Members rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Members.com är en exklusiv shoppingklubb på nätet med upp till 80% lägre pris på exklusiva och välkända varumärken inom mode, sport, heminredning och skönhet. Med en Members rabattkod får du fördelaktig rabatt på ditt köp av allt från accessoarer, träningskläder, skor, möbler, resväskor, skönhetsprodukter m.m. Som medlem i denna shoppingklubb får du ta del av tidsbegränsade kampanjer med kraftigt reducerade priser på allt från märkeskläder och skor till heminredning och hushållsapparater. Se till att hålla dig uppdaterad efter aktuella Members rabattkoder och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoder.

Giltiga Members rabattkoder under Oktober 2023

0 aktiva rabattkoder hos Members just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Members baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv! 15% rabatt på ditt köp hos Ellos

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv! 30% rabatt för ALLA kunder

Utgår 31 Oktober
exclusive-badge
discount-badge

40% rabatt med vår exklusiva rabattkod!

Utgår 31 December 2024
Visa fler liknande erbjudanden
26 April
50%
Senast aktiva rabattkod
526 dagar sedan Members hade en aktiv rabattkod. Du har lite otur, Members har ofta rabattkoder som fungerar. Rättare sagt 45 st det senaste året vilket är 535% i jämförelse med andra butiker som säljer liknande produkter och tjänster.

Senast Members hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från 29 Juli och pågick under 636 dagar. Titta tillbaks snart, här under kan du se statistik för när nya rabattkoder brukar dyka upp hos Members.
Flest nya rabattkoder hos Members
Under söndagar publicerar Members i snitt 58% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Members
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Members.

Om Members

Innehållsförteckning

 • 01
  Fynda märkesvaror med Members rabattkod
 • 02
  Shopping till galet låga priser hos Members
 • 03
  Låt dig inspireras av Members medlemmar
 • 04
  Leverans & frakt Members
 • 05
  Skönhet, mode och heminredning med Members rabattkod
 • 06
  Members mest populära produkter
 • 7
  Vanliga frågor om Members rabattkod
 • 01

  Fynda märkesvaror med Members rabattkod

  Som medlem hos Members får du tillgång till ett stort urval av märkesprodukter och de har tre ledord; exklusivitet, bredd och kostnadsmedvetenhet. På hemsidan går det att se de kommande kampanjerna och det kan vara temabaserade kategorier som “svenska designers” eller “shades of grey”, men de har även temadagar när det finns tillfälle att fynda från en visst märke som exempelvis Karl Lagerfeld eller Gucci. Dessa kampanjer är ett perfekt tillfälle att använda din Members rabattkod om du gillar lyxiga varor till reapriser. Det är gratis att vara medlem och för att inte missa någon kampanj skickar de ut ett mejl till dig.

 • 02

  Shopping till galet låga priser hos Members

  Members är ett företag som grundades 2011 och ingår i Campadre Scandinavia AB. Det är en exklusiv klubb på nätet som säljer handplockade märkeskläder, skönhetsprodukter och heminredning till låga priser för deras medlemmar. Visionen är att bli den största shoppingklubben i Norden och företaget riktar sig till både män och kvinnor som gillar mode och inredning. Med Members rabattkod går det att köpa märkesvaror till kraftigt reducerade priser. Företaget lanserar varje morgon nya kampanjer och varorna som släpps finns enbart i ett fåtal dagar och aldrig i stora kvantiteter – men är alltid kvalitetsvaror till förmånliga priser.

 • 03

  Låt dig inspireras av Members medlemmar

  Members har de senaste trenderna och det går att följa dem på Instagram för att få inspiration. På hemsidan visas även några av deras medlemmars Instagram-konton där det går att se hur de stylat och sminkat sig eller hur de inrett sina hem. Det är lätt att låta sig inspireras och under en Members kampanj kan varornas pris vara reducerade med över 90 %. Du kan även få en summa pengar att shoppa för om du tipsar en vän om sidan och den väljer att registrera sig.

 • 04

  Leverans & frakt Members

  Members kan hålla låga priser eftersom de inte använder sig av mellanhänder, utan vänder sig direkt till varumärkesleverantören. Det innebär att leveranstiderna varierar beroende på produkten men vanligtvis tar det mellan 10 och 14 dagar efter att kampanjen är slut tills dina varor skickas. Information om den exakta leveranstiden får du när du köper produkten. Leveranser på över 1 500 kronor är gratis, vid lägre summor debiteras en kostnad på 59 kronor.

 • 05

  Skönhet, mode och heminredning med Members rabattkod

  Det är enkelt att hitta det du söker på hemsidan och de har ett väldigt brett sortiment. Med Members rabattkod kan du köpa allt från mascara och doftljus till festklänningar och sportskor. Det går att söka på både produkt och märke, eller om du är kvinna eller man. Produkterna som finns på sidan är alltid aktuella och det senaste på marknaden eftersom de har avtal direkt med leverantören. Det här är sidan för den trendsäkra personen som uppskattar de senaste modeinfluenserna, både vad gäller outfit och i hemmet. Några av de kategorier som finns är:

  • Beauty
  • Skor
  • Elektronik
  • Hem & Hushåll
  • Kläder & Mode

 • 06

  Members mest populära produkter

  Missa inte att kika in på “Populära produkter” där de varuartiklar som är mest köpta under dagen listas. Det går även att se vilka aktuella kampanjer som är de mest populära bland medlemmarna. Members rea är väldigt populär och de markerar synligt om det enbart finns ett fåtal artiklar kvar av den specifika varan. De populära produkterna gäller alla kategorier så det kan vara allt från ett bäddset från Gant till en lyxig necessär med hårprodukter från Balmain Hair Couture.

  Håll dig uppdaterad efter Members rabattkoder och erbjudanden hos oss på Expressen rabattkoder och shoppa märkesvaror till ännu lägre priser!

Vanliga frågor om Members rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Members rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Members rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Members rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Members.

  Dieter Wallmark-Kalisch
  Tidigare VD för Kampanjjakt
  Dieter har lång erfarenhet av att jobba med rabattkoder och olika jämförelsesajter. Han var med och grundade Expressen rabattkoder redan 2016 - och har sedan dess hängt kvar både som skribent och som bollplank till produktägaren Pontus.

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?