ICA Upplevelser rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Hämta ICA Upplevelser rabattkod och erhåll exklusiv rabatt på ditt köp av upplevelser online. ICA Upplevelser har ett tätt samarbete med Greatdays och kan på så vis erbjuda de bästa och mest prisvärda upplevelserna på nätet. I sortimentet kan du välja mellan allt från att hoppa fallskärm, flyga luftballong, köra ferrari till att rida islandshäst, ta dykcertifikat eller njuta av massage. Möjligheterna är många och upplevelserna desto flera. Unna dig själv ett minne för livet eller ge bort en upplevelse i present till någon som fyller år. ICA Upplevelser erbjuder ett utbud av flera hundra upplevelser med något som passar alla. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av unika kampanjkoder och kampanjer som gör ditt köp billigare.    

Giltiga ICA Upplevelser rabattkoder under Oktober 2023

0 aktiva rabattkoder hos ICA Upplevelser just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till ICA Upplevelser baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på ALLT* vid köp över 500kr!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt för nya medlemmar!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

20% rabatt på ett HELT köp när du handlar för över 500kr

Utgår 22 Oktober
Visa fler liknande erbjudanden
14 Juli
50%
Senast aktiva rabattkod
812 dagar sedan ICA Upplevelser hade en aktiv rabattkod. Du har lite otur, ICA Upplevelser har ofta rabattkoder som fungerar. Rättare sagt 8 st det senaste året vilket är 133% i jämförelse med andra butiker som säljer liknande produkter och tjänster.

Senast ICA Upplevelser hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från 13 Juli och pågick under 1462 dagar. Titta tillbaks snart, här under kan du se statistik för när nya rabattkoder brukar dyka upp hos ICA Upplevelser.
Flest nya rabattkoder hos ICA Upplevelser
Under måndagar publicerar ICA Upplevelser i snitt 57% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos ICA Upplevelser
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från ICA Upplevelser.

Om ICA Upplevelser

Innehållsförteckning

 • 01
  ICA Upplevelser rabattkod ger dig exklusiv rabatt på upplevelser
 • 02
  Spartips för Ica upplevelser
 • 03
  Om Ica Upplevelser
 • 04
  Unika upplevelser på ett ställe med Ica Upplevelser
 • 05
  Leverans och frakt för Ica Upplevelser
 • 06
  Fynda bland det stora utbudet av upplevelser med Ica Upplevelser rabattkod
 • 07
  Unna dig en massage genom Ica Upplevelser
 • 8
  Vanliga frågor om ICA Upplevelser rabattkod
 • 01

  ICA Upplevelser rabattkod ger dig exklusiv rabatt på upplevelser

  Har du svårt att bestämma dig vad du ska ge bort i present? Då är ICA Upplevelser den perfekta presenten. Det är inte bara en present, utan ett minne för livet. Med en ICA Upplevelser rabattkod får du 10% unik rabatt på ditt köp av upplevelsepresent online. I utbudet finner du hundratals olika upplevelser i kategorierna Mat & dryck, Relax, Kultur, Natur, Sport & fritid, Motor, Äventyr, Vatten, Luft samt Familj. Unna dig själv en present eller ge bort en present till någon som du tycker om.

 • 02

  Spartips för Ica upplevelser

  En upplevelse från Ica kan ge ett minne för livet och är därför utmärkt att unna dig själv och några kompisar, för arbetsgänget som vill teama ihop eller som en uppskattad 50-års present. Priserna är redan låga men håll utkik efter en Ica Upplevelser rabattkod för ännu mer fördelaktiga erbjudanden. För att inte missa några kampanjer, erbjudanden och nyheter kan du prenumerera på nyhetsbrevet genom att skriva in din mejladress på hemsidan. Nyhetsbrevet är självklart gratis. Aktuella kampanjer listas också under en specifik kategori. Dessa upplevelser är nedsatta i pris under en viss tidsperiod så passa på att boka när du ser en upplevelse du skulle vilja prova på.


 • 03

  Om Ica Upplevelser

  Ica Upplevelser erbjuder över 800 upplevelser i hela Sverige som passar personer i alla åldrar. De flesta av oss har mycket saker och därför kan det vara trevligt att både få och ge en annorlunda gåva i present. Ica Upplevelser är redan fördelaktiga i pris men vill du exempelvis köpa en chokladprovning eller ge bort en Danmarkskryssning till ett ännu lägre pris ska du titta efter en Ica upplevelser rabattkod. Ica samarbetar med företaget Greatdays som både är väl ansedda och ledande inom denna typ av presenter i Sverige. Du beställer en specifik upplevelse genom hemsidan eller via telefon. Det går också bra att köpa ett presentkort på en bestämd summa.

 • 04

  Unika upplevelser på ett ställe med Ica Upplevelser

  Att erbjuda upplevelser är en unik produkt som skapar minnen för livet. Att umgås med nära och kära kan vara mer värdefullt än en sak eller pryl. Det gäller att välja upplevelse med känsla och efter person varav gåvan också blir mycket uppskattad. Det speciella med Icas Upplevelser är det breda spektrumet av branscher och äventyr som erbjuds. Dessutom kan du passa på att exempelvis skämma bort dig själv tack vare Ica Upplevelser kampanj där du finner utvalda gåvor till ett lägre pris. Upplevelserna är också möjliga att utföra på flera platser i landet och du kan välja beroende på ålder. Därmed passar gåvorna för alla typer av människor.

 • 05

  Leverans och frakt för Ica Upplevelser

  Du handlar din Ica upplevelse på nätet eller genom att ringa. Du kan välja om du vill få din beställning som en PDF-fil till din mejladress eller levererad i en presentask. Väljer du mejl blir din beställning levererad omgående. Dessutom ingår försäkring och fri bytesrätt i ett år. Väljer du expressleverans tillkommer en fraktkostnad på 225 kronor.

 • 06

  Fynda bland det stora utbudet av upplevelser med Ica Upplevelser rabattkod

  Vilken typ av upplevelse söker du? Med hjälp av kategorierna på hemsidan kan du välja mellan exempelvis äventyr, familj, kultur, luft, vatten, mat och relax. För friluftsfamiljen med lite äldre barn kanske en kajakpaddling passar utmärkt medan andra föredrar en spökvandring eller att titta på film genom SF Kids Play. Använd en Ica Upplevelser rabattkod för ett lågt och fördelaktigt pris. Du kan också titta in under aktuella kampanjer där allt från massage och SPA till champagneprovning och att köra hellcat finns att välja på. Tänk på att vissa upplevelser endast finns på utvalda orter och att detta alltid står angivet när du beställer.

  Genom Ica Upplevelser kan du bland annat handla:

  • SPA-upplevelse
  • Mat och drycketprovning
  • Turridning på islandshäst
  • Äventyr som dykning och kryssningar
 • 07

  Unna dig en massage genom Ica Upplevelser

  Om du behöver stressa ner från vardagslivet är massage eller annan SPA-behandling ett utmärkt val. Passa på att handla på Ica Upplevelser rea som finns under aktuella kampanjer. En ansiktskur brukar vanligtvis innehålla både vårdande behandling som anpassas efter din hudtyp och lugnande ansiktsmassage. Vill du lära dig framhäva exempelvis ögon och läppar med hjälp av smink kanske en makeup-kurs skulle vara något? Vill du röra dig samtidigt som du slappnar av, hittar lugnet, andas djupare och blir starkare bör du testa på yoga. Har du inte provat yoga tidigare kan du välja en nybörjarklass för att väcka kroppen och sinnet till liv. Välj den upplevelse som passar just dig.


Vanliga frågor om ICA Upplevelser rabattkod

 • 1. 💵 Vilka ICA Upplevelser rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående ICA Upplevelser rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många ICA Upplevelser rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos ICA Upplevelser.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?