Granngården rabattkod Mars 2019

Betyg 4.1 av 35 röster
Hämta din Granngården rabattkod redan idag och erhåll fördelaktig rabatt på din beställning av produkter i webbshopen. Granngården är det naturliga valet för de som sysslar med odling, trädgårdsarbete, djur - allt som har med djur, natur, trädgård och odling att göra. I e-butiken finner du ett omfattande sortiment med allt från skogsutrustning, lantbruksredskap, gödsel, jord till djurfoder, ridkläder, skor, ficklampor och mycket mera. Med din Granngården rabattkod erhåller du förmånlig rabatt på ditt köp och din order levereras till din dörr inom de nästkommande dagarna. Beställer du varor för minst 500 kr så ingår dessutom fri frakt i priset. Vi presenterar de senaste Granngården rabattkoderna och kampanjerna här på vår rabattportal.    
20% RABATT

20% rabatt på Doggy hundfoder

Utgår 25 Mars
Till erbjudandet
1 har klickat på kampanjen
50% RABATT

50% rabatt på ALLA fågelmatare

Utgår 25 Mars
Till erbjudandet
1 har klickat på kampanjen
1000 kr RABATT

Spara 1000kr på Motorsåg Stihl MS 211 C-BE 35CM

Utgår 1 April
Till erbjudandet
7 har klickat på kampanjen
200kr RABATT

200kr rabatt på braspanna Espergaard

Utgår 25 April
Till erbjudandet
10 har klickat på kampanjen
70% RABATT

Upp till 70% rabatt på hundratals rea-produkter i fynd-avdelningen

Utgår 20 Januari 2020
Till erbjudandet
58 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Granngården i snitt 34% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Granngården .

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Granngården baserat på sortiment.
discount-badge

15% rabatt på hela ditt köp!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
15CHIQ
Användes för 19 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt vid köp över 100 kr!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EX03
Användes för 23 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

Spara 15% vid köp över 99 kr!

Utgår 31 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EX03
1 person har använt kampanjen idag
Visa fler liknande erbjudanden

Om Granngården

Innehållsförteckning

 • 01
  Spara pengar på ditt köp med en Granngården rabattkod
 • 02
  Granngårdens breda utbud
 • 03
  Köp prisvärda produkter för det jordnära livet hos Granngården
 • 04
  Smidiga leveranser och returer med Granngården
 • 05
  Leverans och Frakt Granngården
 • 06
  Handla produkter för ditt hästliv till bra pris med Granngården rabattkod
 • 01

  Spara pengar på ditt köp med en Granngården rabattkod

  Hos Granngården hittar du produkter inom djur, natur och odling. I e-butiken kan du handla produkter som maskiner för lantbruk & skog, växtodling, djurfoder, jord, ridkläder, skor, accessoarer och mycket mer. Med en Granngården rabattkod kan du vara säker på att du handlar i butiken till det bästa priset. 

  Hur gör du om det inte finns några aktiva rabattkoder men ändå vill handla billigt hos Granngården? Det är enkelt. Bland annat finns det en kategori i huvudmenyn som heter "Fynd". Genom att kika där kan du se vad som finns till utförsäljning just nu. Går du med i kundklubben kan du få veta när det kommer en ny Granngården rabattkod. Du kan också få erbjudanden genom deras samarbetspartners på bland annat resor och försäkringar. Kundklubben är en riktigt bra deal för dig som är kund hos Granngården. Är du dessutom medlem i en förening som är kopplad till Granngården kan ni få bonus på era köp. Handlar du för minst 500 kr får du dessutom fri frakt på ditt köp. De senaste rabattkoderna och kampanjerbjudandena för Granngården hittar du här på vår rabattportal. 

 • 02

  Granngårdens breda utbud

  Hos Granngården finns allt för det jordnära livet och de erbjuder produkter för trädgård, djur och lantbruk till bra priser. Sedan år 1880 har Granngården erbjudit dig som tycker om odling, djur och natur både produkter, inspiration och råd. Besök butiken online och titta i det stora utbudet med kategorier inom lantbruk och skog, trädgård, djurhållning och produkter för hemmet. Granngården har även 112 fysiska butiker runt om i landet dit du kan få din onlinebeställning levererad gratis. Du kan även returnera dem gratis där.

 • 03

  Köp prisvärda produkter för det jordnära livet hos Granngården

  Lever du på landet, odlar i din trädgård eller har djur är Granngården en perfekt partner för dig. Här finns inte bara alla de rätta produkterna som hjälper dig, utan även kunskap och råd att få. Granngården vill inspirera och stötta dig som lever jordnära till en enklare och roligare vardag. Genom att handla deras utvalda produkter för dig som är verksam inom lantbruk och skog, djurhållning och trädgård får du kvalitet som är vald av personer som själva har kunskap och intresse inom områdena. Med en Granngården rabattkod vet du dessutom att du alltid får varan till det billigaste priset. Gå in och kika på det stora utbudet redan idag!

  Hos Granngården kan du handla produkter till:

  • Trädgården
  • Foderladan
  • Hemmet
  • Häst och ryttare

 • 04

  Smidiga leveranser och returer med Granngården

  Det som många kunder efterfrågar är enkla och billiga leveranser och returer, något som Granngården lyckas med väldigt bra. Om du beställer till en av deras 112 butiker runt om i Sverige är leveransen gratis och sker inom 2-5 dagar, under förutsättning att varan finns i lager. Du har öppet köp i 30 dagar och behöver alltså inte stressa med att bestämma om du vill ha varorna eller inte. Om du bestämt dig för att returnera dem kan du göra det gratis i butiken. En Granngården kampanj blir på så sätt enklare att utnyttja eftersom du vet att det är smidigt och billigt att få din leverans.

 • 05

  Leverans och Frakt Granngården

  Leverans och returer är alltid kostnadsfria till Granngårdens butiker. Leverans till utlämningsställe kostar 49 kronor om ordern understiger 500 kronor, annars är det gratis. Returkostnaden från utlämningsställe står du som kund för. Hemleverans kostar 299 kronor.

 • 06

  Handla produkter för ditt hästliv till bra pris med Granngården rabattkod

  En häst är mycket mer än ett intresse, det är en livsstil och hästen blir en trogen vän som du vill ska ha endast det allra bästa. Jobbar du professionellt med hästar eller är ryttare på fritiden är Granngården en perfekt butik för dig. Utbudet är stort och du hittar allt du behöver både för vardag och tävling. De snygga produkterna med hög kvalitet kommer även med jämna mellanrum på Granngården rea, så håll utkik efter en sådan för att inte missa nästa tillfälle att fynda fina produkter för hästlivet. Håll dig även uppdaterad efter en Granngården rabattkod för att komma ner ytterligare i pris. Köp hästens foder och annan hästutrustning samt ridkläder och annan ridutrustning hos Granngården. Det är den enda butiken du som hästälskare behöver!

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till