Om Expressen Rabattkoder

Teamet bakom Expressen Rabattkoder.

Ella Lindmark

Ella Lindmark

Marknadsassistent

Ella tog studenten 2019 och efter att ha studerat teknik på gymnasiet i tre år var hon redo att ta sig ut i arbetslivet. Det var då hon kom i kontakt med Speqta och Expressen rabattkoder. Ella arbetar idag som marknadsassistent där hennes huvudsakliga arbetsuppgifter är att publicera rabattkoder och erbjudanden hos Expressen rabattkoder och Kampanjjakt (som också ägs av Speqta). Ella är också mycket intresserad av sökmotoroptimering och hjälper gärna till så mycket hon kan med det. 


Ella har ett stort intresse för dans och mode och shoppar det mest hon kan online, såklart med rabattkoder från Expressen rabattkoder för att spara så mycket som möjligt på sitt köp.


När hittar man de bästa rabatterna?

Det är definitivt runt olika högtider och speciella dagar på året. Störst är ju Black Friday, Singles day och mellandagsrean. Det är då de bästa erbjudandena och rabattkoderna finns. Du kan också göra riktiga klipp vid Mid season sales, Superweek, Alla hjärtans dag och många fler dagar på året. Ett tips är även att shoppa sommarprodukter på rea under vinterhalvåret och tvärt om, då kan du nämligen spara stora pengar på ditt köp!

Kontakt

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till