Hildur rabattkod November 2019

Vårt betyg 4
I Hildurs webbutik finner du produkter som är ”grönt i alla färger och former”. De vänder sig till alla som värnar om miljön och vikten av hållbar konsumtion, men samtidigt inte vill tumma på kvalitet och stil. Med en Hildur rabattkod kan du erhålla rabatterat pris på ekologiska kläder, sängkläder, hemtextil med mera producerade av ekologiskt odlat och mindre miljöbelastande material. Hildur har även ekologisk hudvård och ekologiska teer där flera av deras produkter är Fairtrade certifierade. Desto fler personer börjar bli miljömedvetna och vi behöver en mer hållbar konsumtion innan det är för sent att rädda vår planet. Handla därför dina kläder och hudvårdsprodukter hos Hildur och få rabatterade priser med rabattkoder som du finner här på vår rabattportal.
50% RABATT

REA på ekologiska kampanjprodukter med upp till 50% rabatt

Utgår 25 Januari 2020
Till erbjudandet
22 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under torsdagar publicerar Hildur i snitt 19% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hildur.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Hildur baserat på sortiment.
discount-badge

Rabattkod ger 20% rabatt på ALLA Glossybox

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
GBEXP419
190 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

Bleek of Sweden rabattkod - 15% rabatt på hela sortimentet

Utgår 10 Maj 2020
EXKLUSIV
Visa rabattkod
kampanjjakt15
254 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

50kr rabatt vid köp över 599kr

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXP50
471 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Hildur

Hildur rabattkod ger dig förmånlig rabatt på ekoprodukter

Med en Hildur rabattkod får du rabatterat pris på ditt köp av ekologiska produkter i nätbutiken. Nätbutiken har “grönt i alla färger och former” med ett brett sortiment av kläder för män, kvinnor och barn. Du hittar dessutom skönhetsprodukter, yogaprodukter, teer, väskor och artiklar för hemmet som sängkläder, handdukar, hemtextil, kuddar, plädar med mera. Du hittar varumärken som Asquith, Eco Cosmetics, EGE Organics, Ekelund, Fluf, Invero, Karmameju, Neutral Clothing, Oria, Värnamo of Sweden och många fler. Produkterna i sortimentet är miljövänliga och producerade av ekologiskt material med spårbart ursprung. Tänk på miljön och handla dina eko-produkter hos Hildur och spara samtidigt pengar genom att använda rabattkoden du finner här på vår rabattportal.  

Funderar du på att njuta av lite snacks till helgen, borde du välja ekologiska snacks och använda EC-GO rabattkoder som du finner här på Expressen rabattkoder.

Hur du använder din Hildur rabattkod?

  1. Klicka dig in på sajten via en av våra kampanjlänkar
  2. Placera de ekologiska produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. Klicka dig därefter vidare till kassan via knappen uppe till höger på sidan
  4. Till vänster i nästa steg finner du ett fält för rabattkoder
  5. Mata in din Hildur rabattkod och klicka “Aktivera”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


Kampanjer på utvalda eco-produkter med upp till 50% rabatt

Hildur har ett attraktivt utbud av miljövänliga produkter för en hållbar utveckling i vårt konsumtionssamhälle. Under kategorin “Kampanjer” finner du utvalda ekologiska produkter till kraftigt nedsatta priser med upp till 50% rabatt. Välj bland hållbara produkter inom kosmetika, sängkläder, barnprodukter, kläder, hemtextil, hudvård, te, väskor, choklad, papper med mera. Spara pengar och miljö genom att handla hos Hildur och pressa priserna ännu mer genom att använda rabattkoderna som du finner här på Expressen rabattkoder. För ett bredare sortiment av skönhetsprodukter kan vi tipsa om Nordicfeel kampanjer som sparar dig upp till 70%.  


Hildur.se är sajten med hållbar och miljövänliga eko-produkter

2007 startade Annika Gillholm den ekologiska näthandeln Hildur.se i ett försök att värna om miljön och erbjuda miljövänliga och hållbara produkter. I webbutiken hittar du ekologiska produkter inom hem, kläder, hudvård, hemtextil, väskor, te, choklad med mera. Grundkonceptet för butiken är att du enkelt ska kunna se produkternas innehållsförteckning, materialets ursprung och att det är producerat av ekologiskt och hållbart material utan gifter, bekämpningsmedel, skadliga kemikalier eller färgning. Produkterna ska också gärna vara närproducerade och rättvisemärkta. Handlar du för minst 790 kr i butiken ingår fri frakt över hela Sverige. Du har 14 dagars öppet köp och får snabb leverans inom 1 till dagar.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till