Hoppa rabattkod 2023

Vårt betyg 4
Hoppa är marknadsledande i Europa som leverantör av flygtransfer till billiga priser. Med en Hoppa rabattkod erhåller du rabatterat pris på din bokning av flygtransfer. Hoppa erbjuder låga priser på flygtransfers i över 100 länder, 600 flygplatser och över 4000 semesterorter.  Det är lätt att glömma bort transporten till och från flygplatsen när man ute och reser. Med några enkla klick via Hoppa.se kan du i god tid boka transfer i form av bil, minibuss, shuttle eller liknande. Spara både tid och pengar med en Hoppa rabattkod och ta dig smidigt till och från flygplatsen.

Giltiga Hoppa rabattkoder under Juni 2023

30 Sep
5%
Senast aktiva rabattkod
Hoppa har sällan aktiva rabattkoder, sist var 30 September. Hoppa har i snitt 4 rabattkoder per år, det är 8% av vad liknande butiker har. Senast Hoppa hade en rabattkod gav den 5% rabatt och fungerade från den 27 September och pågick under 368 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Hoppa
Under torsdagar publicerar Hoppa i snitt 57% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Hoppa
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Hoppa.

0 aktiva rabattkoder hos Hoppa just nu.

Bästa alternativet till Hoppa baserat på sortiment.
discount-badge

Få välkomstrabatt på upp till 25% med Nordic Choice Hotels rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge

5% rabatt på din bokning hos Expedia

Utgår 31 December
discount-badge

Minst 10% rabatt hos Expedia som medlem!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Hoppa rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Hoppa rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Hoppa rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Hoppa rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Hoppa.

  Om Hoppa

  Hoppa rabattkod ger dig exklusiv rabatt på global transfer

  Hoppa är en global flygtransfer som tar dig smidigt och enkelt från flygplatsen till ditt boende och tillbaka. Med en Hoppa rabattkod kan du boka flygtransfer på nätet i förväg och erhålla tidig bokningsrabatt samt ytterligare rabatt som ger dig ett förmånligt pris på din resa. Företaget har ett stort urval av fordon i sin vagnpark med bilar, minibussar, bussar, limousiner och shuttles bland annat. Du kan välja antingen privat transfer eller delad transfer från flygplatsen till din slutdestiantion till förmånligt låga priser. Hoppa.se jämför flygtransportörer dagligen i över 100 länder och presenterar de bästa priserna. Använder du dessutom rabattkoder från Expressen rabattkoder får du det billigaste tänkbara priset på din flygtransfer. Behöver du tips på billiga hotell under din resa, kan vi rekommendera Hotels.com rabattkoder som ger dig de billigaste hotellpriserna på nätet.     


  Hur aktiverar man sin rabattkod?

  1. Först och främst besöker du Hoppa.se
  2. Välj sedan flygplats, semesterort, datum och antal resenärer och klicka sök
  3. Välj därefter valfri transfer från resultatlistan och gå vidare
  4. Ange flyg, boende och passageraruppgifter
  5. Ange därefter din rabattkod i rutan för "promo code" och klicka därefter “update”
  6. Din rabattkod aktiveras och priset rabatteras och du kan slutföra bokningen

  Hoppa.se har billiga priser på flygtransfers & taxibilar

  Något som många glömmer bort att beräkna in i budgeten när de ska resa är transfer från/till flygplatsen. Ofta landar man och får sen febrilt leta efter en buss för att ta sig in till hotellet eller slutdestinationen. Hos Hoppa.se kan du smidigt och enkelt beställa flygtransfer till billiga priser. Bokar du dessutom din flygtransfer i tid erhåller du boka-tidigt-rabatt. Med våra rabattkoder kan du pressa priset ytterligare och komma undan med ett förmånligt pris. Du väljer den transfer som lämpar sig bäst för dig och ditt sällskap. Du kan välja att dela buss med andra sällskap eller boka en privat taxi. Hoppa.se jämför dagligen olika transportalternativ från och till flygplatser i över 100 länder. Gör din resa så smidig som möjligt genom att boka en flygtransfer i god tid. Behöver du boka en hyrbil under semestern? Kolla då in våra Hertz rabattkoder för att få ett rimligt pris på din hyrbilsbokning.   


  Global hotell- & flygplatstransfer med bil, minibuss eller buss

  Hoppa har växt till att bli ett marknadsledande företag för flygtransfers i Europa. De startade sin verksamhet i England redan 2004, men finns numera i över 100 länder och transporterar resenärer dagligen från flygplatsen till slutdestinationen. Du kan enkelt och smidigt använda Hoppa.se som är aktiva på över 600 flygplatser och över 4000 semesterorter. Sök på flygplatser, destinationer och datum och välj den transfer som passar dig och ditt resesällskap allra bäst.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?