Hela denna sida är en annons

Lalandia rabattkod

Aktuella Lalandia rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

50%

Giltig tills vidare


50% rabatt på första natten vid bokning av Lalandias XL Weekend

Boka en långweekend hos Lalandia och erhåll 50% rabatt på första natten på vistelsen.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Lalandia rabattkoder under Oktober 2018

 • 5för3

  Giltig tills vidare


  Lalandia kampanj - Boka 5 nätter men betala bara för 3!

  Boka semesterhus med 5 övernattningar hos Lalandia och betala endast för 3 nätter.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • %

  Giltig tills vidare


  Här är alla aktuella rabatterbjudanden från Lalandia samlade

  Här dyker alla nya kampanjer från Lalandia upp och du kan spara stora pengar på din bokning online.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 26 röster

Info om Lalandia

Hämta en Lalandia kampanjkod och erhåll upp till 50 % rabatt på din framtida bokning av semesterhus i Danmark. Lalandia är två semestercenter i både Billund och Rødby i Danmark som har aktiviteter och badland för stora och små i hela familjen. När du hyr ett semesterhus hos Lalandia får du nära till allt. Badland, Legoland och mängder av andra aktiviteter som fitness, sport, barnunderhållning med mera. Lalandia erbjuder fortlöpande rabatter och semestererbjudanden för familjen som gillar äventyr och bad. Med Lalandia rabattkoder får du upp till 50 % rabatt, en gratis natt eller andra förmåner som ger dig mer pengar i plånboken. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi de senaste och mest aktuella kampanjerna från Lalandia.

Läs mer

Mer om Lalandia

Lalandia rabattkod ger dig exklusiv rabatt på bokning online

Är det dags att boka in semester? Då kan vi tipsa om vårt grannlands fina semestercenter Lalandia. Lalandia finns i både Billund och Rödby där exklusiva semesterhus ligger bredvid unika badland. Välj aktiviteter som passar familjen bland de många olika fitness-, sport- och barnaktiviteter som finns tillgängliga. Med en Lalandia kampanjkod erhåller du upp till 50% rabatt på din bokning via lalandia.dk. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi de mest förmånliga rabatterbjudandena. Lev lyxigt och boka ett fint semesterhus för hela familjen i antingen Billund eller Rödby.

Lalandia i Rödby är beläget i ett naturskönt område precis vid Östersjön med en tillhörande sandstrand. Semestercentret har spännande aktiviteter och mysiga matställen. I Billund ligger Aquadome, Skandinaviens största vattenpark där du kan åka hisnade vattenrutschkanor eller bara slappa under parasollet bland de stora poolerna. Passa även på att kombinera vistelsen hos Lalandia med ett besök hos Legoland som ligger i anslutning till vattenparken. Hämta din Lalandia rabattkod redan idag och boka semesterhus och resa till rabatterade priser.Hur aktiverar man sin Lalandia rabattkod?

 1. Klicka dig vidare till Lalandia genom någon av kampanjlänkarna här på butikssidan
 2. Välj därefter antal resenärer, resedatum, badland och andra preferenser som efterfrågas
 3. När du får förslag på boende väljer du det semesterhus du önskar boka
 4. När du kommer till steget ”personuppgifter” finner du längst ner alternativet ”Ev. Kampanjkod”
 5. Där matar du in din kampanjkod och när du klickar ”Nästa” så dras rabatten i samband med din bokning


Lalandia.dk - Prisvärd semester med bad och avkoppling för hela familjen

Du behöver inte åka långt för att komma åt en förstklassig semester med sol, bad och aktiviteter för hela familjen. I Billund och Rödby i Danmark finns Lalandias semestercenter och vattenparker. Med fina semesterhus och Skandinaviens största vattenpark, Aqua Dome, har Lalandia Billund allt som du kan önska från en sommarsemester. Vattnet har alltid sommartemperaturer, hisnande vattenrutschkanor och stora pooler för alla åldrar. Ta en paus och ät en bit på en att av de många mysiga matställena. Kombinera resan med ett besök på närliggande Legoland. Vill du istället ha nära till havet och sandstranden bör du åka till Rödby där du kan bada i saltvattnet och dra tårna genom sanden. Behöver du boka en flygresa ner till Danmark, kan vi rekommendera våra MrJet rabattkoder där du får 15% rabatt på din bokning med exklusiva koder.Hos Expressen rabattkoder sparar du upp till 50% rabatt på din semester

Hos Lalandia kan du smidigt och snabbt boka semesterhus i Danmark till rabatterade priser. Lalandia har flera rabatterbjudanden som fortlöper med prissänkta erbjudanden, nätter på köpet och 50% rabatt på första natten vid bokning av långweekend. Alla aktuella kampanjer presenterar vi här på vår rabattportal så du kan enkelt hålla reda på när det är smartast att slå till. Bokar du via Lalandia får du dessutom gratis inträde till Monky Tonky Land och Aquadome. Har du tänkt att boka ett semesterhus hos Lalandia kan du behöva boka ett billigt flyg. Kolla då in våra Expedia rabattkoder där du ständigt erbjuds förmånliga priser på flyg.