Hela denna sida är en annons

Vitaminvaruhuset rabattkod

Aktuella Vitaminvaruhuset rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

70%

Giltig tills vidare


Upp till 70% rabatt på kampanjvaror hos Vitaminvaruhuset.se

Vitaminvaruhuset har ständigt kampanjvaror till försäljning på sin sajt där du sparar upp till 70% på köpet samt får fri frakt på hela beställningen.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella Vitaminvaruhuset rabattkoder under Oktober 2018

Betyg 3.9 av 45 röster

Info om Vitaminvaruhuset

Hämta en Vitaminvaruhuset rabattkod och få 15% rabatt på hela din beställning samt fri frakt på köpet. Vitaminvaruhuset är en hälsobutik online med mängder av produkter som naturläkemedel, hälsokost, receptfria läkemedel, hudvård, kosttillskott, kroppsvård samt kosmetika. Butiken erbjuder dessutom rabatterade kampanjvaror med upp till 70% rabatt. Det finns fraktfria alternativ och du har alltid 14 dagars öppet köp. Vill du främja din hälsa bör du vända dig till Vitaminvaruhuset där du hittar allt för kropp och själ till låga priser och med snabba leveranser. Här på Expressen rabattkoder delar vi med oss av kampanjer och koder som ger dig reducerat pris på ditt köp hos Vitaminvaruhuset.   
Läs mer

Mer om Vitaminvaruhuset

Vitaminvaruhuset rabattkod ger dig 15% rabatt på din order samt fri frakt

Allt för kropp och själ finner du hos Vitaminvaruhuset till låga priser med snabba leveranser. Välj bland ett brett sortiment av hälsokost, skönhetsprodukter, receptfria läkemedel, kosttillskott och mycket mer till fördelaktiga priser och med en rabattkod från Expressen rabattkoder kan du spara 15% på ditt köp. Om det inte vore nog så får du dessutom fri frakt på köpet och 14 dagars öppet köp. Spana dessutom in butikens kampanjvaror som varierar med allt från viktminskningsprodukter, vitaminer till receptfria läkemedel, hud- och hårvårdsprodukter med mera. Du får upp till 70% rabatt på utvalda kampanjprodukter som du ibland kan kombinera med aktiva rabattkoder. Är du intresserad av ett bredare utbud av skönhetsprodukter, spana då in våra rabattkoder till Nordicfeel där du får 100 kr rabatt vid köp för minst 500 kr i butiken.

Hur aktiverar jag en Vitaminvaruhuset rabattkod?

  1. Klicka på ett aktivt erbjudande här på butikssidan för att ta del av kampanjen
  2. Välj de hälsoprodukter du önskar köpa och placera dessa i varukorgen
  3. När du känner dig nöjd klickar du dig vidare till kassan som du når högst upp till höger på sidan
  4. I nästa steg finner du ett fält för rabattkod där du matar in din kod
  5. Klicka därefter “Hämta” för att aktivera rabatten innan du slutför köpet


Rea- och kampanjvaror med upp till 70% rabatt + fri frakt

Vitaminvaruhuset erbjuder ständigt en pågående rea med kampanjvaror med upp till 70% rabatt. Fynda bland läkemedel och hälsoprodukter som solskydd, proteinpulver, magnesiumtabletter, kosttillskott, flytande c-vitamin, proteinmusli, kroppsolja med mera. Ibland har du möjligheten att kombinera aktiva rabattkoder från vår rabattportal med redan prissänkta kampanjvaror. Ännu en förmån är att du får fri frakt på beställningen och att ordern levereras inom kort med 14 dagars öppet köp. Alla aktuella kampanjer och koder till Vitaminvaruhuset finner du här på Expressen rabattkoder. Är du i behov av att kunna ta ut receptbelagda läkemedel på nätet kan du göra så hos Apotea där de också erbjuder upp till 50% rabatt på utvalda hälsoprodukter och läkemedel.  Vitaminvaruhuset.se erbjuder prisvärda hälsoprodukter på nätet

Sedan 2003 har Vitaminvaruhuset funnits, men har sedan 2011 verkat under bolaget Apotea AB som även bedriver den något mer kända Apotea.se. Idag är Vitaminvaruhuset en populär hälsobutik på nätet med ett brett sortiment av vitaminer, hälsokost, naturläkemedel, kosttillskott, receptfria läkemedel, hårvård, hudvård, kosmetika och mycket mer. Det ska vara bekvämt att handla hälsoprodukter och det är precis vad det är i Vitaminvaruhusets webbutik där du hittar låga priser och snabba leveranser med fri frakt på köpet.