Seatwave rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Seatwave är sajten där du kan både sälja och köpa biljetter till evenemang som du inte vill missa. Med en Seatwave rabattkod får du ett ännu förmånligare pris på ditt köp av biljetter. Seatwave är en del av den kända biljett leverantören Ticketmaster och startades år 2006. När ska man använda sig av tjänsten? Tänk dig att biljetterna sålde slut till konserten du vill se. Med stor sannolikhet  finns de tillgängliga hos Seatwave. Den som redan har biljett, men fått förhinder kan lägga ut sin biljett till försäljningen på Seatwave.se. Köp din biljett till Håkan Hellström, Coldplay, Summerburst, WOW eller något av de andra tusentals evenemang som finns att välja mellan. Seatwave är det perfekta alternativet för att finna biljetter som annars är svåråtkomliga. Använder du dessutom en Seatwave rabattkod kan du få ett ännu billigare pris på din biljett. Här på vår rabattportal finner du rabattkoder och erbjudanden från företaget ifråga.

Giltiga Seatwave rabattkoder under Mars 2023

0 aktiva rabattkoder hos Seatwave just nu.

Bästa alternativet till Seatwave baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt för nya kunder!

Utgår 31 December

Lyssna när och var du vill

Utgår 31 December

50% studentrabatt på Storytel Unlimited

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
1 Jan
50%
Senast aktiva rabattkod
Seatwave har sällan aktiva rabattkoder, sist var 1 Januari. Seatwave har i snitt 2 rabattkoder per år, det är 4% av vad liknande butiker har. Senast Seatwave hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 27 December och pågick under 735 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Seatwave
Under tisdagar publicerar Seatwave i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Seatwave
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Seatwave.

Vanliga frågor om Seatwave rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Seatwave rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Seatwave rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Seatwave rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Seatwave.

  Om Seatwave

  Seatwave rabattkod ger dig billigare pris på biljetter till evenemang

  Seatwave är en del av biljett-tjänsten Ticketmaster, men hos Seatwave kan du både köpa och sälja biljetter till massvis med evenemang. Om du är köpare, kan du välja bland sportevenemang, konserter, musikaler, teaterföreställningar, stand-up-evenemang och mycket mer. Ofta finns biljetter till events som varit slutsålda en längre tid, då personer kan lägga ut sina biljetter till försäljning om man fått förhinder. Du hittar allt från stand-up-shower med Henrik Schyffert till större konserter med Håkan Hellström och Coldplay.

  Har du tänkt köpa biljett kan du dessutom använda dig av en Seatwave rabattkod som du finner här på vår rabattportal. Rabattkoden ger dig ett rabatterat pris på din biljett. Priserna hos Seatwave kan ibland vara rätt höga på evenemang som är eftertraktade, därför kommer en rabattkod väl till hands. Seatwave är en tredje part, de är en mellanhand mellan köparen och säljaren, en slags biljettportal. Säljaren är den som sätter biljettpriserna och priserna kan skilja sig från det nominella värdet.  


  Hur använder man sig av en Seatwave rabattkod?

  Det är enkelt att aktivera sin rabattkod. Följ bara stegen nedan:


  1. Du surfar in på Seatwave.se och söker reda på det event du önskar gå på
  2. När du väl valt event och plats klickar du dig vidare till kassan
  3. Du finner där en länk som heter “har du en rabattkod?”, där du matar in din kod
  4. Klicka därefter “uppdatera pris” och du får upp det nya priset på din skärm

  Hitta de största och bästa evenemangen till bra priser

  Seatwave är sajten för dig som antingen vill köpa eller sälja biljetter. Har du köpt biljetter till ett evenemang, men fått förhinder och kan inte närvara? Då kan du sälja din biljett på Seatwave. Du väljer själv priset som du vill sälja biljetten för. Det är en stor fördel. Fördelen om man är köpare är att många konserter och evenemang som länge varit slutsålda finns tillgängliga på sajten. De allra största artisterna som Coldplay, Bruno Mars, Ariana Grande, Håkan Hellström, Bob Dylan, Guns N’ Roses och många fler sålde slut på sina konsertbiljetter på kort tid. Men hos Seatwave finns biljetter till alla dessa konserter. Dock kan priserna vara ganska höga, därför bör du använda dig av en rabattkod som du hittar här för att få rabatterat pris på ditt biljettköp. Du hittar även teaterföreställningar, fotbollsmatcher, stand-up-shower, musikaler, festivaler och mycket mer.  Seatwave är en biljettsajt från Ticketmaster

  Biljettsajten Seatwave.se startades 2006 och är en del av välkända biljettportalen Ticketmaster. När du köper biljetter från Seatwave handlar du från en tredje part. Privatpersoner lägger upp biljetter för försäljning som köps av andra privatpersoner. Seatwave förmedlar biljetterna och tjänsten. Evenemangen är oändliga och sträcker sig från sportevents runt hela världen, stora publikfriande arenakonserter, kända ståuppare till mindre lokala teaterevenemang. Seatwave har uppemot två miljoner biljetter till försäljning på sajten och använder sig av något de kallar Ticket Integrity-garanti, där du med säkerhet får din biljett utan problem. Använder du deras funktion “hitta evenemang” får du också det bästa priset presenterat för dig på skärmen. När du väl funnit ett intressant event, använd din rabattkod i samband med köpet för ett ännu bättre biljettpris.

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?