Swiss Clinic rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Hämta din unika Swiss Clinic rabattkod och erhåll rabatterat pris på högteknologiska skönhetsprodukter. Nu kan du få 25% rabatt på dietprodukten Swiss Diet, en viktminskade gel framtagen av ett team experter från Schweiz.Det är bara en kampanj av många. Swiss Clinic delar med sig av sina belönade produkter till överkomliga priser genom flera unika kampanjer. Som ny kund får du dessutom rabattkod värd 100 kr när du registrerar dig. Passa på att slå till nu.

Giltiga Swiss Clinic rabattkoder under Oktober 2023

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Swiss Clinic baserat på sortiment.
discount-badge

Få upp till 20% rabatt + 5% extra rabatt på rabatterade varor!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ett HELT köp!

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på Dentaworks tandblekning!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Swiss Clinic
Under måndagar publicerar Swiss Clinic i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Swiss Clinic
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Swiss Clinic.

Vanliga frågor om Swiss Clinic rabattkod

  • 1. 💵 Vilka Swiss Clinic rabattkoder är aktuella just nu?

    Spara pengar på ditt köp med nedanstående Swiss Clinic rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Swiss Clinic rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

    Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Swiss Clinic.

Om Swiss Clinic

Swiss Clinic rabattkod ger dig 25 % rabatt på dietprodukter

Swiss Clinic och Expressen rabattkoder har ett unikt samarbete som ger dig som kund 25 % rabatt på Swiss Diet 28 dagar – en viktminskande gel. Swiss Diet är ett resultat av flera års arbete med en produkt baserad på Glucomannan konjak, den enda naturliga ingrediens som bevisat ger viktminskning. Just nu kostar Swiss Diet 28 dagar knappt 800 kr, men med Swiss Clinic rabattkod får du ytterligare ett lägre pris. Dessutom ingår fri frakt vilket innebär att du får dietprodukten för ett kraftigt nedsatt pris.

Allt du behöver göra är att hämta koden ovan och använda den vid ditt köp av Swiss Diet. Mer ingående instruktioner följer nedan. Hur hämtar jag Swiss Clinic rabattkod?

  1. Klicka på länken ovan för att se din kod
  2. Lägg dina varor i din varukorg
  3. Klistra in rabattkoden i kodfältet och klicka uppdatera
  4. Nu har rabatten aktiverats och du kan slutföra ditt köp

Belönade skönhetsprodukter framtagna för långvarigt resultat

Swiss Clinic är en framstående aktör inom skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar. De arbetar med de allra bästa utvecklarna inom området och har ett eget team i Schweiz som forskar och tar fram skönhetsprodukter med de bästa och mest långvariga resultaten.

Swiss Clinic belönades 2015 med "Årets Innovation" på Swedish Beauty Awards med sin produkt Swiss Skin Renewal - en hudbehandling som reducerar rynkor och ärr på huden. Deras senaste milstolpe är nomineringen till årets "Beauty Accsessory" på Danish Beauty Awards 2016 för deras produkt Skin Roller - en roller gjord av kirurgiskt stål för att producera ny hud och öka blodcirkulationen.    

Alla deras högteknologiska produkter är speciellt framtagna av experter för ett långvarigt resultat. Kolla in Nordicfeel skönhetsprodukter för mer prisvärda produktkampanjer.

Swissclinic.se – lättnavigerad och användarvänlig sajt

Ska man vara främst i ledet kring skönhetsbehandlingar och produkter krävs en tydlig närvaro online. Det har Swiss Clinic lyckats med då de erbjuder rabatter online på flera av sina varor och har en enkel layout på sajten som gör den användarvänlig. Du kan lätt navigera mellan olika typer av behandlingar eller söka i sökfältet efter specifika önskemål.

Pop-ups kan i många fall vara smått irriterande, men inte på swissclinic.se. Där innehåller de erbjudanden som det är svårt att hitta någon annanstans. Passa på att klicka dig vidare till sajten och se efter själv. Kopiera Expressen rabattkoder ovan och få ett oslagbart pris på de belönade skönhetsprodukterna.Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?