Hela denna sida är en annons

Scandiwall rabattkod

Aktuella Scandiwall rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

10%

Giltig tills vidare


Scandiwall rabattkod ger dig 10% rabatt på hela sortimentet

Erhåll 10% rabatt på ditt köp av moderna och trendiga fototapeter, canvastavlor och ramade tavlor hos Scandiwall.

Visa villkor

Visa rabattkod

af-010

Visa rabattkod

af-010

Aktuella Scandiwall rabattkoder under Oktober 2018

 • %

  Giltig tills vidare


  Scandiwall erbjuder unika och trendiga fototapeter och canvastavlor

  Inred hemmet med prisvärda fototapeter eller canvastavlor till låga priser via denna kampanj.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.2 av 14 röster

Info om Scandiwall

Hämta en Scandiwall rabattkod och erhåll upp till 15% rabatt på din beställning i butiken. Scandiwall erbjuder väggdekorer som tavlor, design- och fototapeter från över 200 av Nordens ledande fotografer. Sortimentet är främst inriktat på Skandinavisk bild, men utbudet är brett och omfattar såväl semesterparadis och storstäder. Hos Scandiwall kan du beställa skräddarsydda fototapeter och canvastavlor efter egen smak och tycke. Inred ditt hem eller kontor med unika motiv eller din egen drömbild och erhåll rabatterat pris via koder och kampanjer som vi tillhandahåller här på Expressen rabattkoder.   
Läs mer

Mer om Scandiwall

Scandiwall rabattkod ger dig 15% rabatt på din beställning

Med en Scandiwall rabattkod erhåller du exklusiv rabatt på inspirerande fototapeter, canvas- och ramade tavlor. Idag hittar du fler än 200 av Nordens ledande fotografer hos Scandiwall.se. Sortimentet ligger främst med fokus på skandinaviska bilder, men utbudet är stort och omfattar såväl storstäder som semesterparadis och nya motiv dyker ständigt upp. Med rabattkoden får du rabatterat pris på fototapeter, canvastavlor, ramade tavlor med motiv som städer, resmål, landskap, natur, hav, djur, barn, rymden, sport, fordon, harmoni, konst och deras egen Scandiwall Collection. Den består av teman som abstract, action, architecture, concept, creative, humour, landscape, mood, nature, portrait med flera. Scandiwall säljer motiv och konst från designers som Tove Frank, Katrine Alex, Linda Persson, Karin Mannerstål och Erika Tubbin för att nämna några. Du har även möjlighet att trycka din egen drömbild som fototapet eller canvastavla. Är du istället på jakt efter billig fotoframkallning och andra fotoprodukter, kolla in Önskefoto rabattkoder där vi erbjuder upp till 30% rabatt på hela sortimentet.

Hur använder man en Scandiwall rabattkod?

 1. Gå noggrant igenom sortimentet av fototapeter och canvastavlor
 2. Placera de produkter du önskar köpa och placera dem i varukorgen
 3. När du är nöjd klickar du på shoppingbagen uppe till höger på sajten
 4. I nästa steg klickar du på “Ange rabattkod” som du hittar till höger
 5. I fältet matar du in din Scandiwall rabattkod och klickar därefter “Lägg till”
 6. Sedan klickar du dig vidare till kassan och kan slutföra köpet till rabatterat pris

Fynda unika fototapeter och trendiga canvastavlor till låga priser

Hos Scandiwall.se finner du Skandinaviens största utbud av moderna och unika fototapeter, canvastavlor och ramade tavlor. Sortimentet består av motiv och produkter från fler än 200 fotografer. Webbshoppen trycker skräddarsydda fototapeter och tavlor som du som kund själv kan redigera på nätet. I fokus på sajten står deras prisvärda väggdekorer som tavlor, foto- och designtapeter från Skandinaviens bästa fotografer och designers. Du kan också skapa din egen drömbild att inreda ditt hem med. Se till att använda en av våra aktiva rabattkoder i samband med ditt köp i butiken. Behöver du mer inspiration för heminredning? Kolla då in Designonline som har upp till 70% rabatt på utvalda heminredningsartiklar.


Scandiwall.se - väggdekor och inredning från Skandinaviens bästa designers

Scandiwall är ett svenskt företag som trycker skräddarsydda fototapeter och canvastavlor efter sina kunders preferenser. Sortimentet präglas av Skandinaviska motiv, men också motiv med allt från storstäder till semesterparadis. Över 200 av Skandinaviens främsta fotografer och designers säljer sina motiv och foton som levereras i form av tapeter och tavlor. Motiven lämpar sig lika bra i hemmet, som på kontoret och i offentliga miljöer. Därför är butiken lika populär hos privatpersoner som hos företag. Klicka dig in hos Scandiwall för att med egna ögon spana in de vackra och unika motiven. Hittar du något du gillar, hämta då en rabattkod till butiken från Expressen rabattkoder.