Hela denna sida är en annons

Granngården rabattkod

Aktuella Granngården rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

70%

Giltig tills vidare


Upp till 70% rabatt på hundratals rea-produkter i fynd-avdelningen

Nu kan du fynda nedsatta produkter till låga kampanjpriser hos Granngården.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Granngården rabattkoder under November 2018

Betyg 4.1 av 35 röster

Info om Granngården

Hämta din Granngården rabattkod redan idag och erhåll fördelaktig rabatt på din beställning av produkter i deras webbshop. Granngården är det naturliga valet för de som sysslar med odling, trädgårdsarbete, djur - allt som har med djur, natur, trädgård och odling att göra. I e-butiken finner du ett omfattande sortiment med allt från skogsutrustning, lantbruksredskap, gödsel, jord till djurfoder, ridkläder, skor, ficklampor och mycket mera. Med rabattkoden erhåller du förmånlig rabatt på ditt köp och din order levereras till din dörr inom de nästkommande dagarna. Beställer du dessutom varor för minst 500 kr ingår dessutom fri frakt i priset. Vi presenterar de senaste rabattkoderna och kampanjerna från Granngården här på vår rabattportal.    
Läs mer

Mer om Granngården

Granngården rabattkod ger dig 10% rabatt på hela ditt köp

Granngårdens vision är att bidra till ett friskare Sverige där fler människor väljer att leva det jordnära livet. De gör det genom att underlätta och inspirera till ett sådant liv genom sina produkter. De som jobbar på Granngården har själva kunskap i frågor som rör natur, djur och odling. Företaget har i över 100 år varit en knutpunkt för svenska bönder och är rotade i jordbrukssamhället. I e-butiken kan du handla produkter som maskiner för lantbruk & skog, växtodling, djurfoder, jord, ridkläder, skor, accessoarer och mycket mer. Få din order hemlevererad till din dörr inom bara några dagar. Använd Granngården rabattkod i samband med ditt köp och få 10% rabatt på hela beställningen. Handlar du dessutom för minst 500 kr tillkommer fri frakt. De senaste rabattkoderna och kampanjerbjudandena för Granngården hittar du här på vår rabattportal. För ett bredare utbud av djurfoder kan du kolla in Arken Zoo rabattkoder som har 50% på utvalda produkter.Hur använder man sig av Granngården rabattkod?

  1. Börja med att klicka dig vidare till butiken och ögna igenom sortimentet de erbjuder
  2. Placera de produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. När du känner dig klar tar du dig vidare till kassan via knappen uppe till höger på sajten
  4. I nästa steg finner du en ruta där det står “ange rabattkod”
  5. Du matar in din rabattkod där och klickar “OK” för att aktivera rabatten o0ch kan sedan slutföra köpet

Upp till 70% rabatt på hundratals rea-produkter

Du kan spara upp till 70% på din beställning när du handlar hos Granngården. Välj bland hundratals rea-produkter däribland jord, djurfoder, hund- och kattleksaker, ficklampor, skor, grillar, åkgräsklippare och mycket mer. Sortimentet är lika imponerande som de prisvärda priserna och produktkvaliteten. I Fynd-sektionen kan du hitta kraftigt nedsatta priser på eftertraktade varor. Se till att slå till snabbt då det är fler än du som vill fynda online. Ibland kan du också ha tur att få kombinera rabattkoden med redan nedsatta produkter och på så vis få ett riktigt pressat pris. För fler fördelaktiga priser på trädgårdsprodukter, kolla in våra rabattkoder till Gardenhome där de har 70% REA.


Granngårdens produkter inspirerar och underlättar till ett jordnära liv

Granngården är butiken för personer som älskar djur, natur och odling. Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1880 har butiken sedan dess haft sina rötter i det svenska jordbrukssamhället. Företaget har en kompetens som sträcker sig långt mer än bara produkterna, utan också för ett hållbart leverne i samklang med människa och natur. Produkterna underlättar för kunden med djurhållning, växtodling, trädgårdsarbete och mycket mer. Alla trädgårdsfixare, djurägare och lantbrukare finner produkter hos Granngården som gör livet lättare, grönare och mer hållbart.