Ta del av FitnessCollection rabattkoder och erbjudanden här på vår sajt och få stor valfrihet och variation på din träning till ett lågt pris!

  Är du på jakt efter träningskläder och träningsskor? Kolla i så fall in våra Nike rabattkoder

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?