Tirendo rabattkod 2023

Vårt betyg 4
Hämta en Tirendo rabattkod och erhåll 5% rabatt på ditt köp av kompletta hjul. Tirendo.se erbjuder ett stort sortiment av däck med mer än 19 000 däck i alla prisklasser. Du hittar däck för alla väder och säsonger från kända tillverkare som Continental, Michelin, Pirelli, Nokian, Dunlop med flera. Tirendo har både billiga däck och erkända märkesdäck som är ledande på marknaden. Det är alltid fri frakt, 14 dagars frivillig returrätt och leverans direkt till din dörr. Här på Expressen rabattkoder finner du de bästa kampanjerna från Tirendo.se.

Giltiga Tirendo rabattkoder under Oktober 2023

Flest nya rabattkoder hos Tirendo
Under tisdagar publicerar Tirendo i snitt 45% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Tirendo
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Tirendo.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Tirendo baserat på sortiment.
discount-badge

50kr rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
discount-badge

5% rabatt för nya kunder med Däckonline rabattkod!

Utgår 31 December
discount-badge

Snurra hjulet och vinn fina rabatter!

Utgår 31 Januari 2024
Visa fler liknande erbjudanden

Vanliga frågor om Tirendo rabattkod

Om Tirendo

Tirendo rabattkod ger dig 5% rabatt på bildäck i alla prisklasser

Här på Expressen rabattkoder finner du aktuella rabattkoder och kampanjer från Tirendo.se. Du får just nu 5% rabatt på ditt köp av bildäck. I det breda sortimentet finner du över 19000 olika däck i alla prisklasser. Genom Tirendos stora nätverk av Europeiska däckgrossister kan företaget erbjuda konkurrenskraftiga priser på ett brett utbud av märken. Du hittar välkända däcktillverkare som Pirelli, Continental, Dunlop, Nokian, Avon, Michelin med flera. Dina bildäck är länken mellan bilen och vägen. De kan vara avgörande för din säkerhet. Därför är det viktigt med däck med fullgoda funktioner och godkända däckmönster. Tirendo har gjort köp av däck på nätet enkelt.

Hur aktiverar man en Tirendo rabattkod?

  1. Klicka på en aktiv rabattkod eller kampanj här på butikssidan
  2. Fyll sedan i uppgifter om vilka mått och slags däck du är intresserad av
  3. Välj de däck du önskar köpa i söklistan och klicka “Lägg i kundvagn”
  4. Klicka därefter “Gå till kassan” i nästa steg
  5. Fyll i dina personuppgifter och klicka dig vidare till betalningssteget
  6. Klicka i nästa steg på texten “If you have a voucher code please click
  7. Ange din Tirendo rabattkod i fältet och klicka sedan “Lös in”

  Outletpriser på utvalda bildäck med upp till 30% lägre pris

  Tirendo erbjuder ett enklare sätt att köpa bildäck direkt på nätet. I sortimentet finner du produkter till marknadsmässigt låga priser. Fynda sommardäck, vinterdäck, helårsdäck, kompletta hjul med aluminiumfälgar, hjul utan däck, motorcykeldäck som enduro-, supermoto-, motocross-däck, lastbilsdäck, skåpbilsdäck och biltillbehör som motorolja, snökedjor och bromsar. När du handlar i deras webbutik får du möjligheten att spara upp till 30% jämfört med i vanlig handel. Oavsett vilken typ av däck du är intresserad av så finner du dem här på Tirendo.se. Det är enkelt att köpa däcken direkt online. Du får fri frakt, 14 dagars returrätt och leverans direkt hem till dörren. 

  Tirendo.se - Köp av däck på nätet på enkelt vis

  Tirendo har ett stort nätverk av Europeiska däckgrossister som gör det möjligt att erbjuda konkurrenskraftiga priser till sina kunder. De har mer än 19 000 däck i alla prisklasser med ett brett utbud av märken som Michelin, Avon, Pirelli, Continental, Nokian med flera. Hos Tirendo får du mycket valuta för pengarna och kan välja kvalitetsdäck från mängder av tillverkare. De har över 5000 monteringsverkstäder som de samarbetar med, där du får hjälp med att byta däck om du så önskar. De har även en kunnig och vänlig kundtjänst som hjälper dig med eventuella frågor och ärenden. Skulle du behöva tillgång till fler biltillbehör, spana då in Mekonomen rabattkoder och Däckonline rabattkoder

  Fler butiker med liknande produkter

  Visa fler liknande butiker

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?