Hela denna sida är en annons

Unionen rabattkod

Aktuella Unionen rabattkoder & erbjudanden för November 2018

Besök hemsidan

675kr

Giltig tills vidare


Unionen kampanj - 3 avgiftsfria månader för nya medlemmar (675 kr rabatt)

Du får nu tre månader avgiftsfritt medlemskap som besparar dig upp till 675 kr. Efter tre månader betalar du mellan 50-225 kr i månaden beroende på din inkomst.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Unionen rabattkoder under November 2018

Betyg 4.1 av 17 röster

Info om Unionen

Hämta en Unionen rabattkod och få de tre första månaderna gratis och spara upp till 675 kr (beroende på avtal). Det första kvartalet betalar du därför endast avgift till a-kassan, eventuell klubbavgift samt premien för tilläggsförsäkringen i Unionens inkomstförsäkring, om du nu väljer tilläggsförsäkring. Med rabattkoden bjuder Unionen på medlemsavgiften de tre första månaderna för nya yrkesverksamma medlemmar och nya medlemmar i Unionen Egenföretagare. Efter de tre månaderna betalar du förbundsavgiften som är mellan 50-225 kr i månaden beroende på ens inkomst. Välj det betalningssätt som passar dig bäst. Hos Unionen får du medlemsförmåner med rabatter på resor från DTF travel, gratis kryssningar, förmånliga banktjänster, bra priser på hemförsäkringar  med mera. Klicka dig vidare till erbjudandet här på Expressen rabattkoder.   
Läs mer

Mer om Unionen

Unionen rabattkod ger dig 3 månaders gratis medlemskap med upp till 675 kr rabatt

Klicka på erbjudandet här ovan för att ta dig till Unionens förmånliga kampanjerbjudande. Bli Unionen-medlem idag och få de tre första månaderna gratis och spara upp till 675 kr. Hos Sveriges största fackförbund inom privat näringsliv satsar man på trygghet, glädje och framgång i arbetslivet för sina medlemmar. Bland medlemsförmånerna finner man erbjudanden, rabatter och kampanjer på hemförsäkringar, resor och mycket mer. Just nu får du upp till 675 kr i rabatt hos Unionen när du blir medlem avgiftsfritt de tre första månaderna efter du gått med i fackförbundet.  Unionen har den bästa inkomstförsäkringen med upp till 80% av lönen

Oavsett om du är ung i arbetslivet, student, chef, förtroendevald, ingenjör, egen-företagare, projektledare eller jobbar inom IT-branschen så är Unionen ett perfekt val för dig som Sveriges största fackförbund inom det privata näringslivet. Visionen för Unionen är att skapa glädje, framgång och trygghet i arbetslivet för sina medlemmar. Dels gör de det genom att höja taket till 60 000 kr vilket gör att fler kan få upp till 80% av lönen när de är mellan jobb och slipper då klara sig på 11 000 kr från a-kassan.    

Unionen erbjuder endast 100 kr i avgift för hela studieperioden

Har du precis börjat studera eller börjar du närma dig slutet av studieperioden? Oavsett var du står i livet, så är ett medlemskap i Unionen Student en bra idé. Under hela din studietid stöttar Unionen dig med fördelaktiga rabatter på bland annat tidskrifter, försäkringar och föreläsningar. Unionen ger dig också chansen att söka stipendier och hjälper dig också med juridiska muskler om du skulle stöta på problem på extrajobbet. Som student betalar du också bara 100 kr för ditt medlemskap under hela din studietid. En exklusiv rabatt där du spara 2600 kr som enbart är till för dig som är medlem i Unionen Student. När det sedan är dags att ta klivet ut i arbetslivet  erhåller du experthjälp från Unionen gällande CV författande, löner, villkor, intervjuträning samt ett kontaktnät av fackliga företrädare som har koll på förhållandena ute i arbetslivet. Ta dig vidare till Unionens erbjudanden och bli medlem redan idag.