Hedbergs Guld rabattkod 2021

Vårt betyg 4
Hedbergs Guld har vackra smycken för alla tillfällen. Med en Hedbergs Guld rabattkod har du chansen att spara pengar på ditt köp av smycken och accessoarer. Du finner allt inom guld, silver och diamanter till ett mycket lägre pris än i fysiska butiker. Välj bland armband, halsband, ringar, kedjor, klockor, hängsmycken m.m. och matsilver samt övriga produkter som smyckeskrin och sparbössor. För bästa möjliga pris håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder!

Giltiga Hedbergs Guld rabattkoder under April 2021

Flest nya rabattkoder hos Hedbergs Guld
Under tisdagar publicerar Hedbergs Guld i snitt 49% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Hedbergs Guld
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hedbergs Guld.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Hedbergs Guld baserat på sortiment.
discount-badge

Sunglasses Shop rabattkod - 200 kr rabatt på din första beställning!

Utgår 20 Juni
discount-badge

20% rabatt på ditt första köp!

Utgår 31 December

NU: 100kr rabatt på alla jeans hos BikBok!

Utgår 18 April
Visa fler liknande erbjudanden

Om Hedbergs Guld

Innehållsförteckning

 • 01
  Hedbergs Guld rabattkod ger förmånlig rabatt på smycken & accessoarer
 • 02
  Om Hedbergs Guld
 • 03
  Köp klockor, halsband med en Hedbergs Guld rabattkod
 • 04
  Köp förlovningsringar hos Hedbergs guld
 • 05
  Ta del av 30 dagars öppet köp hos Hedbergs Guld
 • 06
  Leverans och frakt Hedbergs Guld
 • 7
  Vanliga frågor om Hedbergs Guld rabattkod
 • 01

  Hedbergs Guld rabattkod ger förmånlig rabatt på smycken & accessoarer

  Handla guld och silver till i vackert designade smycken till låga priser och få ytterligare sänkt pris via våra Hedbergs Guld rabattkoder och erbjudanden. Välj bland allt från förlovningsringar och vigselringar till matsilver och slipshållare i guld och silver. Handla kvalitetssmycken för alla tillfällen i både guld och silver.

  Det bästa med butiken är att du kan handla billigt både med en Hedbergs Guld rabattkod och på andra sätt. Hedbergs Guld har nämligen en flik som kallas för "Outlet" på sin hemsida, där de ofta rear ut vackra smycken och accessoarer. Ta dig en titt om du till exempel vill köpa en klocka eller ett halsband till reducerat pris. Hedbergs Guld har även ett nyhetsbrev som du kan anmäla dig till för att få nys om de senaste kampanjerna och nyheterna. Dessa skickas ut via mejl till din e-post och du kan när som helst avregistrera dig. Du kan även följa Hedbergs Guld på sociala medier som Facebook och Instagram.


 • 02

  Om Hedbergs Guld

  Hedbergs Guld har funnits till för det svenska folket sedan 1977. Idag finns Hedbergs Guld endast som nätbutik plus att de har tre återförsäljare. De har en i Västervik, en i Varberg och en i Borås där du kan se en del av deras utbud. Handlar du på nätet kan du använda en Hedbergs Guld rabattkod som gör att du får dina smycken lite billigare. Du kan känna dig trygg när du handlar hos Hedbergs Guld då de kontrollerar alla deras guldprodukter för att försäkra dig som kund att du handlar äkta vara. De har många egendesignade smycken, men även produkter från andra kända märken som Georg Jensen och Pandora.


 • 03

  Köp klockor, halsband med en Hedbergs Guld rabattkod

  Att besöka en smyckesaffär på nätet kan vara en stor fördel då det är lättare att hitta det du letar efter, till exempel en klocka från Michael Kors eller en ring från Gynning Jewelry. Dessutom kan du enkelt se vilka smycken som är nedsatta i pris på hemsidan och eventuellt använda en Hedbergs Guld rabattkod. Det är värt att ta dig en titt i deras Outlet även om du är ute efter ett speciellt märke, till exempel DKNY. Det finns i stort sett alltid designermärken till nedsatta priser. På hemsidan kan du även hitta snygga armband från till exempel Edblad och Astrid & Agnes.

  I Hedbergs gulds sortiment kan du hitta:

  • Armband
  • Ringar
  • Halsband
  • Klockor
  • Silverbestick

 • 04

  Köp förlovningsringar hos Hedbergs guld

  Många människor, både män och kvinnor, gillar att bära smycken. Ett smycke är nästan alltid en uppskattad present att få och ringar är något som de flesta bär, framförallt när det kommer till förlovningsringar. Passa på att köpa era ringar under en Hedbergs Guld rea för att få ett billigare pris. De har ett stort utbud av ringar i olika metaller, du kan till exempel hitta guld och vitguld, silver samt titan. Oftast köper ett par liknande ringar, kanske i slätt guld, men det händer också att par väljer olika metaller beroende på smak. Ni kan även välja att gravera in ringarna med speciella datum eller namn för att göra de mer personliga.

 • 05

  Ta del av 30 dagars öppet köp hos Hedbergs Guld

  Hedbergs Guld har satsat på att ge sina kunder bra service på sina leveranser. De erbjuder fri frakt på alla dina beställningar plus att du alltid har 30 dagars öppet köp. Det innebär att om du inte skulle gilla smycket du beställt eller ångra ditt köp kan det skickas tillbaka, dock måste du själv stå för returfrakten. Detta gäller endast för varor som sålts till fullpris, ångerrätten gäller alltså inte för eventuella varor som du köpt på rea. Ibland kan du välja att behålla smyckena ändå om du köpt dem under en Hedbergs Guld kampanj. De passar nämligen perfekt som presenter vid speciella tillfällen.

 • 06

  Leverans och frakt Hedbergs Guld

  Såvida du inte har en specialbeställd vara eller vill ha något graverat skickas din beställning normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alla beställningar har gratis frakt, oavsett hur mycket eller lite du beställer.

Vanliga frågor om Hedbergs Guld rabattkod

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?