Hela denna sida är en annons

Go Dream rabattkod

Aktuella Go Dream rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

10%

Giltig tills vidare


Go Dream rabattkod ger dig 10% rabatt på utvalda upplevelser

Erbjudandet gäller under en begränsad period och endast på de utvalda upplevelser som visas på sidan du kommer till. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Erbjudandet kan inte utnyttjas vid byte av presentkort eller vid betalning med ett öppet upplevelse-presentkort eller Presentkort Brons, Presentkort Silver och Presentkort Guld.

Visa villkor

Visa rabattkod

SWEDEN10

Visa rabattkod

SWEDEN10

Aktuella Go Dream rabattkoder under Oktober 2018

 • 15%

  Giltig tills vidare


  Få en rabattkod på 15% när du registrerar dig till butikens nyhetsbrev

  Registrera dig som mottagare av nyhetsbrevet från Go Dream och erhåll en rabattkod på 15% med detsamma.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 19 röster

Info om Go Dream

Hämta en unik Go Dream rabattkod och erhåll mellan 10-25% rabatt på ditt köp. I sortimentet finner du upplevelser som passar alla, oavsett om man gillar adrenalinkickar eller en lugn lyxmiddag. Go Dream erbjuder alltid gratis bytesrätt, snabba leveranser och 2 års giltighetstid på ditt köp av upplevelse. Välj och vraka bland exklusiva och prisvärda upplevelser genom att klicka dig vidare. Passa på att unna dig själv eller skäm bort någon du vill uppvakta, genom att köpa de populära presentkorten. Du kan välja priset och mottagaren kan välja upplevelsen. Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella kampanjer från Go Dream.
Läs mer

Mer om Go Dream

Go Dream rabattkod ger dig 10-25% rabatt på köp av upplevelser

Go Dream erbjuder runt 250 unika upplevelser som att flyga luftballong, köra en stridsvagn eller stå öga mot öga med en tiger. Med en Go Dream rabattkod erhåller du mellan 10-25 % rabatt på ditt köp av upplevelser. Du hittar upplevelser i kategorier som adrenalin, wellness, äventyr, fritid, mat, familj, resor, bröllopspresenter med flera. Hos Go Dream har du alltid gratis bytesrätt på ditt köp, snabb leverans och 2 års giltighetstid. Här på Expressen rabattkoder finner du kampanjer som ger sig rabatterat pris på köp av exklusiva upplevelser.

Hur använder man en Go Dream rabattkod?

 1. Du klickar på en aktiv rabattkod eller kampanj här på butikssidan
 2. I nästa steg finner du ett brett sortiment av upplevelser som du kan välja på
 3. Klicka på “Lägg i varukorg” vid den upplevelse du önskar köpa
 4. Klicka dig sedan vidare till “Gå till kundvagn” som du når i steget efter
 5. Till höger finner du sedan ett fält under texten “Har du en rabattkod?”
 6. Ange koden i fältet och klicka därefter “Lägg till” för att aktivera rabatten
 7. Nu kan du slutföra köpet till reducerat pris

Över 250 unika upplevelser med upp till 25% rabatt

Oavsett om du tänkt unna dig själv en spännande upplevelse eller ge bort en unik upplevelse till någon annan, kan du göra det här på Go Dream. Se till att ta del av exklusiva kampanjer som vi presenterar här på Expressen rabattkoder som kan ge dig upp till 25% rabatt på utvalda upplevelser ur sortimentet. Vare sig du är en adrenalintörstande galning eller en spa-fantast finner du något som passar alla på GoDream.se. Det är förmånligt att du även har rätt till gratis bytesrätt samt 2 års giltighetstid på upplevelsen. Behöver du komplettera upplevelsepresenten med ett smycke? Då kan vi rekommendera våra rabattkoder till Hedbergs Guld där du får 5% rabatt på ditt första köp i webbutiken. 


Go Dream har ett brett sortiment av unika upplevelser

Go Dream är företaget som andas och lever för upplevelser. De har därför gjort det till sitt uppdrag att sammanställa ett brett sortiment av unika upplevelser som gör ditt liv lite rikare. Oavsett om du suktar efter adrenalin, mat, äventyr eller underhållning så finns det något för alla. Du kan även passa på att ge bort ett presentkort till någon som själv kan välja vad de önskar prova på. Välj en billig aktivitet för några hundra kronor eller res ut i rymden för drygt en miljon kronor. Möjligheterna är oändliga! Här på Expressen rabattkoder får ni tillgång till de bästa kampanjerna som Go Dream har att erbjuda.