SevenDay rabattkod 2023

Vårt betyg 4
Hämta en SevenDay rabattkod och få upp till 300 000 kr i lån med ränta från 3,95 %. SevenDay är specialister på privatlån utan säkerhet. De har ovanligt bra villkor för sina lån. Du kan låna mellan 10 000 kr - 300 000 kr med en ränta från endast 3,95%. Behov av att låna pengar kan dyka upp när som helst, sju dagar i veckan. Oavsett vad du behöver pengar till, ser SevenDay till att lånet inte kostar dig mer än nödvändigt. Hämta din rabattkod här på vår rabattportal och kom igång med ditt privatlån redan idag.

Giltiga SevenDay rabattkoder under Mars 2023

27 April
50%
Senast aktiva rabattkod
SevenDay har sällan aktiva rabattkoder, sist var 27 April. SevenDay har i snitt en rabattkod per år, det är 2% av vad liknande butiker har. Senast SevenDay hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 26 April och pågick under 1097 dagar.
Flest nya rabattkoder hos SevenDay
Under onsdagar publicerar SevenDay i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos SevenDay
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från SevenDay.

0 aktiva rabattkoder hos SevenDay just nu.

Bästa alternativet till SevenDay baserat på sortiment.

Låna 6000 kr med 0% ränta och 0 kr i avgifter i 30 dagar när du ansöker om ditt första lån!

Utgår 31 December 2024

Vanliga frågor om SevenDay rabattkod

 • 1. 💵 Vilka SevenDay rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående SevenDay rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många SevenDay rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos SevenDay.

  Om SevenDay

  SevenDay rabattkod ger dig upp till 300 000 kr i lån med 3,95% ränta

  SevenDay är specialister på privatlån utan säkerhet. Är du i behov av pengar inom kort? Ska du till exempel köpa en bil eller renovera hemma? Då kan SevenDay hjälpa dig. Du kan nämligen låna mellan 10 000 till 300 000 kr med ränta från endast 3,95 % och alltid med SevenDay prisgaranti. Låneperioden är på mellan 1-12 år. Villkoren är att du måste vara mellan 20 och 69 år och att lånet är slutbetalt vid 70 års ålder. Du ska ha varit mantalsskriven i Sverige i 3 år och inte har varit skuldsatt hos Kronofogdemyndigheten eller ha några betalningsanmärkningar. Alltså betydligt bättre villkor än om du jämför med din vanliga bank. Med en SevenDay rabattkod får du tillgång till fina förmåner med privatlån utan säkerhet samt prisgaranti. Är du intresserad av att spara pengar med hög ränta då kan vi kanske intressera dig med Akelius Spar rabattkoder där du får 3,95 % i fast sparränta.  

  Såhär använder du din SevenDay rabattkod!

  1. Klicka dig vidare till SevenDay.se via våra aktiva kampanjlänkar
  2. Gå vidare till privatlån och finn länken “Ansök om lån här”
  3. Du fyller därefter i din ansökan på ett korrekt vis och skickar sedan in den
  4. Den låneansökan du skickat in utvärderas nu och du har möjlighet att erhålla ett lån med ovanligt bra villkor


  Låna med låg ränta eller spara med hög ränta

  SevenDay.se erbjuder förmånliga lån med låg ränta och och bra villkor utan säkerhet, men du kan också spara med full trygghet och hög ränta. Du kan också sänka dina månadskostnader genom att samla alla lån och krediter hos SevenDay.

  Bolaget är specialister på privata lån med förmånliga räntor, vilket har gjort dem till ett populärt val bland många, men det är lika förmånligt att spara via SevenDay. Du kan spara med hög sparränta och på det sätt som passar dig bäst. Du kan spara med helt fria uttag eller binda ditt sparande över tid. Oavsett hur du väljer att spara hos SevenDay kan du plocka ut din intjänade ränta varje månad helt kostnadsfritt.  


  Sevenday.se - Specialister på privatlån utan säkerhet

  SevenDay är bolaget som specialiserat sig på privatlån utan säkerhet. Det betyder att du kan bli beviljad lån utan att vara tvungen att erbjuda till exempel ditt hus som säkerhet. Dessutom får du otroligt bra villkor på dina lån om man jämför med de vanliga bankerna. Du kan låna pengar när som helst, seven days a week, varifrån företagsnamnet härstammar. Det kanske dyker upp en utgift som du inte räknat med eller som banken inte vill bevilja. Då kommer SevenDay in i bilden. De ger dig prisgaranti på privatlån, vilket innebär att om du skulle bli erbjuden ett bättre totalpris av en annan långivare i Sverige, så matchar SevenDay deras erbjudande. Du kan känna dig helt trygg när du använder dig av deras finansiella tjänster, då de utsetts till att ha “Bästa pris garanti” av tidningen Privata Affärer. 

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?