Hela denna sida är en annons

Lensme rabattkod

Aktuella Lensme rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

60%

Giltig tills vidare


Upp till 60% billigare pris på linser jämfört med hos optikern

Lensme erbjuder rabatterade priser på linser och de är 40-60 % billigare än i fysisk butik.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Lensme rabattkoder under November 2018

Betyg 3.9 av 14 röster

Info om Lensme

Hämta en Lensme rabattkod och få förmånlig rabatt på ditt köp av kontaktlinser och linser. Du hittar du mängder av produkter i ett av Europas största och mest kompletta utbud. Lensme säljer enbart kvalitetskontrollerade originalprodukter från välkända tillverkare som Johnson & Johnson, Cooper Vision, Ciba Vision, Bausch & Lomb med flera. I nätbutiken finner du ordinarie kontaktlinser och linser som du annars köper hos optikern, men nu till lägre priser på nätet. Här på Expressen rabattkoder presenterar vi de mest förmånliga rabatterbjudandena som är aktiva hos Lensme.   
Läs mer

Mer om Lensme

Lensme rabattkod ger dig exklusiv rabatt på köp av linser på nätet

Lensme är nätbutiken som erbjuder ett brett utbud av prisvärda och originaltillverkade kontaklinser. I sortimentet finner du månadslinser, veckolinser, endagslinser, dygnetruntlinser, bifokala linser, toriska linser och färgade linser samt tillbehör som linsvätskor och ögondroppar. De linser som du annars köper hos optikern kan du hos Lensme köpa till betydligt lägre priser. Genom att använda Lensme rabattkod som du finner här på vår rabattportal, får du fördelaktig rabatt på ditt köp av linser på nätet. I nätbutikens utbud finns de flesta kontaktlinser som existerar på marknaden och de ebrjuder mellan 40-60% lägre priser än i fysisk butik. För ett liknande sortiment av linser och ett sortiment av glasögon och solglasögon, besök Lensstore rabattkoder där du får en mängdrabatt på 40% rabatt.


Hur aktiverar jag en Lensme rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till butiken via någon av våra kampanjlänkar
  2. Välj därefter de linser du önskar köpa och placera dem i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig fram till kassan
  4. Där finner du ett fält under texten “kampanj- och rabattkod”
  5. I fältet anger du rabattkoden och klickar därefter “Aktivera”
  6. Nu har din rabatt dragits och du kan slutföra köpet av dina linser


Upp till 60% lägre pris på kontaktlinser på nätet jämfört med i butik

Lensme strävar efter att alltid ha en välfylld nätbutik där du enkel och smidigt hittar de kontaktlinser du söker till ett marknadsmässigt lågt pris. Butiken har mellan 40-60% lägre priser än i fysisk butik. Därför är det en smart idé att skippa att gå till optikern och beställa dina linser direkt från nätet. Du hittar välrenommerade märken som Johnson & Johnson, Bausch&Lomb, Cooper Vision och Ciba Vision bland många andra. I kombination med god service, snabba leveranser och låga priser är Lensme en populär linsbutik på nätet. Är du istället på jakt efter glasögon, kan vi tipsa om rabattkoder till Lensway som ger dig 70% rabatt på utvalda glasögon och linser.


Lensme - Billiga linser på nätet med snabb leverans

Lensme strävar ständigt efter att erbjuda nätets bästa priser på linser och samtidigt ge en god service och snabb orderleverans. Lensme erbjuder upp till 60% lägre priser på linser jämfört med köp i fysisk butik och optiker. Linser har alltmer ersatt glasögon och efterfrågan har ökat med åren. Det är både smidigt och enkelt att köpa linser från Lensme och lägger du din order innan 15.00 skickas ordern normalt samma dag. Spana dessutom in våra rabattkoder till Lenson som ger dig 40% rabatt på ditt köp online.