Kaspersky rabattkod 2023

Vårt betyg 4
Kaspersky Lab är världsledande leverantör av lösningar för internetsäkerhet. Du får med Kaspersky rabattkod 30% rabatt på produkter för internetsäkerhet. Företaget levererar klientskydd till både stora företag och privatpersoner världen över. De har kunder i över 200 länder och hundratusentals företag och privatpersoner använder deras produkter för att skydda sig mot skadliga filer. Du hittar prisbelönta IT-säkerhetslösningar som skyddar din dator och annan mjukvara från skadligt virus. Skyddsprogrammen finns för både privat bruk, större företag samt myndigheter. Kaspersky erbjuder säkerhetslösningar speciellt utformade för användning på PC; Mac, surfplattor och Android telefoner. Du hittar aktiva kampanjerbjudanden och rabattkoder till butiken här på Expressen rabattkoder.  

Giltiga Kaspersky rabattkoder under Juni 2023

31 Aug
30%
Senast aktiva rabattkod
Kaspersky har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Augusti. Kaspersky har i snitt 3 rabattkoder per år, det är 6% av vad liknande butiker har. Senast Kaspersky hade en rabattkod gav den 30% rabatt och fungerade från den 2 Februari och pågick under 1306 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Kaspersky
Under torsdagar publicerar Kaspersky i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Kaspersky
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Kaspersky.

Vanliga frågor om Kaspersky rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Kaspersky rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Kaspersky rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Kaspersky rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Kaspersky.

  Om Kaspersky

  Kaspersky rabattkod ger dig 30% rabatt på internetsäkerhet

  Se till att hämta din Kaspersky rabattkod här på Expressen rabattkoder och erhåll 30% rabatt på ditt framtida köp från sortimentet för privat bruk. Vill du också känna dig säker på nätet och inte behöva drabbas av virus och andra skadliga filer när du surfar. Då har Kaspersky produkter för internetsäkerhet till förmånliga priser. Företaget erbjuder säkerhetslösningar för hemdatoranvändare, företag och myndigheter. Världsledande Kaspersky har tagit fram världens mest effektiva, verkningsfulla och reaktionssnabba skydd mot cyberhot. För ett annorlunda utbud av produkter som garanterar internetsäkerhet kan vi tipsa om F-Secure rabattkod som ger dig minst 30% rabatt.   


  Hur aktiverar du din Kaspersky rabattkod?

  1. Klicka dig fram till butiken via någon av kampanjlänkarna som finns här ovan
  2. Välj de internet säkerhetslösningar du önskar köpa och placera dem i varukorgen via knappen “Köp nu”
  3. När du känner dig nöjd klickar du på “Kundvagn”, klicka sedan på “Rabattkod” under din orderlista
  4. Ange koden och tryck på “Verkställ” för att aktivera rabatten
  5. Nu kan du slutföra köpet och erhålla produkterna till reducerat pris


  Prova på gratis i 30 dagar eller förnya din licens och spara 20 %

  När du är ny kund hos Kaspersky har du möjlighet att testa deras produkt Internet Security i 30 dagar helt gratis. Denna produkt ger dig full säkerhet när du surfar så du inte drabbas av virus eller skadliga filer. Passa på att ta del av ett kostnadsfritt erbjudande utan att behöva lägga dyra pengar. Är du redan kund kan du hos Kaspersky.se få förmånlig rabatt på 20% när du förnyar din licens. För att erhålla förnyelserabatt fyller du i din licensinformation och klickar sedan “Bekräfta din licens”. Sajten rekommenderar att man alltid ska ha ett aktivt antivirusprogram då det varje dag dyker upp nya virusprogram på nätet som är skadliga för din dator. Du kan välja bland olika produkter för PC och laptop som Total Security, Password Manager, Anti-Virus, Safe Kids, Internet Security. Du hittar ett liknande utbud för Macs och mobila enheter som till exempel surfplattor och android mobiler. För att erhålla de senaste rabattkoderna och kampanjerna till Kaspersky, besök vår rabattportal. 


  Kaspersky - Internetsäkerhet för privat bruk och företag

  Kaspersky Lab är idag den största leverantören av IT-lösningar. I över 200 länder bedriver de sin verksamhet och deras produkter skyddar över 400 miljoner användare och ca 270 000 företag. Kaspersky säljer produkter för IT-lösningar som ger dig säkerhet när du surfar på nätet. Företaget forskar på regelbunden basis om skadliga programvaror och hur de bekämpas. De kan på så vis erbjuda de senaste IT-lösningarna för att bekämpa hot och virus som kan förstöra surfplattor, telefoner och datorer med de vanligaste operativsystemen.

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?