Hildur rabattkod 2023

Vårt betyg 4
I Hildurs webbutik finner du produkter som är ”grönt i alla färger och former”. De vänder sig till alla som värnar om miljön och vikten av hållbar konsumtion, men samtidigt inte vill tumma på kvalitet och stil. Med en Hildur rabattkod kan du erhålla rabatterat pris på ekologiska kläder, sängkläder, hemtextil med mera producerade av ekologiskt odlat och mindre miljöbelastande material. Hildur har även ekologisk hudvård och ekologiska teer där flera av deras produkter är Fairtrade certifierade. Desto fler personer börjar bli miljömedvetna och vi behöver en mer hållbar konsumtion innan det är för sent att rädda vår planet. Handla därför dina kläder och hudvårdsprodukter hos Hildur och få rabatterade priser med rabattkoder som du finner här på vår rabattportal.

Giltiga Hildur rabattkoder under April 2023

25 Jan
50%
Senast aktiva rabattkod
Hildur har sällan aktiva rabattkoder, sist var 25 Januari. Hildur har i snitt 7 rabattkoder per år, det är 14% av vad liknande butiker har. Senast Hildur hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 24 Januari och pågick under 1096 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Hildur
Under torsdagar publicerar Hildur i snitt 19% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Hildur
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hildur.

0 aktiva rabattkoder hos Hildur just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Hildur baserat på sortiment.
discount-badge

Få upp till 20% rabatt + 5% extra rabatt på rabatterade varor!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ALLT* vid köp över 699kr

Utgår 31 Januari 2024
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på Dentaworks Tandblekning!

Utgår 30 April
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Hildur rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Hildur rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Hildur rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Hildur rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Hildur.

  Om Hildur

  Hildur rabattkod ger dig förmånlig rabatt på ekoprodukter

  Med en Hildur rabattkod får du rabatterat pris på ditt köp av ekologiska produkter i nätbutiken. Nätbutiken har “grönt i alla färger och former” med ett brett sortiment av kläder för män, kvinnor och barn. Du hittar dessutom skönhetsprodukter, yogaprodukter, teer, väskor och artiklar för hemmet som sängkläder, handdukar, hemtextil, kuddar, plädar med mera. Du hittar varumärken som Asquith, Eco Cosmetics, EGE Organics, Ekelund, Fluf, Invero, Karmameju, Neutral Clothing, Oria, Värnamo of Sweden och många fler. Produkterna i sortimentet är miljövänliga och producerade av ekologiskt material med spårbart ursprung. Tänk på miljön och handla dina eko-produkter hos Hildur och spara samtidigt pengar genom att använda rabattkoden du finner här på vår rabattportal.  

  Funderar du på att njuta av lite snacks till helgen, borde du välja ekologiska snacks och använda EC-GO rabattkoder som du finner här på Expressen rabattkoder.

  Hur du använder din Hildur rabattkod?

  1. Klicka dig in på sajten via en av våra kampanjlänkar
  2. Placera de ekologiska produkter du önskar köpa i varukorgen
  3. Klicka dig därefter vidare till kassan via knappen uppe till höger på sidan
  4. Till vänster i nästa steg finner du ett fält för rabattkoder
  5. Mata in din Hildur rabattkod och klicka “Aktivera”
  6. Nu har din rabatt aktiverats och du kan slutföra köpet


  Kampanjer på utvalda eco-produkter med upp till 50% rabatt

  Hildur har ett attraktivt utbud av miljövänliga produkter för en hållbar utveckling i vårt konsumtionssamhälle. Under kategorin “Kampanjer” finner du utvalda ekologiska produkter till kraftigt nedsatta priser med upp till 50% rabatt. Välj bland hållbara produkter inom kosmetika, sängkläder, barnprodukter, kläder, hemtextil, hudvård, te, väskor, choklad, papper med mera. Spara pengar och miljö genom att handla hos Hildur och pressa priserna ännu mer genom att använda rabattkoderna som du finner här på Expressen rabattkoder. För ett bredare sortiment av skönhetsprodukter kan vi tipsa om Nordicfeel kampanjer som sparar dig upp till 70%.  


  Hildur.se är sajten med hållbar och miljövänliga eko-produkter

  2007 startade Annika Gillholm den ekologiska näthandeln Hildur.se i ett försök att värna om miljön och erbjuda miljövänliga och hållbara produkter. I webbutiken hittar du ekologiska produkter inom hem, kläder, hudvård, hemtextil, väskor, te, choklad med mera. Grundkonceptet för butiken är att du enkelt ska kunna se produkternas innehållsförteckning, materialets ursprung och att det är producerat av ekologiskt och hållbart material utan gifter, bekämpningsmedel, skadliga kemikalier eller färgning. Produkterna ska också gärna vara närproducerade och rättvisemärkta. Handlar du för minst 790 kr i butiken ingår fri frakt över hela Sverige. Du har 14 dagars öppet köp och får snabb leverans inom 1 till dagar.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?