Urbanista rabattkod 2023

Betyg av 5 röster
Urbanista fokuserar på att erbjuda hörlurar och högtalare till bästa kvalité. Med en Urbanista rabattkod från oss kan du få deras produkter till bästa pris! Fynda In-ear- och On-ear hörlurar, trådlösa hörlurar, högtalare och mer i trendiga färger och en stilren design med skandinavisk stil i baktanke. Utöver grymma Urbanista erbjudanden erbjuder dem även fri frakt, ett års garani och 30 dagars returrätt. Dessutom har de ibland coola samarbeten med kändisar och andra märken så som Tim Bergling (Avicii), Rebecca & Fiona och Coco & Breezy. Håll dig uppdaterad hos oss och ta del av unika Urbanista rabattkoder och erbjudanden! 

Giltiga Urbanista rabattkoder under Oktober 2023

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Urbanista baserat på sortiment.
discount-badge

Exklusiv! Få 17% rabatt på abonnemang för 1 år

Utgår 31 December
exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på utvalda produkter!

Utgår 31 December 2024
exclusive-badge
discount-badge

Exklusiv rabattkod ger 8% rabatt vid köp över 15.000kr

Utgår 3 November
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder hos Urbanista
Under onsdagar publicerar Urbanista i snitt 25% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Urbanista
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Urbanista.

Om Urbanista

Innehållsförteckning

 • 01
  Urbanista rabattkod ger lägre pris på snygga hörlurar
 • 02
  Spara pengar på stilrena hörlurar och högtalare
 • 03
  Smidiga trådlösa hörlurar från Urbanista
 • 04
  Leverans & frakt Urbanista
 • 05
  Allt du behöver till din musik med en Urbanista rabattkod
 • 06
  Eleganta högtalare hos Urbanista
 • 7
  Vanliga frågor om Urbanista rabattkod
 • 01

  Urbanista rabattkod ger lägre pris på snygga hörlurar

  Med en Urbanista rabattkod kommer du hitta ett par lurar som inte bara håller länge utan som också passar ihop med din övriga stil. I deras webbshop finns det ibland kampanjer, och under reatider kan du hitta lämpliga produkter till ett nedsatt pris. Företaget erbjuder ofta en engångsrabatt när du registrerar dig som mottagare av deras nyhetsbrev. För att registrera dig som prenumerant går du in på deras hemsida och fyller i de uppgifter som efterfrågas. Om de har en aktiv registreringskampanj för tillfället får du oftast direkt tillgång till din rabattkod.

 • 02

  Spara pengar på stilrena hörlurar och högtalare

  Urbanista säger själva att de skapar sina produkter för ett liv i rörelse. Därför har de valt att skapa en produktlinje som består av stilrena hörlurar och högtalare som lämpar sig väl för den moderna människan. Företaget säger själva att de hämtar sin inspiration från den urbana livsstilen i städer, vilket för dem innebär att de värdesätter både kvalitet och utseende. Många av deras produkter är därför namngivna efter orter och städer för att hedra den inspirationskälla som de är för bolaget. Om du letar efter ett par nya hörlurar eller högtalare kan du med hjälp av en Urbanista rabattkod som du får genom oss klicka hem ett par färgglada lurar som har en magisk ljudåtergivning! 

 • 03

  Smidiga trådlösa hörlurar från Urbanista

  Urbanista ligger i framkant när det gäller att ta fram produkter som är smidiga att använda och som lämpar sig lika bra för promenaden som för jobbpendlingen. Deras sortiment av trådlösa hörlurar erbjuder något för alla smaker, vilket också är något som de valt att lägga extra mycket energi på den senaste tiden. På Urbanistas sociala medier kan du som letar efter ett par trådlösa hörlurar hitta inspirationsbilder som visar produkterna i användning. Med ett stort utbud av olika färger och former kommer du enkelt hitta något som passar just dig. Väljer du att använda en Urbanista rabattkod för att göra ditt köp får du några av marknadens bästa lurar till ett riktigt bra pris!

 • 04

  Leverans & frakt Urbanista

  Urbanista erbjuder leveranser till de flesta länder i världen, och vanligtvis sker dessa inom ett par arbetsdagar. Som kund har du även en returrätt på 30 dagar efter att du har mottagit din vara. 

 • 05

  Allt du behöver till din musik med en Urbanista rabattkod

  Att kunna lyssna på musik eller podcasts var man än befinner sig är enkelt med det sortiment av hörlurar som Urbanista erbjuder. En del av företagets kollektioner och produkter har till och med belönats med pris för sin användarvänlighet och kvalitet. Väljer du att använda en Urbanista rabattkod kommer du ge dig själv tillgång till din favoritmusik i högsta möjliga kvalitet, eftersom deras lurar är framtagna för att återge alla toner i registret och för att utesluta brus utifrån. Butiken har ofta samarbeten med olika föreningar och stiftelser, varav Tim Bergling Foundation är en av dem.

  Med en Urbanista rabattkod kan du handla:

  • Trådlösa hörlurar
  • In-ears
  • On-ears
  • Högtalare

 • 06

  Eleganta högtalare hos Urbanista

  Vill du dela din musik med andra räcker det inte bara med ett par enkla hörlurar, då är det en rejäl högtalare som gäller. Hos Urbanista kommer du hitta sobra högtalare i olika färger och modeller som både passar till vardags och till fest. De olika högtalarna kan kopplas samman med både dator, TV och mobiltelefon så att du enkelt kan spela den musik du önskar. Under en Urbanista rea är det alltid värt att titta lite extra mycket på de produkterna som finns inom just den här kategorin, eftersom ljudet de ger är makalöst. Att högtalarna dessutom är enkla att bära med sig till stranden eller jobbet är ett stort plus i kanten!

Vanliga frågor om Urbanista rabattkod

 • 1. 💵 Vilka Urbanista rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Urbanista rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många Urbanista rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 aktiva rabattkoder hos Urbanista.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?