Hela denna sida är en annons

inkClub rabattkod

Aktuella inkClub rabattkoder & erbjudanden för Juni 2018

Besök hemsidan

Aktuella inkClub rabattkoder under Juni 2018

Betyg 4.1 av 15 röster

Info om inkClub

Få upp till 20% rabatt på bläckpatroner & toners med en inkClub rabattkod. På inkClub finner du alltid bläck & toners till förmånliga priser till alla skrivare på marknaden. Deras nätbutik har ett brett sortiment av bläckpatroner, lasertoner och andra skrivartillbehör till låga priser och med snabba leveranser. Du finner bläck & toners i både original- och lågprisalternativ av högsta kvalitet.
Läs mer

Mer om inkClub

Billiga bläckpatroner & toners på nätet

Inkclub startades 2000 av Lennart Nyberg och Hans Nilsson med affärsidén bläckpatroner och lasertoner på postorder via nätet. Företaget växte snabbt och 2011 förvärvades dem av Hakon Invest. Inkclub är idag en av de största aktörerna internetmarknaden inom försäljning av bläck & toners och finns i 15 länder. Företaget har fyra specialistbutiker under samma företag; inkClub med bläck & toner, dustClub med dammsugarpåsar, batteryClub med batterier och lightClub med lampor. De har ett av marknadens bredaste utbud av bläckpatroner, lasertoner och skrivartillbehör i hög kvalitet, låga priser och med snabba leveranser.

20% lägre pris på alla bläckpatroner & lasertoner med inkClub rabattkod

Köp nya bläckpatroner & toners till 20% rabatt med en inkClub kampanjkod. Välj ur ett av marknadens bredaste utbud på bläck & toner från både originalmärken och lågprismärken.Välj valfria produkter ur sortimentet bland bläckpatroner, lasertoner och skrivartillbehör till 20% lägre pris med en rabattkod som du får här.

Erbjudande för alla nya kunder - Få 1 bläckpatron eller 1 pkt fotopapper för 1 kr

Inkclub ger alla nya kunder ett exklusivt nykundserbjudande med en bläckpatron för endast en krona. Alla nya kunder får köpa en bläckpatron eller ett paket fotopapper för 1 krona vid deras första order. Välj bland bläckpatroner för de flesta Epson- och Canonskrivare. Till HP och Lexmarkskrivare erbjuds istället ett paket med fotopapper för endast en krona. Bli kund och ta del av nykundserbjudandet med en bläckpatron eller ett paket fotopapper för 1 krona!

Hur använder jag en rabattkod på inkClub?

1. Lägg dina bläckpatroner/toners i varukorgen
2. Gå till kassan
3. Logga in/Skapa kundkonto
4. I kassan finner du sedan fält för kampanjkod
5. Ange din kod & gå vidare till betalningsalternativ