Unionen rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Hämta en Unionen rabattkod och få de tre första månaderna gratis och spara upp till 675 kr (beroende på avtal). Det första kvartalet betalar du därför endast avgift till a-kassan, eventuell klubbavgift samt premien för tilläggsförsäkringen i Unionens inkomstförsäkring, om du nu väljer tilläggsförsäkring. Med rabattkoden bjuder Unionen på medlemsavgiften de tre första månaderna för nya yrkesverksamma medlemmar och nya medlemmar i Unionen Egenföretagare. Efter de tre månaderna betalar du förbundsavgiften som är mellan 50-225 kr i månaden beroende på ens inkomst. Välj det betalningssätt som passar dig bäst. Hos Unionen får du medlemsförmåner med rabatter på resor från DTF travel, gratis kryssningar, förmånliga banktjänster, bra priser på hemförsäkringar  med mera. Klicka dig vidare till erbjudandet här på Expressen rabattkoder.   

Giltiga Unionen rabattkoder under Oktober 2023

0 aktiva rabattkoder hos Unionen just nu.

Bästa alternativet till Unionen baserat på sortiment.

Låna 6000 kr med 0% ränta och 0 kr i avgifter i 30 dagar när du ansöker om ditt första lån!

Utgår 31 December 2024
28 April
50%
Senast aktiva rabattkod
Unionen har sällan aktiva rabattkoder, sist var 28 April. Unionen har i snitt 2 rabattkoder per år, det är 3% av vad liknande butiker har. Senast Unionen hade en rabattkod gav den 50% rabatt och fungerade från den 30 Mars och pågick under 1855 dagar.
Flest nya rabattkoder hos Unionen
Under torsdagar publicerar Unionen i snitt 28% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Unionen
Torsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Unionen.

Vanliga frågor om Unionen rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Unionen rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Unionen rabattkoder och erbjudanden:

  • 2. ✅ Hur många Unionen rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

   Just nu finns det 0 aktiva erbjudanden hos Unionen.

  Om Unionen

  Unionen rabattkod ger dig 3 månaders gratis medlemskap med upp till 675 kr rabatt

  Klicka på erbjudandet här ovan för att ta dig till Unionens förmånliga kampanjerbjudande. Bli Unionen-medlem idag och få de tre första månaderna gratis och spara upp till 675 kr. Hos Sveriges största fackförbund inom privat näringsliv satsar man på trygghet, glädje och framgång i arbetslivet för sina medlemmar. Bland medlemsförmånerna finner man erbjudanden, rabatter och kampanjer på hemförsäkringar, resor och mycket mer. Just nu får du upp till 675 kr i rabatt hos Unionen när du blir medlem avgiftsfritt de tre första månaderna efter du gått med i fackförbundet.    Unionen har den bästa inkomstförsäkringen med upp till 80% av lönen

  Oavsett om du är ung i arbetslivet, student, chef, förtroendevald, ingenjör, egen-företagare, projektledare eller jobbar inom IT-branschen så är Unionen ett perfekt val för dig som Sveriges största fackförbund inom det privata näringslivet. Visionen för Unionen är att skapa glädje, framgång och trygghet i arbetslivet för sina medlemmar. Dels gör de det genom att höja taket till 60 000 kr vilket gör att fler kan få upp till 80% av lönen när de är mellan jobb och slipper då klara sig på 11 000 kr från a-kassan.    

  Unionen erbjuder endast 100 kr i avgift för hela studieperioden

  Har du precis börjat studera eller börjar du närma dig slutet av studieperioden? Oavsett var du står i livet, så är ett medlemskap i Unionen Student en bra idé. Under hela din studietid stöttar Unionen dig med fördelaktiga rabatter på bland annat tidskrifter, försäkringar och föreläsningar. Unionen ger dig också chansen att söka stipendier och hjälper dig också med juridiska muskler om du skulle stöta på problem på extrajobbet. Som student betalar du också bara 100 kr för ditt medlemskap under hela din studietid. En exklusiv rabatt där du spara 2600 kr som enbart är till för dig som är medlem i Unionen Student. När det sedan är dags att ta klivet ut i arbetslivet  erhåller du experthjälp från Unionen gällande CV författande, löner, villkor, intervjuträning samt ett kontaktnät av fackliga företrädare som har koll på förhållandena ute i arbetslivet. Ta dig vidare till Unionens erbjudanden och bli medlem redan idag.  

  Fler butiker med liknande produkter

  Kopiera koden/Gå till kassan

   
    Kopiera
  rabattkod
  Koden kopierad!
  Gå till
  Fungerade koden?