Vitaminvaruhuset rabattkod April 2020

Betyg av 5 röster
Hämta en Vitaminvaruhuset rabattkod och få 15% rabatt på hela din beställning samt fri frakt på köpet. Vitaminvaruhuset är en hälsobutik online med mängder av produkter som naturläkemedel, hälsokost, receptfria läkemedel, hudvård, kosttillskott, kroppsvård samt kosmetika. Butiken erbjuder dessutom rabatterade kampanjvaror med upp till 70% rabatt. Det finns fraktfria alternativ och du har alltid 14 dagars öppet köp. Vill du främja din hälsa bör du vända dig till Vitaminvaruhuset där du hittar allt för kropp och själ till låga priser och med snabba leveranser. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av kampanjer och koder som ger dig reducerat pris på ditt köp hos Vitaminvaruhuset.   

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Vitaminvaruhuset baserat på sortiment.
discount-badge

20% rabatt på alla tester!

Utgår 11 Maj
EXKLUSIV
Visa rabattkod
hälsa20
524 har klickat på kampanjen

Se alla aktuella Apotek hjärtat kampanjer här!

Utgår 31 Augusti
Till erbjudandet
1008 har klickat på kampanjen

Kronans Apotek Outlet erbjuder upp till 50% rabatt

Utgår 15 November
Till erbjudandet
Användes för 1 timme sedan
Visa fler liknande erbjudanden
Flest nya rabattkoder
Under onsdagar publicerar Vitaminvaruhuset i snitt 14% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Onsdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Vitaminvaruhuset.

Vanliga frågor

 • 1. 💵 Vilka Vitaminvaruhuset rabattkoder är aktuella just nu?

  Spara pengar på ditt köp med nedanstående Vitaminvaruhuset rabattkoder och erbjudanden:

 • 2. ✅ Hur många Vitaminvaruhuset rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 aktiva erbjudanden hos Vitaminvaruhuset.
  Spara pengar i April 2020 - hos oss hittar du alltid de bästa rabattkoderna.

Om Vitaminvaruhuset

Vitaminvaruhuset rabattkod ger dig 15% rabatt på din order samt fri frakt

Allt för kropp och själ finner du hos Vitaminvaruhuset till låga priser med snabba leveranser. Välj bland ett brett sortiment av hälsokost, skönhetsprodukter, receptfria läkemedel, kosttillskott och mycket mer till fördelaktiga priser och med en rabattkod från Expressen rabattkoder kan du spara 15% på ditt köp. Om det inte vore nog så får du dessutom fri frakt på köpet och 14 dagars öppet köp. Spana dessutom in butikens kampanjvaror som varierar med allt från viktminskningsprodukter, vitaminer till receptfria läkemedel, hud- och hårvårdsprodukter med mera. Du får upp till 70% rabatt på utvalda kampanjprodukter som du ibland kan kombinera med aktiva rabattkoder. Är du intresserad av ett bredare utbud av skönhetsprodukter, spana då in våra rabattkoder till Nordicfeel där du får 100 kr rabatt vid köp för minst 500 kr i butiken.

Hur aktiverar jag en Vitaminvaruhuset rabattkod?

 1. Klicka på ett aktivt erbjudande här på butikssidan för att ta del av kampanjen
 2. Välj de hälsoprodukter du önskar köpa och placera dessa i varukorgen
 3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan som du når högst upp till höger på sidan
 4. I nästa steg finner du ett fält för rabattkod där du matar in din kod
 5. Klicka därefter “Hämta” för att aktivera rabatten innan du slutför köpet


Rea- och kampanjvaror med upp till 70% rabatt + fri frakt

Vitaminvaruhuset erbjuder ständigt en pågående rea med kampanjvaror med upp till 70% rabatt. Fynda bland läkemedel och hälsoprodukter som solskydd, proteinpulver, magnesiumtabletter, kosttillskott, flytande c-vitamin, proteinmusli, kroppsolja med mera. Ibland har du möjligheten att kombinera aktiva rabattkoder från vår rabattportal med redan prissänkta kampanjvaror. Ännu en förmån är att du får fri frakt på beställningen och att ordern levereras inom kort med 14 dagars öppet köp. Alla aktuella kampanjer och koder till Vitaminvaruhuset finner du här på Expressen rabattkoder. Är du i behov av att kunna ta ut receptbelagda läkemedel på nätet kan du göra så hos Apotea där de också erbjuder upp till 50% rabatt på utvalda hälsoprodukter och läkemedel.  Vitaminvaruhuset.se erbjuder prisvärda hälsoprodukter på nätet

Sedan 2003 har Vitaminvaruhuset funnits, men har sedan 2011 verkat under bolaget Apotea AB som även bedriver den något mer kända Apotea.se. Idag är Vitaminvaruhuset en populär hälsobutik på nätet med ett brett sortiment av vitaminer, hälsokost, naturläkemedel, kosttillskott, receptfria läkemedel, hårvård, hudvård, kosmetika och mycket mer. Det ska vara bekvämt att handla hälsoprodukter och det är precis vad det är i Vitaminvaruhusets webbutik där du hittar låga priser och snabba leveranser med fri frakt på köpet.

Hittar du inte det du söker hos Vitaminvaruhuset så spana in Bodystore rabattkoder, där du finner mängder av bra rabatter och erbjudanden på liknande produkter. 

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till