Lensway rabattkod 2024

Vårt betyg 4
På denna sida hittar du aktuella Lensway rabattkoder på glasögon, linser, solglasögon och tillbehör i Februari. Förutom att du hittar rabattkoder från Lensway hos oss på Expressen Rabattkoder så presenterar vi även Lensway rabatter i form av kampanjer, reor och erbjudanden. På så vis blir det mycket enkelt för dig att handla billiga glasögon och linser online till ännu lägre priser. Missa inte en Lensway rabattkod, håll dig uppdaterad hos oss!

Giltiga Lensway rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Lensway
Under måndagar publicerar Lensway i snitt 33% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Lensway
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Lensway.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Lensway baserat på sortiment.
discount-badge
Lenson

LensOn rabattkod - Prova Everclear ELITE linser helt GRATIS!

Utgår 31 December
discount-badge
SmartBuyGlasses

15% rabatt på ditt första köp!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
SmartBuyGlasses

Studenter får 10% extra rabatt!

Utgår 31 December 2025
Visa fler liknande erbjudanden

Om Lensway

Innehållsförteckning

 • 01
  Köp billiga linser och glasögon med Lensway rabattkod
 • 02
  Lensway rea och kampanjer
 • 03
  Rabatter till återkommande kunder
 • 04
  Lensway studentrabatt
 • 05
  Hur använder man en Lensway rabattkod?
 • 06
  Varför så låga priser på linser och glasögon online?
 • 07
  Stort utbud av kontaktlinser, glasögon och solglasögon
 • 08
  Så beställer du glasögon och linser från Lensway
 • 09
  Fynda märkesbågar hos Lensway
 • 10
  Garanterat bäst pris med Lensway prisgaranti
 • 11
  Är det fri frakt hos Lensway?
 • 12
  Vanliga frågor om Lensway rabattkod
 • 01

  Köp billiga linser och glasögon med Lensway rabattkod

  Hos Lensway hittar du allt du kan tänkas behöva inom optik till låga priser, allt från linser och linsvätska till glasögon, solglasögon och tillbehör. Med en Lensway rabattkod blir ditt köp ännu billigare och på denna sida hittar du alla aktuella rabattkoder från Lensway, både generella och exklusiva. Vi uppdaterar nämligen dagligen med nya rabatter och erbjudanden för att du inte ska gå miste om en bra deal. Rabattkoderna som vi förmedlar varierar och kan gälla på allt i nätbutiken, utvalda produkter eller utvalda delar av sortimentet. 

 • 02

  Lensway rea och kampanjer

  Utöver Lensway rabattkoder så hittar du även aktuella kampanjer och reor från Lensway på denna sida. Nätbutiken har ofta förmånliga rabatter på utvalda delar av sortimentet vilket gör att du i stort sett alltid kan fynda linser och glasögon hos Lensway. Gör du en synundersökning hos valfri optiker får du dessutom 300 kr rabatt när du beställer glasögon för minst 600 kr hos Lensway. Detta innebär att du kan handla glasögon riktigt billigt hos nätbutiken. 

  För att inte missa något av de erbjudanden som dyker upp med jämna mellanrum kan du registrera dig som kund hos Lensway och öppna ett konto. Använder du exempelvis linser kan du enkelt upprepa beställningen utan att behöva fylla i samma information vid varje order. Det går även att spara recepten och att se orderhistoriken. Du kan dessutom ta del av exklusiva erbjudanden och erhålla en Lensway rabattkod att använda vid köp av olika märkesprodukter. Lensway har enbart originallinser i sitt sortiment och i utbudet av glasögon finns flera kända märken att välja bland.

 • 03

  Rabatter till återkommande kunder

  Om du är en återkommande kund hos Lensway kan du även få diverse erbjudanden och rabatter skickade till dig via sms eller e-post. De är måna om sina kunder och som tack för att du som kund återkommer får du ta del av exklusiva Lensway rabatter.

 • 04

  Lensway studentrabatt

  Studenter är vana att leva på en tajt budget och ständigt leta efter låga priser. Hos Lensway behöver man dock inte leta länge, där har nämligen alla studenter rätt till en studentrabatt på glasögon och linser. Innan du utnyttjar studentrabatten kan det dock vara bra att jämföra den med en vanlig Lensway rabattkod för att säkerställa att du får det lägsta priset.

  Tänk på! För att få ta del av någon studentrabatt måste din utbildning berättiga stöd från CSN.

  Rabatterna ändras med tiden men är överlag mycket förmånliga. Just nu får du som student exempelvis 15% rabatt på allt samt gratis frakt och fria returer hos Lensway. 

 • 05

  Hur använder man en Lensway rabattkod?

  Det är inte alltid så att Lensway ger dig rabatten automatiskt i samband med att du gör ditt köp. I vissa fall kan vi på Expressen Rabattkoder erbjuda exklusiva rabatter som du inte hittar på Lensways hemsida. För att ta del av sådana erbjudanden måste du först kopiera koden här på vår hemsida. När du sedan lägger en beställning på Lensway och går till kassan finns ett fält avsett för rabattkoden. Där klistrar du in din kod för att ta del av det lägre priset.

  Om du hellre vill ta del av ett av alla erbjudanden som Lensway erbjuder klickar du bara på länken här på sajten så tar vi dig direkt till erbjudandet.

 • 06

  Varför så låga priser på linser och glasögon online?

  Det finns en rad fördelar med att handla dina glasögon och linser online. Dels är det smidigt eftersom du inte behöver ge dig iväg till någon fysisk butik, dels är det billigare. Anledningen till att Lensway kan hålla så pass låga priser är bland annat att man inte har lika höga lokalkostnader som många andra konkurrenter med fysiska butiker. Det gör att man kan pressa priserna och det är en anledning till att Lensway är så pass mycket billigare än många konkurrenter. En annan anledning till att Lensway kan erbjuda så pass låga priser är genom egen tillverkning av bågar och glas. Man köper inte bara in bågar och glas från externa aktörer vilket gör att slutpriset för dig som kund blir mycket lägre. De redan låga priserna kan du dessutom pressa ännu lägre med en Lensway rabattkod.

  Det är dock inte bara Lensway som bedriver sin försäljning av glasögon och linser på nätet. Här på sajten kan du ta del av en rad schyssta erbjudanden från flera olika butiker, däribland Mister Spex.

 • 07

  Stort utbud av kontaktlinser, glasögon och solglasögon

  Lensway är, precis som namnet avslöjar, främst kända för sitt stora utbud av kontaktlinser. Bland sortimentet hittar endagslinser, månadslinser, veckolinser, progressiva linser och färgade linser från mängder av olika märken. Om du handlar under Lensway rea eller med en av våra Lensway rabattkoder kan du göra riktigt bra klipp tack vare de nedsänkta och förmånliga priserna.

  Nätbutiken erbjuder även ett brett sortiment glasögon för både män och kvinnor. Det finns både enkelslipade och progressiva glasögon att välja mellan och du anger själv dina styrkor och mått när du lägger din beställning. Lensway har också ett brett sortiment med solglasögon för barn, män och kvinnor. Om du vill ha solglasögon med styrka går det så klart att ordna. 

  Lensways produktutbud:

  • Linser
  • Glasögon
  • Solglasögon
  • Linstillbehör
  • Glasögontillbehör
  • Solglasögontillbehör

 • Så beställer du glasögon och linser från Lensway
  08

  Så beställer du glasögon och linser från Lensway

  Hos Lensway handlar du glasögon till låga priser. När du behöver nya glasögon kan du ta del av ett fördelaktigt erbjudande där du erhåller 300 kr rabatt när du köper nya glasögon för minst 600 kr. Det enda du behöver göra är att boka tid hos en legitimerad optiker i Sverige. Efter undersökningen ber du om receptet där datumet är synligt och dina värden framkommer. Ta en bild på receptet och mejla den till Lensway på adressen recept@lensway.se. Du kommer då att erhålla en Lensway rabattkod som du kan använda när du köper dina glasögon. 

 • 09

  Fynda märkesbågar hos Lensway

  Hos Lensway hittar du några av optikvärldens mest kända och respekterade varumärken så som Daysoft, Focusclear och iWear. På glasögonsidan erbjuds produkter från bland annat Björn Borg, Armani och Calvin Klein. Om du är ute efter solglasögon kan du även välja och vraka bland kända designers. Några av dessa är: 

  • Michael Kors
  • Tommy Hilfiger
  • Gucci
  • Versace

 • 10

  Garanterat bäst pris med Lensway prisgaranti

  Lensway har en prisgaranti som innebär att om du mot förmodan skulle hitta billigare linser, glasögon eller solglasögon hos en annan optiker i så fall får produkterna till samma pris som hos konkurrenten. Tänk på att det måste vara samma specifikationer för att prisgarantin ska vara giltig. Prisgarantin gäller i 14 dagar från det att du köpte produkten och endast på ordinarie priser och inte på några kampanjer eller andra typer av erbjudanden. Även om du får din vara sänkt kan du fortfarande använda din Lensway rabattkod.

 • 11

  Är det fri frakt hos Lensway?

  När du beställer linser, glasögon eller något annat från Lensway får du betala en fraktkostnad på 49 kronor. Är du student har du dock alltid rätt till fri frakt. Emellanåt finns det dock Lensway rabattkoder som erbjuder fri frakt som du kan ta del av. Ha för vana att besöka vår sajt innan du genomför ditt köp så du inte missar några rabatter eller erbjudanden. 

Vanliga frågor om Lensway rabattkod

Dieter Wallmark-Kalisch
Tidigare VD för Kampanjjakt
Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?