Shop4You rabattkod December 2018

Betyg 3.9 av 15 röster
Shop4You är nätbutiken med det breda sortimentet och de prisvärda varorna med allt från möbler, lampor, sängtillbehör, till verktyg, fotoutrustning, djurtillbehör och hushållsmaskiner. Med en Shop4You rabattkod får du ytterligare 20% rabatt på redan prisvärda varor. Dessutom ingår alltid fri frakt på alla leveranser inom Sverige. Produktkatalogen är lika bred som priserna är låga. Shop4You skickar sina varor direkt från centrallagret eller från tillverkaren, vilket betyder att de undviker dyra mellanhänder och kan erbjuda lägre priser. Är du på jakt efter bra kampanjerbjudanden från Shop4You, hittar du dem här på vår rabattportal.
60% RABATT

Utförsäljning med upp till 60% rabatt på utvalda produkter hos Shop4You

Utgår 14 Februari 2020

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Shop4You baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv rabattkod: 21% rabatt på möbler, inredning och belysning!

Utgår om 15 timmar
discount-badge

Tretti rabattkod - 5 % på kylskåp och frysar

Utgår 17 December
discount-badge

Spara 10% på ett köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Shop4You

Shop4You rabattkod ger dig 20% rabatt på redan prisvärda produkter

Shop4You har mängder av varor för alla tänkbara tillfällen. De säljer gymmaskiner, trädgårdsmöbler, studsmattor, kontorsmöbler och mycket annat. Utbudet är varierat men priserna är marknadsmässigt låga, tack vare den smarta leveranslösningen – Shop4You skickar varorna direkt hem till dig från tillverkaren. Med en Shop4You rabattkod får du ytterligare lägre pris på dina köp i nätbutiken. Välj bland prispressade produkter hos Shop4You, som passar alla syften du kan tänkas ha i hemmet. Välj kudden och täcken till sovrummet, eller verktyg och grill till trädgården, eller gymredskap och maskiner till träningsrummet. Allt detta och mycket mer finner du hos Shop4You. Använd dessutom rabattkoden i kassan och du får ett ännu förmånligare pris. Fri frakt ingår när de levererar inom Sverige.

Hur du hämtar din Shop4You rabattkod

  1. Lägg till de varor du vill köpa i varukorgen
  2. När du är färdig klickar på gå till kassan uppe i högra hörnet på hemsidan
  3. Till höger i kassan finner du en länk som säger ”rabattkoder”
  4. Du fyller därefter i den rabattkod du erhållit och klickar ”ok”
  5. Nu har din rabatt aktiverats och ditt pris sänkts ytterligare

En sajt med ett brett sortiment på allt mellan tomtgräns och säng

Direkt när du surfar in på Shop4You.se möts du av kampanjerbjudanden på startsidan med rabatter upp till 50 %. Produkter till alla olika delar av hemmet finns att fynda. Kanske en kontorsstol till kontorsrummet eller en kristallkrona att hänga över middagsbordet för att göra tillvaron lite ljusare. Allt mellan himmel och jord finns att tillgå. Det bästa av allt är att priset, på mängder av utvalda varor ur sortimentet, sänkts avsevärt.  

Behöver du inspiration till vad du behöver hemma, kan du titta på bästsäljarna hos Shop4You, för att se vad andra svenskar pryder sina hem med. Det finns även andra online butiker som har fina erbjudanden på heminredning och hushållShop4you – en sajt med låga priser, hög produktkvalité och bra service 

Förutom att erbjuda låga priser på kvalitativa produkter, har Shop4You även en god service. Med god service menas att du alltid får fri frakt inom Sverige på dina beställningar. Du kan betala på många olika sätt med Klarna Checkout som att delbetala, betala i efterhand med faktura, direkt med konto eller bank. Du kan kontakta Shop4You kundtjänst alla vardagar via mejl och telefon om du behöver hjälp med något ärende. Skulle du ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt och varje produkt kommer med 1 års garanti.

Förutom det är det mest uppseendeväckande de låga priserna Shop4You kan erbjuda sina kunder. Se till att hämta din Shop4You rabattkod idag och ta del av många bra erbjudanden.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till