Scandlines rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Med en Scandlines rabattkod erhåller du exklusiv rabatt på din bokning av färja. Scandlines bedriver färjetrafik på linjer från svenska och skandinaviska hamnar. De är med sina färjelinjer ett av Nordeuropas största rederier. Scandlines är ett varumärkessamarbete för färjetrafik mellan Skandinavien och Tyskland. Med Scandlines kan du upptäcka Danmark med Köpenhamn och Själland, Tyskland med hansastäder och Berlin samt resten av Europa med storstäder, alperna och Medelhavet. Du får de bästa restipsen för bilsemestrar, 1-dagsresor och weekends. Spara pengar på din bokning av färjebiljetter med hjälp av rabattkoder från oss här på Expressen rabattkoder.     

Giltiga Scandlines rabattkoder under Oktober 2023

0 aktiva rabattkoder hos Scandlines just nu.

Bästa alternativet till Scandlines baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv app-rabatt hos Hotels.com! Upp till 10% rabatt på hotellnätter

Utgår 31 December
discount-badge

Medlemmar får 10% rabatt på hotell!

Utgår 31 December
discount-badge

5% rabatt på din bokning hos Expedia

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
26 April
50%
Senast aktiva rabattkod
Scandlines har sällan aktiva rabattkoder, sist var 26 April. Scandlines har i snitt 2 rabattkoder per år, det är 3% av vad liknande butiker har. Senast Scandlines hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 25 April och pågick under 1097 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Scandlines
Under tisdagar publicerar Scandlines i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Scandlines
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Scandlines.

Vanliga frågor om Scandlines rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Scandlines rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Scandlines rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Scandlines rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Scandlines.

  Om Scandlines

  Scandlines rabattkod ger dig hundratals kronor i rabatt på färjor i Europa

  Scandlines är ett av Nordens största rederier som erbjuder resor mellan Skandinavien och Tyskland. De främsta rutterna går mellan Helsingborg - Helsingör, Gedser - Rostock och Rödby - Puttgarden. Med en Scandlines rabattkod får du förmånlig rabatt på din bokning av färjebiljett. Är du intresserad av en färjetur för att shoppa billigt ombord, besöka Danmark eller bila ner till södra delarna av Europa, då är Scandlines det bästa och billigaste alternativet. Alla hamnar i Tyskland ligger i närheten av Autobahn som tar dig direkt ut i Europa och storstäderna. Ska du besöka Danmark, Tyskland eller tya bilen ner i Europa, se då till att boka en färja via Scandlines med en aktiv bokningskod som vi delar med oss av här på Expressen rabattkoder. Behöver du boka ett hotell i samband med din resa, ta då del av Hotels.com rabattkoder som ger dig upp till 50% rabatt på utvalda hotell och boenden i hela Europa.


  Såhär använder du en Scandlines rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till Scandlines sajt via ett tilltalande erbjudande här på butikssidan
  2. Väl framme, väljer du vilken färjetur du önskar boka, vilket datum du vill åka etc.
  3. Längst ner finner du ett fält för en Scandlines kod där du anger en aktiv kod
  4. Klicka därefter “Uppdatera pris” för att aktivera rabatten och reducera biljettpriset
  5. Nu kan du klicka “Nästa” och slutföra din resebokning

  Ta en färja och shoppa ombord för 50% billigare än i land

  Många väljer att resa med Scandlines för att njuta av en stund ombord och samtidigt shoppa ombord. I shoppen ombord på färjorna finner du vin, öl, sprit, kosmetika, parfym, godis med mera från välkända varumärken, men till otroligt förmånliga priser. Scandlines shop ombord erbjuder upp till 50% billigare priser än iland. Du får alltid rabatt på utvalda produkter till oerhört bra sjöpriser. Är du en person som gillar att “tura” mellan Helsingborg och Helsingör kan du ta del av fina rabatter på turakortet. Just nu kan du tura varje dag under ett helt år för endast 290:- och samtidigt äta och dricka billigt på Scandlines restauranger. Passa på att shoppa i shoppen ombord. Är du istället ute efter temakryssningar och partykryssningar, kan vi tipsa om rabattkoder till Viking Line där du får fina medlemsförmåner som Viking Club medlem.   


  Scandlines - Färjor som tar dig ut i Europa

  För många semesterfirare påbörjas bilresan ut i Europa med Scandlines. Bland rederiets populära produkter hittar du bland annat 1-dags shoppingbiljetter för Helsingborg - Helsingör inklusive Rödby - Puttgarden, men även hotell och båtresepaket i samarbete med Sembo. Dessutom erbjuder Scandlines flertalet specialbiljetter såsom cykelsemesterpaket och andra typer av evenemang. Med Scandlines kan du upptäcka Danmark, Tyskland och ta dig ut till Europas många smultronställen.   

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?