Sportlala rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Med en Sportlala rabattkod shoppar du träning och märkeskläder till låga priser. Sportlala är en outlet för träningsprodukter på nätet och på Sportlala.se hittar du allt från sportkläder och träningsskor, till sportutrustning och träningsprylar. Hos oss på Expressen rabattkoder finner du aktuella Sportlala rabattkoder och erbjudanden, ofta med rabatter på upp till hela 80% rabatt. Fynda träningsskor, träningsredskap och träningskläder - håll dig uppdaterad efter aktuella Sportlala rabattkoder hos oss idag!

Giltiga Sportlala rabattkoder under Juni 2023

0 aktiva rabattkoder hos Sportlala just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till Sportlala baserat på sortiment.
discount-badge

11% rabatt på ALLT med rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge

Just nu får du 20% rabatt på ett helt köp!

Utgår om 1 dag
discount-badge

7% rabatt på HELA köpet!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
31 Jan
80%
Senast aktiva rabattkod
853 dagar sedan Sportlala hade en aktiv rabattkod. Du har lite otur, Sportlala har ofta rabattkoder som fungerar. Rättare sagt 2 st det senaste året vilket är 147% i jämförelse med andra butiker som säljer liknande produkter och tjänster.

Senast Sportlala hade en rabattkod gav den 80% rabatt och fungerade från 5 Mars och pågick under 332 dagar. Titta tillbaks snart, här under kan du se statistik för när nya rabattkoder brukar dyka upp hos Sportlala.
Flest nya rabattkoder hos Sportlala
Under söndagar publicerar Sportlala i snitt 35% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Sportlala
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Sportlala.

Om Sportlala

Innehållsförteckning

 • 01
  Rekrytera en vän och få 50 kronor i rabattkod hos Sportlala
 • 02
  Om Sportlala
 • 03
  Tidsbegränsade kampanjer till rekordlåga priser hos Sportlala
 • 04
  Leverans & frakt Sportlala
 • 05
  Träningskläder för både dam och herr med Sportlala rabattkod
 • 06
  Fräscha träningskläder från Sportlala
 • 7
  Vanliga frågor om Sportlala rabattkod
 • 01

  Rekrytera en vän och få 50 kronor i rabattkod hos Sportlala


  Sportlala har flera generösa erbjudanden på regelbunden basis. Under menyvalet “Kampanjer” kan du se vilka märken som för tillfället har Sportlala rea. Det är genom att bli medlem i Sportlalas medlemsklubb som du kan handla i butiken, och som medlem få ytterligare rabatter och erbjudanden. Bland annat får alla som rekryterar en vän till medlemsklubben 50 kronor i form av en Sportlala rabattkod. 

  Sportlala strävar efter att alla ska ha råd med bra utrustning och kunna göra miljösmarta val. Därför är de genuint engagerade i att hitta så låga priser till dig som möjligt.

 • 02

  Om Sportlala

  Sportlala startades 2013 av tre vänner som tyckte att sportkläder och utrustning generellt var för dyrt. De ville skapa en butik där funktion och lågt pris var viktigare än trender. Hos Sportlala kan du handla träningskläder och annan sportutrustning för 30–80 % billigare än i övriga butiker, och med en Sportlala rabattkod blir det ännu billigare! 

  Sportkollektioner i vanliga butiker byts ständigt ut för att hela tiden vara trendiga. Det som då blir över säljs ut genom Sportlala till ett kraftigt reducerat pris. Du ser över varje produkt hur lång tid det tar innan produkten kommer in i lager och inte längre säljs till ordinarie pris i en dyrare sportbutik.

 • 03

  Tidsbegränsade kampanjer till rekordlåga priser hos Sportlala

  Sportlala är väldigt noga med att poängtera hur viktigt det är att sport och träning ska vara tillgängligt för alla. Även de som inte har så mycket pengar. De Sportlala kampanjer som regelbundet pågår är tidsbegränsade men har rekordlåga priser. Det innebär att utbudet ständigt varierar och att man som kund får bevaka sajten något för att få de bästa klippen. Du kan också följa butiken i sociala medier via Facebook och Instagram där de meddelar extra bra rabatter och andra fina erbjudanden till sina följare. 

 • 04

  Leverans & frakt Sportlala

  Handlar du för 700 kronor får du fri frakt inom Sverige. Beställningar på under 700 kronor har en fraktkostnad på 59 kronor. Leveranstiden varierar från produkt till produkt. Det står över varje produkt hur lång leveranstiden är. Om du har svårigheter att hämta ut ditt paket i tid kan du även förlänga tiden paketet ligger på utlämningsstället till en kostnad av 150 kronor.

 • 05

  Träningskläder för både dam och herr med Sportlala rabattkod

  Sportlala är butiken för dig som älskar att vara aktiv, både inomhus och utomhus. Utbudet är indelat på huvudrubrikerna dam och herr. Under dessa är de sedan indelade på olika sorters sporter, klädmärken och olika typer av utrustningar. Märkena i butiken är mycket välkända och kvalitativa, och det är inte svårt att hitta inspiration och alternativ till köp. 

  Du kan bland annat handla detta med Sportlala rabattkod:

  • Sportkläder
  • Utrustning
  • Accessoarer
  • Skor

 • 06

  Fräscha träningskläder från Sportlala

  Även om det finns ett stort utbud av utrustning, accessoarer och skor hos Sportlala så är det tveklöst kläder som är deras främsta produkt. Det är tydligt att ägarna själva vet vad ett aktivt liv innebär och att produkterna i butiken är noggrant utvalda. Butikens oslagbara priser är för medlemmarna i kundklubben som får uppleva en unik Sportlala rea varje dag!

  För fler rabatter och kampanjer på liknande produkter spana in adidas rabattkoder och JD Sports rabattkoder

Vanliga frågor om Sportlala rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Sportlala rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Sportlala rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Sportlala rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Sportlala.

  Filip Svensson
  Skribent
  Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?