Hela denna sida är en annons

Fleur de Sante rabattkod

Aktuella Fleur de Sante rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

200KR

Giltig tills vidare


Fleur de Sante rabattkod - Få 200 kr rabatt på köp av shönhetsprodukter

Använd rabattkoden i kassan och få 200 kr i rabatt. Du betalar endast 490 kr för ditt köp av kvalitativa artiklar.

Visa villkor

Visa rabattkod

€20OFF

Visa rabattkod

€20OFF

Aktuella Fleur de Sante rabattkoder under Oktober 2018

 • %

  Giltig tills vidare


  Här hittar du alla unika skönhetsprodukter till förmånliga priser

  Välj bland de olika skönhetsartiklarna i sortimentet och spara pengar under kampanjperioder.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.4 av 14 röster

Info om Fleur de Sante

Fleur De Santé är nätbutiken som erbjuder högkvalitativa skönhetsprodukter framtagna ur laboratorier och forskning från blomextrakt som sedan förbättrats genom Phyto-Stemcell Infusion. Det kan låta knepigt, men det är produkter som lyfter fram din naturliga kärlek med skonsamma medel. Med en Fleur de Sante rabattkod erhåller du dessutom 25% rabatt samt fri frakt på hela din order online. Webbutiken har byggt upp ett starkt anseende genom sina innovativa skönhetsartikalr som säljs till förmånliga priser. Du kan med hjälp av rabattkoden få ett ännu bättre pris på ditt köp hos Fleur de Sante.
Läs mer

Mer om Fleur de Sante

Fleur de Sante rabattkod ger dig 25% rabatt + fri frakt

Se till att använda Fleur de Sante rabattkod som du finner här på vår rabattportal och få upp till 25% rabatt på valfritt köp i butiken. Handlar du dessutom för minst 100 kronor erhåller du dessutom fri frakt på hela din beställning. Med hjälp av butikens exklusiva hudvårds- och skönhetsprodukter kan du få hjälp med att lyfta fram din naturliga skönhet. Vad som skiljer Fleur de Sante från sina konkurrenter är deras unika produkter. Företaget är passionerade över blommor. De är ett avancerat hudvårdsföretag med lyxiga texturer och formler baserade på unika svenska och franska kombinationer av blomextrakt förbättrad genom Phyto-Stemcell Infusion. När du använder koden som du finner här på Expressen rabattkoder, kan du få ett förmånligt pris på kvalitativa skönhetsprodukter.Hur använder man sin Fleur de Sante rabattkod?

 1. Surfa in på Fleur de Sante och ögna igenom utbudet av skönhetsprodukter
 2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
 3. Klicka dig vidare till kassan via knappen uppe till höger på sidan
 4. Du finner ett fält under texten “discount code” där du anger din rabattkod
 5. Klicka därefter “Apply” för att aktivera rabatten och få rabatterat pris


Rea-produkter inom makeup & skönhet med upp till 50% rabatt

Handla ur reasortimentet i butiken och erhåll upp till 50% rabatt på utvalda skönhetsartiklar. Du kan fynda bland mängder av utgående produkter som hudvårdsartiklar, sminkartiklar, accessoarer och mycket mer för både kvinnor och män. Gör stora fynd bland Fleur de Santes reasortiment och få skönhetsprodukter till låga priser på nätet. Du kan spara upp till halva priset på unika produkter speciellt framtagna för att ta fram varje individs naturliga skönhet. För fler bra kampanjerbjudanden på skönhetsprodukter, spana in våra Nordicfeel rabattkoder där du sparar upp till 70% rabatt på kampanjprodukter.


Fleur de Santé - Avancerade skönhetsprodukter på nätet

Med fler än 200 skönhetsprodukter i sin portfölj är Fleur de Sante skönhetsportalen med olika undermärken för såväl män och kvinnor. Företaget har alltid arbetat med att fånga upp sina kunder direkt utan att ta hjälp av återförsäljare. Syftet är att erbjuda högkvalitativa och avancerade skönhetsartiklar till prisvärda priser. Nästa gång du besöker nätbutiken, använd våra rabattkoder som du hittar här på Expressen rabattkoder, för att pressa priserna ytterligare.