Hela denna sida är en annons

Kaspersky rabattkod

Aktuella Kaspersky rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

40%

Giltig tills vidare


Få 40% rabatt hos Kaspersky på Internet Security Multi Device-skydd

Just nu erhåller du 40% rabatt på produkter som skyddar flera av dina enheter mot virus och andra hot.

Visa villkor

Visa rabattkod

KIS40AFF

Visa rabattkod

KIS40AFF

Aktuella Kaspersky rabattkoder under Oktober 2018

 • 40%

  Giltig tills vidare


  40% rabatt på Kasperskys Anti-Virus-skydd med exklusiv kod

  Hela 40% lägre pris på Kaspersky Anti-Virus. Använd rabattkoden i kassan för att aktivera rabatten

  Visa villkor

  Visa rabattkod

  KAV40
 • 30%

  Giltig tills vidare


  Prova på Internet Security i 30 dagar helt gratis hos Kaspersky

  Testa en populär produkt hos Kaspersky i en månad helt gratis. Klicka dig vidare till erbjudandet.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.3 av 18 röster

Info om Kaspersky

Kaspersky Lab är världsledande leverantör av lösningar för internetsäkerhet. Du får med Kaspersky rabattkod 30% rabatt på produkter för internetsäkerhet. Företaget levererar klientskydd till både stora företag och privatpersoner världen över. De har kunder i över 200 länder och hundratusentals företag och privatpersoner använder deras produkter för att skydda sig mot skadliga filer. Du hittar prisbelönta IT-säkerhetslösningar som skyddar din dator och annan mjukvara från skadligt virus. Skyddsprogrammen finns för både privat bruk, större företag samt myndigheter. Kaspersky erbjuder säkerhetslösningar speciellt utformade för användning på PC; Mac, surfplattor och Android telefoner. Du hittar aktiva kampanjerbjudanden och rabattkoder till butiken här på Expressen rabattkoder.  


Läs mer

Mer om Kaspersky

Kaspersky rabattkod ger dig 30% rabatt på internetsäkerhet

Se till att hämta din Kaspersky rabattkod här på Expressen rabattkoder och erhåll 30% rabatt på ditt framtida köp från sortimentet för privat bruk. Vill du också känna dig säker på nätet och inte behöva drabbas av virus och andra skadliga filer när du surfar. Då har Kaspersky produkter för internetsäkerhet till förmånliga priser. Företaget erbjuder säkerhetslösningar för hemdatoranvändare, företag och myndigheter. Världsledande Kaspersky har tagit fram världens mest effektiva, verkningsfulla och reaktionssnabba skydd mot cyberhot. För ett annorlunda utbud av produkter som garanterar internetsäkerhet kan vi tipsa om F-Secure rabattkod som ger dig minst 30% rabatt.   


Hur aktiverar du din Kaspersky rabattkod?

 1. Klicka dig fram till butiken via någon av kampanjlänkarna som finns här ovan
 2. Välj de internet säkerhetslösningar du önskar köpa och placera dem i varukorgen via knappen “Köp nu”
 3. När du känner dig nöjd klickar du på “Kundvagn”, klicka sedan på “Rabattkod” under din orderlista
 4. Ange koden och tryck på “Verkställ” för att aktivera rabatten
 5. Nu kan du slutföra köpet och erhålla produkterna till reducerat pris

Prova på gratis i 30 dagar eller förnya din licens och spara 20 %

När du är ny kund hos Kaspersky har du möjlighet att testa deras produkt Internet Security i 30 dagar helt gratis. Denna produkt ger dig full säkerhet när du surfar så du inte drabbas av virus eller skadliga filer. Passa på att ta del av ett kostnadsfritt erbjudande utan att behöva lägga dyra pengar. Är du redan kund kan du hos Kaspersky.se få förmånlig rabatt på 20% när du förnyar din licens. För att erhålla förnyelserabatt fyller du i din licensinformation och klickar sedan “Bekräfta din licens”. Sajten rekommenderar att man alltid ska ha ett aktivt antivirusprogram då det varje dag dyker upp nya virusprogram på nätet som är skadliga för din dator. Du kan välja bland olika produkter för PC och laptop som Total Security, Password Manager, Anti-Virus, Safe Kids, Internet Security. Du hittar ett liknande utbud för Macs och mobila enheter som till exempel surfplattor och android mobiler. För att erhålla de senaste rabattkoderna och kampanjerna till Kaspersky, besök vår rabattportal. 


Kaspersky - Internetsäkerhet för privat bruk och företag

Kaspersky Lab är idag den största leverantören av IT-lösningar. I över 200 länder bedriver de sin verksamhet och deras produkter skyddar över 400 miljoner användare och ca 270 000 företag. Kaspersky säljer produkter för IT-lösningar som ger dig säkerhet när du surfar på nätet. Företaget forskar på regelbunden basis om skadliga programvaror och hur de bekämpas. De kan på så vis erbjuda de senaste IT-lösningarna för att bekämpa hot och virus som kan förstöra surfplattor, telefoner och datorer med de vanligaste operativsystemen.