Hela denna sida är en annons

Halens rabattkod

Aktuella Halens rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

Fri Frakt

Giltig tills vidare


Halens rabattkod - Fri frakt på order med Masterpass

När du betalar med Masterpass får du frakten gratis på din beställning. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Visa villkor

Visa rabattkod

MASTER

Visa rabattkod

MASTER

Aktuella Halens rabattkoder under Oktober 2018

 • 75%

  Giltig tills vidare


  Upp till 75% rabatt i Outlet-avdelningen på över 2000 utvalda produkter

  En oerhört stor outlet-avdelning fylld med över 2000 produkter och upp till 75% rabatt.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • 3för2

  Giltig tills vidare


  Sale On Sale hos Halens - Hundratals ta 3 betala för 2 kampanjer

  Få den billigaste produkten på köpet hos Halens Sale on Sale.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.8 av 13 röster

Info om Halens

Hämta en Halens rabattkod redan idag och få förmånlig rabatt på ditt köp i nätbutiken. Halens är ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag med ett omfattande sortiment innehållandes mode, möbler, heminredning, hemtextil, hemelektronik, skönhetsprodukter, accessoarer med mera. Med rabattkoden från Expressen rabattkoder kan du få rabatterat pris på hela ditt köp i nätbutiken. Passa även på att surfa in på deras Sale on Sale, där du får mängder av ta “3 betala för 2”-erbjudanden. När du ändå är igång kan vi tipsa om Halens Outlet som innehåller över 2000 produkter med upp till 75% rabatt. Halens har mode för hela familjen och ett imponerande sortiment för heminredning, skönhet och hemelektronik. För den senaste erbjudandekoden eller kampanjen, besök vår rabattportal.
Läs mer

Mer om Halens

Halens rabattkod ger dig fördelaktig rabatt på ditt köp online

Halens.se är en av Sveriges mest populära sajter när det kommer till kläder & mode. Med ett brett sortiment för både män, kvinnor och barn hittar du ytterkläder, skor, byxor, tröjor, träningskläder, accessoarer, väskor och mycket mera. Som om inte det vore nog erbjuder dessutom Halens ett spännande utbud av skönhetsprodukter, möbler, heminredning, elektronikapparater och lite därtill. Med en Halens rabattkod får du chansen att köpa valfria produkter ur sortimentet till rabatterat pris med hjälp av rabattkoden du hittar här på Expressen rabattkoder. Nätbutiken är främst sammanlänkat med sitt utbud av mode & kläder. De erbjuder märken från egna kollektioner blandat med externa varumärken. Du hittar kläder från märken som Canada Snow, Vero Moda, Only, Vila, Have2Have och många fler. För de allra senaste och mest förmånliga rabatterbjudandena från Halens, besök våra kampanjer här på vår rabattportal.


Hur använder man sig av en Halens erbjudandekod?

  1. Du klickar dig vidare till sajten och kollar igenom de olika erbjudandena
  2. Placera de produkter du vill ha i din varukorg
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan via knappen uppe till höger på sidan
  4. I nästa steg finner du till höger ett fält under texten “Erbjudandekod”
  5. Mata in din kod och klicka därefter “OK” för att aktivera rabatten och slutför därefter köpet

  Fynda bland tusentals utvalda produkter i Outlet-avdelningen

  Du hittar över 2000 prissänkta produkter i Outlet-avdelningen med upp till 75 % rabatt. I Outlet-sektionen finns trendiga kläder till låga priser, men också prissänkta produkter från kategorierna Hemma, Skönhet & Sale on Sale. Sale on Sale är kampanjer som ta 3 betala för 2, där du får den billigaste produkten på köpet helt gratis. Du finner flera kända märken från bland andra Tunika Dora, TrulyMine, Happy Holly, Jeans Miva, Fondaco & Petite Secrets och många fler. Har du tur kan du ibland även kombinera erbjudandekoden med den befintliga kampanjen och på så vis pressa priserna ytterligare. Komplettera ditt online shoppande med Jotex rabattkoder till hemmet där du får fördelaktiga priser på mängder av varor.

  Halens.se – Belönad e-handelssajt med ett öga för mode

  Halens är med sitt imponerande sortiment ett av Nordens ledande distanshandelsföretag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Redan 1952 grundades Halens i Borås av Hadar Halén. Nu flera decennier senare är Halens en av Sveriges mest populära nätbutiker med ett sortiment främst inriktat på kläder & mode, men också innehållandes möbler, hemtextilier, heminredning, skönhetsprodukter och vissa elektronikprodukter. Klädsortimentet blandas med både egna märken och externa varumärken. Webbutiken har vunnit flera utmärkelser som bästa e-handelssajt, så passa på att surfa in på halens.se och se med egna ögon varför.