Solentro rabattkod November 2019

Betyg 3.9 av 18 röster
Hämta en Solentro rabattkod och erhåll 50 kr rabatt på din beställning i webbutiken. Hos Solentro kan du skapa din egen bok, fotobok, bröllopsbok, dopbok, examensbok, minnesbok och mycket mer. Möjligheterna är många och priserna låga. Kreativitet, enkelhet och skapande ligger i fokus när du skapar en egen bok hos Solentro. Du gör det online, ingen nedladdning av program behövs, designa boken på mindre än 10 minuter och beställ den från 49 kr. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av kampanjer till Solentro.  
discount-badge 50KR RABATT

Solentro rabattkod - 50 kr rabatt på valfri beställning som ny kund

Utgår 8 Maj 2020
Visa rabattkod
20solse14
436 har klickat på kampanjen

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Solentro baserat på sortiment.
discount-badge

5% rabatt på din order som student!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges till studenter i kassan
2 personer har använt kampanjen idag
discount-badge

Skaffa Bokus Play: Få 5% rabatt på nästa köp!

Utgår 21 Augusti 2020
Visa rabattkod
Skaffa play ↓
2278 har klickat på kampanjen

UTFÖRSÄLJNING: Upp till 70% rabatt!

Utgår 21 November
Till erbjudandet
1577 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under söndagar publicerar Solentro i snitt 14% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Solentro.

Om Solentro

Solentro rabattkod ger dig 50 kr rabatt på din beställning

Hos Solentro kan du skapa dina egna böcker på ett enkelt och kreativt sätt. Du kan skapa böcker, fotoböcker, examensböcker, bröllopsböcker, dopböcker, minnesböcker med mera. Med en Solentro rabattkod får du 50 kr rabatt på din order online. Som författare är Solentro ett utmärkt alternativ då de sköter publicering och försäljning så att du som skribent kan fokusera på skrivandet och berättandet. Du som författare äger rättigheterna och behåller 100 % av vinsten. När du skapar fotoböcker kan du göra det på ett helautomatiserat vis hos Solentro. Du laddar upp dina bilder via sajten och och du sedan enkelt välja att boken fylls automatiskt med dina bilder som beskärs vid behov. Det ska vara enkelt att skapa sin egen bok och Solentro finns just för det syftet. Här på Expressen rabattkoder finner du kampanjer på webbutikens produkter. För fler fina kampanjer på fotoprodukter, besök då Önskefoto rabattkoder som ger dig 25% rabatt på mängder av fotoprodukter.

Hur använder du en Solentro rabattkod?

  1. Klicka på en aktiv rabattkod här på butikssidan
  2. Du tas då till Solentro.se och en nytt fönster öppnas med rabattkoden
  3. Skapa konto på sajten och välj hur du vill producera din bok med att lägga till bilder och text
  4. Klicka sedan på “Gå till beställ” och en ruta poppar upp
  5. Fyll i uppgifter och klicka därefter på “Ange rabattkod” nere till höger
  6. Din rabatt har nu aktiverats och du kan slutföra beställningen

Rabatterade priser på egendesignade böcker online

Solentro är en utmärkt sajt för dig som vill skapa dina egna böcker till låga priser online. Med hjälp av kampanjer och rabattkoder från Expressen rabattkoder erhåller du rabatterade priser på romaner, fotoböcker, fotoalbum, dopböcker, bröllopsböcker, examensböcker, minnesböcker, avskedsböcker och mycket mera. Solentro gör det enkelt för kunden att på ett smidigt och kreativt sätt kunna skapa sin egen bok till ett så pass bra pris som möjligt. De sköter dessutom publicering och försäljning av böcker om du så önskar. Allt gör du enkelt via deras sajt utan att behöva ladda ner något program. Prova på det redan idag och erhåll exklusiv rabatt på din första beställning som ny kund. 

Solentro - Enklaste sättet att göra din egen bok

Lanseringen av Solentro skedde i början av 2008 och bakom företaget stod bröderna Tobias och Hampus Schildfat. Företaget har idag vuxit till att bli ett globalt verksamt bolag där sajten finns tillgänglig på svenska, engelska, danska, tyska, finska, norska, holländska, spanska, italienska och franska med kunder i över 30 länder. En populära produkt på sajten är deras författarpaket där de bistår med tryck- och utgivningstjänster vid egenutgivning. Deras designprogram är helt webbaserat och kräver ingen nedladdning av program. Deras vision är att vara världens bästa plats för att skapa böcker. Är du istället intresserad av att ge bort en present till någon du tycker om, då kan vi erbjuda rabattkoder till Greatdays som ger dig 10% rabatt på ditt köp av upplevelse.  

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till