Hela denna sida är en annons

ICA Upplevelser rabattkod

Aktuella ICA Upplevelser rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan
Exklusiv

7%

Giltig tills vidare


ICA Upplevelser rabattkod - 7% rabatt på hela sortimentet!

Rabattkoden gäller under hela året fram till och med 2018-12-31.

Visa villkor

Visa rabattkod

ICAEXPRESS

Visa rabattkod

ICAEXPRESS

Aktuella ICA Upplevelser rabattkoder under November 2018

 • Ny

  Giltig tills vidare


  ICA Upplevelser erbjuder ett utbud av flera hundra upplevelsepresenter med något som passar alla!

  Passa på att ge bort ett minne för livet i present eller unna dig själv en prisvärd upplevelse.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • BONUS

  Giltig tills vidare


  Har du ICA-kort? Du får ICA Bonus när du köper upplevelser!

  Vid köp av upplevelsepresent får köparen som har ICA kort bonuspoäng på hela köpet.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 3.8 av 16 röster

Info om ICA Upplevelser

Hämta ICA Upplevelser rabattkod och erhåll 10% exklusiv rabatt på ditt köp av upplevelser online. ICA Upplevelser har ett tätt samarbete med Greatdays och kan på så vis erbjuda de bästa och mest prisvärda upplevelserna på nätet. I sortimentet kan du välja mellan allt från att hoppa fallskärm, flyga luftballong, köra ferrari till att rida islandshäst, ta dykcertifikat eller njuta av massage. Möjligheterna är många och upplevelserna desto flera. Unna dig själv ett minne för livet eller ge bort en upplevelse i present till någon som fyller år. ICA Upplevelser erbjuder ett utbud av flera hundra upplevelser med något som passar alla. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av unika kampanjkoder och kampanjer som gör ditt köp billigare.    
Läs mer

Mer om ICA Upplevelser

ICA Upplevelser rabattkod ger dig 10% exklusiv rabatt på upplevelser

Har du svårt att bestämma dig vad du ska ge bort i present? Då är ICA Upplevelser den perfekta presenten. Det är inte bara en present, utan ett minne för livet. Med en ICA Upplevelser rabattkod får du 10% unik rabatt på ditt köp av upplevelsepresent online. I utbudet finner du hundratals olika upplevelser i kategorierna Mat & dryck, Relax, Kultur, Natur, Sport & fritid, Motor, Äventyr, Vatten, Luft samt Familj. Unna dig själv en present eller ge bort en present till någon som du tycker om. Har du svårt att bestämma dig för en specifik upplevelse eller kategori, kan du enkelt ge bort ett presentkort och låta mottagaren få välja helt själv. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av kampanjkoder och erbjudanden som ger dig förmånligt och rabatterat pris på ditt köp. ICA Upplevelser har ett nära samarbete med Greatdays som Expressen rabattkoder också erbjuder exklusiv rabatt på 10% hos.     

Hur lägger man till en ICA Upplevelser kampanjkod?

 1. Klicka på en aktiv kod eller kampanj här på butikssidan för ICA Upplevelser
 2. Klicka “Köp” vid den aktivitet du önskar köpa alternativt välj presentkort och belopp du önskar ladda på det med
 3. Du tas därefter till kassan där du finner ett fält under produktlistan för kampanjkod
 4. Ange kampanjkoden i fältet och klicka därefter “Lägg till”
 5. Nu kan du slutföra köpet och se fram emot att ta del av upplevelsen

Hundra upplevelsepresenter med något som passar alla

ICA Upplevelser kan i samarbete med Greatdays erbjuda hundratals upplevelser med något som passar alla. Oavsett om du som person är äventyrslysten eller bara en stillsam livsnjutare, så finns det upplevelser för alla. I sortimentet kan du välja upplevelser som fallskärmshoppning, spökvandring för familjen, luftballongsflygning, vinprovning, gokart, speedway, hundspannsäventyr, yoga-kurser, ansiktsbehandlingar, massager, åka vattenskoter, rida islandshäst, ta dykcertifikat, pistolskytte, forspaddling, hyra en bastuflotte och mycket mer. ICA Upplevelser har hundratals kvalitetssäkrade upplevelser över hela Sverige. Ta chansen och köp ett minne för livet hos ICA Upplevelser redan idag. För fler intressanta kampanjer på liknande upplevelser, besök då Live it rabattkoder där du får kampanjpriser på livsförändrande upplevelser.


ICA Upplevelser löser dina presentproblem

Alla vet hur svårt det kan vara att komma på en bra present. Materiella ting kan ibland kännas lite trist, därför är en upplevelse något man bär med sig hela livet. ICA Upplevelser finns till för just det syftet - att lösa dina presentbekymmer. Utbudet är oerhört brett med allt från pulshöjande äventyr till fridfulla spa-upplevelser. Ytterligare en fördel när du handlar hos ICA Upplevelser är att du som har ICA-kort får bonuspoäng på ditt köp av upplevelser. Upplevelsens värdebevis är giltigt ett år från inköpsdatum, men kan också förlängas ytterligare 6 månader till en kostnad av 200 kr. Presentkortet du ger bort i present paketeras i en snygg presentask. Klicka dig vidare till ICA Upplevelser och se till att använda dig av en aktiv kampanjkod i samband med ditt köp. Du finner de senaste och mest förmånliga kampanjerna och koderna här på Expressen rabattkoder.