Hela denna sida är en annons

HotelSpecials rabattkod

Aktuella HotelSpecials rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

50%

Giltig tills vidare


Här hittar du ALLA aktuella kampanjerbjudanden från HotelSpecials

Hitta bo 3 nätter betala för 2, bo 4 nätter betala för 3, studenterbjudanden. Välj och vraka.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella HotelSpecials rabattkoder under Oktober 2018

 • 60%

  Giltig tills vidare


  Flera DEALS med förmånliga erbjudanden hos HotelSpecials

  Spara upp till 60% rabatt på veckans erbjudande och andra exklusiva deals som du bara hittar här.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 19 röster

Info om HotelSpecials

Hämta din HotelSpecials rabattkod redan idag och erhåll exklusiv rabatt på din hotellbokning på sajten. HotelSpecials erbjuder högklassiga boenden till förmånliga priser på flera toppdestinationer i länder som Danmark, Norge, Tyskland, Belgien, Holland, Österrike och Sverige så klart. Ta även del av aktiva kampanjerbjudanden som dyker upp varje vecka där du kan spara upp till 50% på din hotellbokning. I utbudet hittar du erbjudanden från de allra största hotellkedjorna till mindre pittoreska hotell. Du hittar de senaste och mest aktuella kampanjerna och rabattkoderna här på vår rabattportal.
Läs mer

Mer om HotelSpecials

HotelSpecials rabattkod ger dig exklusiv rabatt på hotellbokning online

Hämta din HotelSpecials rabattkod redan idag och erhåll rabatterade priser på hotellbokningar online. Rabattkoden ger dig inte bara förmånlig rabatt utan också konkurrenskraftigt låga priser på de bästa hotellen i Europa. Här på Expressen rabattkoder finner du senaste och mest aktuella kampanjerbjudandena som HotelSpecials har att erbjuda. Hitta fyndpriser på billiga stadshotell, herrgårdar, slott och spahotell bland annat. Du behöver inte längre ha en tjock plånbok för att unna dig en lyxig weekendsemester. Med en HotelSpecials rabattkod kan du nu övernatta vräkigt och ändå komma undan billigt. Hotellsajten har ständigt pågående kampanjer där du kan spara upp till 50% på din hotellbokning. Kombinera erbjudandet med rabattkoden och gör ett riktigt kap. Behöver du dessutom boka en billig flygresa kan vi rekommendera Expedia rabattkoder där vi alltid har en aktiv kod som sparar dig dyrbara slantar.


Hur hämtar och aktiverar du din HotelSpecials rabattkod?

 1. Klicka dig vidare till hotellsajten via någon av våra kampanjlänkar
 2. Sök sedan på staden du tänkt besöka, ankomstdatum, antal nätter, antal, rum & antal resenärer
 3. Du får ett gäng alternativ att välja emellan och du klickar “boka nu” på det hotell du önskar
 4. Fyll därefter i dina personuppgifter
 5. Ange därefter din kod i betalningssteget i kassan innan du slutför din hotellbokning


Upp till 50% rabatt på bokning av hotell i hela Europa

HotelSpecials erbjuder hotellbokningar till förmånligt låga priser på mängder av hotell i flera europeiska länder. I utbudet på hotellsajten finns hotellboenden från de allra största hotellkedjorna. Sök bland sajtens toppdestinationer med populära boenden i länder som Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Belgien och Österrike. Håll alltid ett öga på de aktuella kampanjerna som du hittar här på Expressen rabattkoder. Du kan spara upp till 50% på din hotellbokning online med HotelSpecials.se. Behöver du alternativ på hotell runt om i hela världen, ta del av våra Hotels.com rabattkoder där du kan spara upp till halva priset med exklusiva koder och rea-erbjudanden.


Prisvärda hotell i absoluta världsklass

2005 lanserades sajten med inriktning på hotellbokningar i världsklass för fritidsresenären. HotelSpecials förmedlar över 200 000 bokningar till sina hotell i flera av de mest populära resmålen i Europa. De erbjuder sina kunder högklassiga boenden till förmånliga priser. Med aktiva rabattkoder kan du spara in nästan halva priset på din bokning. Du väljer själv vilken prisklass och lyxklass du har råd med. Det behöver inte kosta skjortan att unna sig en weekend. Välj att övernatta på slott, herrgårdar, spahotell, designhotell, skidhotell, bed and breakfast och så vidare. För de senaste erbjudandena besök oss här på Expressen rabattkoder.