LA Travel rabattkod Oktober 2019

Vårt betyg 4
Hämta din LA Travel rabattkod och spara tusenlappar på sportresan. LA Travel är Sveriges ledande arrangör av sport- och i synnerhet fotbollsresor till de största ligorna runt om i Europa. Sajten erbjuder färdiga paket där du som kund får alla resans delar, flyg, hotell + eventbiljett, fint paketerade på ett och samma ställe. Förutom resepaket till de största fotbollsligorna i Europa, erbjuder LA Travel också NHL-resor till USA och ett växande utbud av F1-, musikal-, grupp- och företagsresor. Tack vare eventsajtens IATA-certifiering kan de välja bland världens alla flygbolag och skräddarsy resan efter kundens önskemål. Boka din fotbolls- eller NHL-resa hos LA Travel med en av våra rabattkoder och erhåll tusentals kronor i rabatt. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi aktuella kampanjer från event- och resesajten.
FYND RABATT

Boka en NHL-resa och få flyg, hotell och biljett till kampanjpris

Utgår 9 Mars 2020
Till erbjudandet
42 har klickat på kampanjen
DEAL RABATT

Boka din fotbollsresa redan idag och spara tusenlappar på köpet

Utgår 9 Mars 2020
Till erbjudandet
41 har klickat på kampanjen
Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar LA Travel i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från LA Travel.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till LA Travel baserat på sortiment.
discount-badge

8% rabatt på din bokning hos Hotels.com

Utgår 31 Oktober
Visa rabattkod
AFFHCOM1019
Användes för 12 minuter sedan
discount-badge

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25% med Choice Hotels rabattkod!

Utgår 13 Juli 2020
Visa rabattkod
Ges vid registrering
1 person har använt kampanjen idag
discount-badge

Minst 10% rabatt hos Expedia som medlem!

Utgår 8 Januari 2020
Visa rabattkod
Rabattkod ges vid registrering
4 personer har använt kampanjen idag
Visa fler liknande erbjudanden

Om LA Travel

LA Travel rabattkod ger dig tusentals kronor i rabatt på sportresor   

LA Travel är eventsajten som specialiserar sig på sportresor. De säljer färdiga paket med flyg, hotell och biljett så du slipper använda dig av flera olika event- och resesajter. Sajten erbjuder sportresor till de största ligorna och turneringarna i Europa som Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Champions League med flera. LA Travel har också ett gediget utbud av resor till Nordamerika för de som är intresserade av att se världens bästa hockeyliga, NHL. De har också ett växande utbud inom musikal-, F1, grupp- och företagsresor. Med LA Travel rabattkoder från Expressen rabattkoder erhåller du reducerade priser på sportresor runt hela världen, som besparar dig tusentals kronor. Dessutom kan du skräddarsy din resa tack vare sajtens IATA-certifiering som gör att de kan välja resor bland världens alla flygbolag. Är du bara intresserad av att boka billiga hotell, bör du spana in våra Hotels.com rabattkoder. Där hittar du ständigt nya erbjudanden på hotell världen över med upp till 50% rabatt.
Hur använder man en LA Travel rabattkod?

  1. Klicka först och främst på en av kampanjlänkarna ovan som tilltalar dig
  2. Spana igenom de olika erbjudandena för sport- och eventresor
  3. Välj den sportresa som du är intresserad av och välj datum samt antal resenärer
  4. Välj därefter vilket hotell, vilka flyg samt vilka biljetter du önskar lägga till i ordern
  5. Fyll därefter i nästa steg i de uppgifter som efterfrågas och klicka sedan på vidare
  6. Slutsumman som du ser är det redan rabatterade priset som beställningen hamnar på

*Rabatten dras i samma stund som du klickar dig vidare till LA Travels sajt.


LA Travel - Specialister på sportresor och företagsresor

2003 grundades event- och resesajten LA Travel och har sedan starten vuxit till en av landets största arrangörer av sportresor. De fokuserar främst på fotbollsresor runtom i Europa till ligor som Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Championship och så klart den största turneringen av dem alla, Champions League. En annan sektion som också går bra för sajten är deras NHL-resor till Nordamerika, där man får njuta av världens bästa hockey. De har fokuserat allt mer på att bredda utbudet inom musikaler, Formel 1 samt grupp- och företagsresor. Fördelen med att boka sina sportresor via LA Travel är att de skräddarsyr hela resan och hjälper till med flyg, hotell samt matchbiljetter. Är du istället bara intresserad av att komma iväg, kan vi tipsa om våra Expedia rabattkoder där du erhåller förmånlig rabatt på paketresor runt om i världen. Skräddarsy din fotbollsresa och spara samtidigt tusenlappar på köpet

Har du alltid drömt om att se en Premier League match på Anfield innan du dör? Eller uppleva stämningen i Madison Square Garden när New York Rangers lirar? Då är du inte ensam och det är just därför LA Travel startades - för att erbjuda färdigpaketerade sportresor. På sajten får du fina rabatter på sportresor runt om i världen med flyg, hotell och matchbiljetter fint paketerade i en och samma bokning. Använder du dessutom LA Travel rabattkod i samband med din bokning kan du spara tusentals kronor på din sportresa. 

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till