Hela denna sida är en annons

Tirendo rabattkod

Aktuella Tirendo rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

5%

Utgår om 6 dagar


Tirendo rabattkod - 5% rabatt på alla Viking däck

Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Gäller för period: 22.10.18 - 28.10.18.

Visa villkor

Visa rabattkod

SLVIKINGRDTSE18

Visa rabattkod

SLVIKINGRDTSE18

Aktuella Tirendo rabattkoder under Oktober 2018

 • %%%

  Giltig tills vidare


  Tirendo.se erbjuder bildäck i alla prisklasser från välkända märken

  Fynda bland över 19 000 däck från välkända tillverkare. Fri frakt, 14 dagars frivillig returrätt och leverans till dörren.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 4.1 av 19 röster

Info om Tirendo

Hämta en Tirendo rabattkod och erhåll 5% rabatt på ditt köp av kompletta hjul. Tirendo.se erbjuder ett stort sortiment av däck med mer än 19 000 däck i alla prisklasser. Du hittar däck för alla väder och säsonger från kända tillverkare som Continental, Michelin, Pirelli, Nokian, Dunlop med flera. Tirendo har både billiga däck och erkända märkesdäck som är ledande på marknaden. Det är alltid fri frakt, 14 dagars frivillig returrätt och leverans direkt till din dörr. Här på Expressen rabattkoder finner du de bästa kampanjerna från Tirendo.se.
Läs mer

Mer om Tirendo

Tirendo rabattkod ger dig 5% rabatt på bildäck i alla prisklasser

Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella rabattkoder och kampanjer från Tirendo.se. Du får just nu 5% rabatt på ditt köp av bildäck. I det breda sortimentet finner du över 19000 olika däck i alla prisklasser. Genom Tirendos stora nätverk av Europeiska däckgrossister kan företaget erbjuda konkurrenskraftiga priser på ett brett utbud av märken. Du hittar välkända däcktillverkare som Pirelli, Continental, Dunlop, Nokian, Avon, Michelin med flera. Dina bildäck är länken mellan bilen och vägen. De kan vara avgörande för din säkerhet. Därför är det viktigt med däck med fullgoda funktioner och godkända däckmönster. Tirendo har gjort köp av däck på nätet enkelt.

Hur aktiverar man en Tirendo rabattkod?

  1. Klicka på en aktiv rabattkod eller kampanj här på butikssidan
  2. Fyll sedan i uppgifter om vilka mått och slags däck du är intresserad av
  3. Välj de däck du önskar köpa i söklistan och klicka “Lägg i kundvagn”
  4. Klicka därefter “Gå till kassan” i nästa steg
  5. Fyll i dina personuppgifter och klicka dig vidare till betalningssteget
  6. Klicka i nästa steg på texten “If you have a voucher code please click
  7. Ange din Tirendo rabattkod i fältet och klicka sedan “Lös in”

  Outletpriser på utvalda bildäck med upp till 30% lägre pris

  Tirendo erbjuder ett enklare sätt att köpa bildäck direkt på nätet. I sortimentet finner du produkter till marknadsmässigt låga priser. Fynda sommardäck, vinterdäck, helårsdäck, kompletta hjul med aluminiumfälgar, hjul utan däck, motorcykeldäck som enduro-, supermoto-, motocross-däck, lastbilsdäck, skåpbilsdäck och biltillbehör som motorolja, snökedjor och bromsar. När du handlar i deras webbutik får du möjligheten att spara upp till 30% jämfört med i vanlig handel. Oavsett vilken typ av däck du är intresserad av så finner du dem här på Tirendo.se. Det är enkelt att köpa däcken direkt online. Du får fri frakt, 14 dagars returrätt och leverans direkt hem till dörren. 

  Tirendo.se - Köp av däck på nätet på enkelt vis

  Tirendo har ett stort nätverk av Europeiska däckgrossister som gör det möjligt att erbjuda konkurrenskraftiga priser till sina kunder. De har mer än 19 000 däck i alla prisklasser med ett brett utbud av märken som Michelin, Avon, Pirelli, Continental, Nokian med flera. Hos Tirendo får du mycket valuta för pengarna och kan välja kvalitetsdäck från mängder av tillverkare. De har över 5000 monteringsverkstäder som de samarbetar med, där du får hjälp med att byta däck om du så önskar. De har även en kunnig och vänlig kundtjänst som hjälper dig med eventuella frågor och ärenden. Skulle du behöva tillgång till fler biltillbehör, spana då in Autoexperten rabattkoder där du erhåller 25% rabatt på utvalda tillbehör.