Hela denna sida är en annons

Flygstolen.se rabattkod

Aktuella Flygstolen.se rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

SPA

Giltig tills vidare


Paketresor hos Flygresor.se - Slappna av på ett spa i Baltikum!

Flygstolen tipsar om de bästa sparesorna i Baltikum, Bulgarien, Kroatien och Polen.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Flygstolen.se rabattkoder under Oktober 2018

 • %

  Giltig tills vidare


  Alla aktuella kampanjer samlat på en och samma sida

  Här finner du de mest prisvärda och mest aktuella kampanjer som Flygstolen.se erbjuder.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 4000KR

  Giltig tills vidare


  Reapriser med Emirates till Asien från 4000 kr hos Flygstolen.se

  Flyg till Beijing, Hong Kong, Bangkok, Delhi, Shanghai för under 4000 kr med Emirates via Flygstolen.se

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.7 av 16 röster

Info om Flygstolen.se

Flygstolen.se är online resebyrån som ger dig bästa möjliga pris när det kommer till flyg, hotell, kryssningar, paketresor, hyrbilar - allt du kan tänkas behöva boka innan semestern. Flygstolen är en sökmotor som söker igenom hundratals resesajter och presenterar det billigaste och bästa flyget, hotellet med mera. Med en Flygstolen rabattkod erhåller du pressade priser på din semester bokning. Välj bland alla förmånliga kampanjerbjudanden som du hittar här på vår rabattportal för att få det billigaste och bästa alternativet på flyg, hotell, kryssningar, hyrbilar, paketresor -  you name it!
Läs mer

Mer om Flygstolen.se

Flygstolen rabattkod ger dig generös rabatt på resor, hotell och mycket mer

Hämta din Flygstolen rabattkod när du bokar flyg, hotell, hyrbil, paketresor med mera och erhåll generös rabatt på hela din semesterbokning. Då rabattkoden ger dig billigare pris, kan du med säkerhet veta att Flygstolen presenterar de billigaste priserna. Hur då? Sajten fungerar som en sökmotor som söker igenom alla resesajters erbjudanden och ger dig de billigaste och mest prisvärda alternativen när det kommer till flyg, hotell, paketresor, hyrbilar med mera. Spara pengar på din resa genom att använda Flygstolen rabattkod och kampanjerbjudanden som vi presenterar här på vår rabattportal.

För de bästa hotellerbjudandena, spana in Hotels.com rabattkoder där du kan spara upp till halva priset på din hotellbokning online.  


Hur aktiverar man sin Flygstolen rabattkod?  

 1. När du surfar in på sajten väljer du först vad du vill boka - flyg, hotell, paketresa, hyrbil m.m.
 2. Du fyller i datum, destination och andra uppgifter som efterfrågas och klickar på sök
 3. I nästa steg dyker resultat upp där du väljer det alternativ som passar dig bäst
 4. I följande steg kommer ett rabattkodsfält att synas till höger på sida
 5. Mata in din kod och klicka “räkna om” -  priset rabatteras och då koden aktiveras
REA-priser - Spara upp till 40% på hotellbokningar online

Det är inte bara billiga flygbiljetter, utan även hotellrabatter på populära hotell du finner via Flygstolen.se. På sajten hittar du utvalda hotell från hela världen som erbjuds till otroligt förmånliga priser. Du kan hos Flygstolen.se välja bland fler flygbolag och hotell än någon annanstans på nätet, vilket ger dig en fördel i att hitta de bästa priserna för semesterresan. Ett enormt utbud i kombination med en hög service, kompetent kundtjänst och tillgänglighet har gjort Flygstolen till en av de mest populära resesajterna. Du kan spara upp till 40% rabatt på flera utvalda destinationer och hotell. Använder du dessutom rabattkoden i samband med ditt köp kan du pressa priset ytterligare. Ta även del av vår MrJet rabattkod som ger dig fina priser på sista minuten-resor.  Boka din semester online via Flygstolen.se och få lägsta priset tillgängligt

För billiga flygresor, paketresor, charterresor och sista minuten bör du vända dig till en av Sveriges största sökmotorer, Flygstolen.se. Tack vare att resesajten analyserar och genomsöker hela nätet på de mest prisvärda priserna från fler flygbolag än någon annan sökmotor-sajt, kan de också erbjuda sina kunder de bästa alternativen. Detta faktum tillsammans med en högklassig service, gör Flygstolen till en av de mest populära online resebyråerna på nätet.