Greatdays rabattkod Oktober 2019

Vårt betyg 4
Greatdays erbjuder de bästa upplevelserna runtom i hela Sverige. Passa på att hämta din Greatdays rabattkod och få 10% rabatt på ditt köp av valfri upplevelse. Du hittar dessutom fler kampanjer där du kan spara upp till 40% på ditt köp hos Greatdays. Håll dig ajour kring fler erbjudanden hos Greatdays via vår sida. Välj mellan hundratals upplevelser som fallskärmshoppning, provkörning av Lamborghini eller en hotellövernattning. Är du en adrenalin-junkie eller en gourmand av stora mått? Det finns upplevelser för alla sorters personligheter. Besök denna sida för de senaste Greatdays rabattkoderna och få rabatterat pris på dina köp.
discount-badge 20% RABATT

Nykundserbjudande: 20% rabatt på ditt köp!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
NEW2019
515 har klickat på kampanjen
Ny RABATT

Unika bröllopsupplevelser!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
9 har klickat på kampanjen
DEAL RABATT

Ge bort en Mat & dryck-upplevelse!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
11 har klickat på kampanjen
Ny RABATT

Spana in alla Sport- och fritidsupplevelser här!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
11 har klickat på kampanjen
DEAL RABATT

Alla upplevelser under 1000kr

Utgår 31 Januari 2020
Till erbjudandet
8 har klickat på kampanjen
DEAL RABATT

Kampanjer på utvalda upplevelser!

Utgår 31 Januari 2020
Till erbjudandet
5 har klickat på kampanjen
10% RABATT

10% rabatt på utvalda upplevelser

Utgår 30 April 2020
Till erbjudandet
5 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar Greatdays i snitt 45% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Greatdays.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Greatdays baserat på sortiment.
discount-badge

10% på ditt köp hos Euroflorist

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
4 personer har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

Ur&Penn rabattkod - 10% rabatt på valfritt köp för minst 300 kr med unik kod

Utgår 4 April 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Kampanjjakt10
Användes för 29 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

Rabattkod ger 11% rabatt på ditt köp!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
expressen11
757 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Greatdays

Innehållsförteckning

 • 01
  Greatdays rabattkod ger dig 10% lägre pris på valfri upplevelse
 • 02
  Spartips när du handlar hos Greatdays
 • 03
  Om Greatdays
 • 04
  Fri bytesrätt hos Greatdays
 • 05
  Leverans och frakt Greatdays
 • 06
  Fynda upplevelser hos Greatdays
 • 07
  Fynda sista minuten-presenter med Greatdays rabattkod
 • 01

  Greatdays rabattkod ger dig 10% lägre pris på valfri upplevelse

  Greatdays.se är sajten som har alla upplevelser värda att testa. För den adrenalinstinne personen finns fallskärmshopp från 4000 meter där du uppnår 200 km/h eller provkörning av världens snabbaste sportbil med 700 hästkrafter innanför motorhuven. Är du istället en stillsam person finns natur-, relax-, mat & dryck upplevelser och mycket mer. Med Greatdays.se rabattkod får du tillgång till valfri upplevelse till ett rabatterat pris. Ge bort ett fallskärmshopp i 30-årspresent till bästa vännen eller en fiskpedikyr till mamma i julklapp. Det finns presenter och gåvor som passar alla högtider.

 • 02

  Spartips när du handlar hos Greatdays

  Om du inte skulle ha en Greatdays rabattkod tillhanda kan du ibland ändå hitta billigare upplevelser. Du kan till exempel lägga till din mejladress till deras nyhetsbrev och få ta del av nya upplevelser och erbjudanden då och då. Skulle du inte vilja fortsätta prenumerera efter ett tag kan du enkelt ta bort din mejladress från deras utskickslista. Du kan även följa företaget på social medier, till exempel Instagram, där de lägger upp tävlingar och kampanjer titt som tätt. Sist men inte minst har de en avdelning på hemsidan med månadens kampanjer där du kan hitta olika paket och upplevelser till ett nedsatt pris.


 • 03

  Om Greatdays

  Greatdays är ett upplevelseföretag som grundades år 2008 och har med andra ord varit tillgänglig på den svenska marknaden i över 10 år. Idag har de över 1 000 olika upplevelser att erbjuda sina kunder. Dessa upplevelser kan köpas antingen genom deras hemsida eller genom en återförsäljare, till exempel Ica eller Willys. Då och då kan du hitta en Greatdays rabattkod som kan göra ditt köp billigare än vanligt. Letar du till exempel efter en sista minuten-födelsedagspresent eller -julklapp kan du bland annat köpa en ansiktsbehandling eller en upplevelse att baka polkagrisar i Stockholms polkagriskokeri. Detta kan då levereras till din mejladress antingen direkt eller vid en specifik tid som du väljer.

 • 04

  Fri bytesrätt hos Greatdays

  Om du skulle få en upplevelse i present som kanske inte riktigt är din stil eller typ av upplevelse erbjuder Greatdays dig att byta till en annan upplevelse. Det du behöver göra då är att skicka ett mejl till deras kundtjänst där du inkluderar din aktiveringskod och upplevelsen som du vill ha istället. Om din nya upplevelse skulle vara dyrare betalar du mellanskillnaden direkt på hemsidan. Kanske har du tur och hittar en upplevelse som du gillar för samma pris under en Greatdays kampanj. Då slipper du betala något extra och kan få uppleva något som du själv tycker om att göra.

 • 05

  Leverans och frakt Greatdays

  Du kan välja att få presentkortet levererat hem till dig i en ask för 49 kronor, i ett kuvert för 19 kronor eller digitalt via din mejladress. Du kan även hämta det i deras butik i Gamla Stan i Stockholm utan kostnad eller köpa det via en återförsäljare.

 • 06

  Fynda upplevelser hos Greatdays

  Greatdays har över 1 000 olika upplevelser så det finns garanterat något för alla. Om du gillar att vara ute i naturen och njuta av frisk luft kan du bland annat välja upplevelser som flugfiske, beskådning av norrskenet eller att övernatta en natt i en igloo. Du kan även testa din tur genom att vaska guld eller ge dig ut på en mountainbike-runda tillsammans med andra. Vill du hellre uppleva något tillsammans med familjen kan ni till exempel ge er ut på forsränning, gå på spökvandring eller köra gokart tillsammans. Har du en Greatdays rabattkod kan du få köpet av din upplevelse till ett billigare pris.

  Tillsammans med Greatdays kan du bland annat uppleva:

  • Makrillsfiske
  • Aromamassage
  • Bastuflotte
  • Glasblåsning

 • 07

  Fynda sista minuten-presenter med Greatdays rabattkod

  Om du är bjuden till en födelsedagsfest eller för att fira morsdag och har skjutit upp presentköpet för att du inte riktigt vet vad du ska ge eller helt enkelt har glömt bort att köpa en present, är Greatdays din räddare i nöden. Du kan nämligen köpa ett presentkort på valfri upplevelse på vägen till festligheterna och ha den levererad innan du hinner komma fram. Det finns ett stort utbud av upplevelser att välja bland för mottagaren, till exempel tapas- och bubbelprovning eller en chokladprovning för två. Har du längre tid på dig att välja present kan du passa på att shoppa under en Greatdays rea och få rabatt på köpet av upplevelsen.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till