Greatdays rabattkod Februari 2019

Betyg 3.7 av 35 röster
Greatdays erbjuder de bästa upplevelserna runtom i hela Sverige. Passa på att hämta din Greatdays rabattkod och få 10% rabatt på ditt köp av valfri upplevelse. Du hittar dessutom fler kampanjer där du kan spara upp till 40% på ditt köp hos Greatdays. Håll dig ajour kring fler erbjudanden hos Greatdays via vår sida. Välj mellan hundratals upplevelser som fallskärmshoppning, provkörning av Lamborghini eller en hotellövernattning. Är du en adrenalin-junkie eller en gourmand av stora mått? Det finns upplevelser för alla sorters personligheter. Besök denna sida för de senaste rabattkoderna och få rabatterat pris på dina köp.
exclusive-badge
discount-badge 10% RABATT

Greatdays rabattkod - 10% rabatt på hela sortimentet!

Utgår 1 Juli
EXKLUSIV
Visa rabattkod
GREATEXPRESS
Användes för 6 minuter sedan
discount-badge 20% RABATT

Nykundserbjudande: 20% rabatt på ditt köp!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
NEW2019
Användes för 5 minuter sedan
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Greatdays i snitt 52% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Greatdays.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Greatdays baserat på sortiment.
discount-badge

10% på ditt köp hos Euroflorist

Utgår 22 Juli
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
Användes för 6 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge

Interflora rabattkod ger 13% rabatt på sortimentet!

Utgår 1 Mars
EXKLUSIV
Visa rabattkod
expressen13
Användes för 1 timme sedan
exclusive-badge
discount-badge

Ur&Penn rabattkod - 10% rabatt på valfritt köp för minst 300 kr med unik kod

Utgår 4 April 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
Kampanjjakt10
Användes för 31 minuter sedan
Visa fler liknande erbjudanden

Om Greatdays

Greatdays rabattkod ger dig 10% lägre pris på valfri upplevelse

Greatdays.se är sajten som har alla upplevelser värda att testa innan du kastar in handduken. För den adrenalinstinne personen finns fallskärmshopp från 4000 meter där du uppnår 200 km/h eller provkörning av världens snabbaste sportbil med 700 hästkrafter innanför motorhuven. Är du istället en stillsam person finns natur-, relax-, mat & dryck upplevelser och mycket mer. Med Greatdays.se rabattkod får du tillgång till valfri upplevelse till ett rabatterat pris. Ge bort ett fallskärmshopp i 30-årspresent till bästa vännen eller en fiskpedikyr till mamma i julklapp. Det finns presenter och gåvor som passar alla högtider.

På vår sida hittar du de allra senaste och bästa erbjudandena från Greatdays som ger dig reducerat pris på alla upplevelser i sortimentet.

 

Hur aktiverar man sin Greatdays rabattkod?

  1. Ögna igenom det breda sortimentet av upplevelser och välj valfritt
  2. När du bestämt dig för en upplevelse, klicka ”köp” och sen vidare ”till kassan”
  3. Där hittar du fältet ”Använd en kampanjkod”
  4. Skriv/Klistra in kampanjkoden och klicka på ”lägg till”
  5. Nu är din Greatdays rabattkod aktiverad och priset reducerat  


Välj bland upplevelser i hela Sverige från 149 kronor

Greatdays.se har hundratals upplevelser som passar alla personer från den äventyrlystne till den kulturelle gourmanden. På sajten finns upplevelser inom kategorier som äventyr, relax, motor, sport & fritid, natur, vatten, mat & dryck med mera. Under utvalda perioder på året kan du slå till och erhålla kampanjpriser på flera av Greatdays produkter. Använder du dessutom Greatdays rabattkod kan du pressa priset ytterligare.

Har du problem att komma på vad du ska ge bort i present? Är det någonting vi människor inte kan bli mätta på är det upplevelser! Hos Greatdays finns presentförslag för alla högtider. Skulle du få beslutsångest och har svårt att välja upplevelse, ge då istället bort ett presentkort med laddat belopp där personen själv får bestämma aktivitet.

Är aktiviteten du vill köpa förlagd i en annan stad och du behöver övernatta? Boka billigt hotell med hotels.com rattkoder och få en upplevelse till på köpet.

 


Greatdays passar alla åldrar och plånböcker

Oavsett ålder eller ekonomi kan alla hitta något som passar en i det enorma utbudet av upplevelser. Du hittar till exempel familjeupplevelser där alla i sällskapet får vara med. Kanske en dag på bisonsafari för hela familjen eller besök ett vattenland och gör en weekend av det. Har du frågor kring upplägget finns även en chatt att tillgå för snabba svar från kundtjänst.

Greatdays.se har samlat upplevelser från leverantörer som finns runtom i hela Sverige, så ni kan hitta något som inte kräver en alldeles för lång bilfärd. Tycker du att du inte har råd? Använd Greatdays rabattkod som du hittar ovan för att få ett lite billigare pris samtidigt som du får ut maximalt av din upplevelse.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till