The Cloakroom rabattkod December 2018

Betyg 4.3 av 16 röster
Hämta en The Cloakroom rabattkod och erhåll förmånlig rabatt på din beställning av trendiga klädstilar. Hos The Cloakroom får du personal shopper service helt utan extra kostnad, där stilexperter efter dina preferenser väljer ut stilar som passar just dig. Du får kläderna hemskickade, du kan prova dem i lugn och ro och sedan behålla de du vill och returnera resten. Deras service är alltid gratis och priserna är desamma som i butik. Det ingår alltid fri frakt och fri retur. Se till att använda en The Cloakroom rabattkod i samband med din beställning, så erhåller du exklusiv rabatt på köpet.
Pris RABATT

Få en Personal Shopper och hitta din stil - Fri frakt och fri retur

Utgår 15 Maj 2020

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till The Cloakroom baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt vid köp över 699 kr!

Utgår 31 December
discount-badge

20% rabatt på din beställning!

Utgår om 1 dag
discount-badge

Stayhard rabattkod - 100 kr rabatt på valfria köp över 1000 kr

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om The Cloakroom

The Cloakroom rabattkod ger dig 10% rabatt på köp av herrkläder

The Cloakroom erbjuder en unik och innovativ affärsmodell. De erbjuder gratis personal shopper service utan extra kostnad samt med fri frakt och fri retur. Nu kan du ta del av en unik service och möjlighet som annars bara ges till de som har mycket pengar. Det fungerar på så vis att deras stilexperter väljer ut outfits som passar just dig, din stil och smak. Du får prova stilen hemma och bestämma själv vad du vill behålla eller skicka tillbaka. Deras service är alltid gratis och priserna är desamma som i traditionella butiker. Med en Cloakroom rabattkod erhåller du rabatterat pris på ditt köp i webbutiken. Prova på detta unika erbjudande redan idag via oss här på Expressen rabattkoder.

Hur använder man en The Cloakroom rabattkod?

  1. Klicka dig vidare till The Cloakroom via en aktiv kampanj här ovan
  2. Registrera därefter ett konto på sajten
  3. Därefter kollar du igenom stilarna och väljer ut din/dina favorit/favoriter
  4. I slutsteget av beställningen klickar du på “Har du en voucher? Lös in den här”
  5. Ange din voucherkod i fältet och erhåll den utlovade rabatten

The Cloakroom - Personal Shopper Service utan extra kostnad online

The Cloakroom är ett unikt koncept som lanserades år 2013. Vid tidpunkten för lanseringen var personal shopping en lyxtjänst, bara få förunnat. The Cloakroom var de första att introducera personal shopping service åt alla. Deras företagsmodell har sedan starten varit både innovativ och unik. Du kan utan extra kostnad få personlig shoppingservice med fri frakt och fri retur. Alla plaggen på sidan kostar desamma som i traditionella butiker och det tillkommer inga extra kostnader. Det är du som kund som bestämmer vilka stilar du önksar prova och du behåller de plagg du vill ha och sedan returnerar du de produkter du inte är intresserad av. Idag är The Cloakroom marknadsledande i Europa och de kan erbjuda sina kunder ett brett urval av kvalitetsprodukter. Prova på att beställa hem en box av trendiga kläder och tidlösa stilar med hjälp av oss här på Expressen rabattkoder och erhåll förmånlig rabatt på köpet.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till