Welloteket rabattkod Februari 2020

Vårt betyg 4
Med en Welloteket rabattkod sparar du pengar på ditt köp av ekologisk hälsokost, livsmedel och skönhet. Welloteket har det mesta du kan tänka dig för en välmående kropp, allt från hälsokost och kosttillskott, till träningsprodukter, skönhet, livsmedel med mera. Varje vecka kan du ta del av fantastiska Welloteket erbjudanden på utvalda produkter som gör ditt köp mer förmånligt. På vår sida uppdaterar vi kontinuerligt med Welloteket rabattkoder och erbjudanden för att du inte ska gå miste om en bra deal.Håll dig därför uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder och spara pengar på hälsokost och livsmedel idag! 
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Welloteket i snitt 51% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Fredagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Welloteket.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Welloteket baserat på sortiment.
discount-badge

7% rabatt när du handlar för 200kr

Utgår 30 Juni
EXKLUSIV
Visa rabattkod
XPRESSLA
4 personer har använt kampanjen idag
discount-badge

Nutrilett rabattkod - 15% rabatt på alla viktminskningsprodukter

Utgår 15 Mars
Visa rabattkod
Ges vid registrering
4 personer har använt kampanjen idag
discount-badge

Vitaminbutiken rabattkod - 20% prova på rabatt + gratis multivitamin 60 tabl.

Utgår 7 April
Visa rabattkod
DERMA
666 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Welloteket

Innehållsförteckning

 • 01
  Med Welloteket rabattkod får du mer för pengarna
 • 02
  Om Welloteket
 • 03
  Kvinnohälsa i fokus hos Welloteket
 • 04
  Leverans & frakt Welloteket
 • 05
  Hälsokost, kosttillskott, skönhet billigt med Welloteket rabattkod
 • 06
  Welloteket presenterar Ida Wargs favoriter
 • 7

  Vanliga frågor

 • 01

  Med Welloteket rabattkod får du mer för pengarna

  Det finns flera sätt att handla billigt hos Welloteket. Med en Welloteket rabattkod spara du pengar du hälsokost och livsmedel så håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder. Under menyvalet “paket” listar Welloteket även populära paket som behandlar ett särskilt ämne till ett förmånligare pris. Det kan till exempel vara anti-aging, go vegan eller för att få ett vackrare och friskare hår. Paketen är då produkter sammansatta för att komplettera varandra till att behandla det området som du önskar. Priset på paketen är alltid billigare än att köpa produkterna var för sig. 

  På Facebook listas också då och då Welloteket rabattkoder tillsammans med erbjudanden och information om bra köp. Welloteket är aktiva i sociala medier och lätta att få kontakt med.

 • 02

  Om Welloteket

  Welloteket specialiserar sig på hälsokost och kosttillskott. Företaget lanserades 2015 och profilerar sig som en nätbutik för friskare kroppar och ökat välbefinnande, med huvudfokus på kvinnliga kunder. Produkterna är väl utvalda av experter och man lägger stort fokus på helhetstänk för olika typer av behov. Det kan till exempel röra sig om att få en bättre mage eller vackrare hy. Man erbjuder bland annat även skönhetsprodukter och hushållsartiklar. Med Welloteket rabattkod kan du få en friskare kropp, ett ökat välbefinnande och mer pengar över!

 • 03

  Kvinnohälsa i fokus hos Welloteket

  Welloteket älskar kvinnor och vill stärka kvinnors kroppar och välmående lite extra. Därför hittar du en egen Welloteket kampanj för kvinnor i alla åldrar och perioder i sina liv. Oavsett om det rör sig om menstruation, graviditet, lust, hormonsvängningar eller generell underlivshälsa – så erbjuder Welloteket lindring, hjälp och kloka produkter för ändamålet. 

  På Wellotekets Instagram hittar du även ett stort utbud av veganska recept och inspirerande inlägg. Det är tydligt att tanken bakom Welloteket är att erbjuda ett helhetstänk för vårt välmående. Även om du självklart enkelt kan använda sajten för att köpa enstaka produkter, så känns Welloteket som en sajt som har “allt du behöver” för dig som söker den här typen av produkter. Det är lätt att bli inspirerad, peppad och känna sig omhändertagen – framförallt om du är kvinna.

 • 04

  Leverans & frakt Welloteket

  Welloteket erbjuder fri frakt för köp över 199 kronor och leveranstiden är 1–3 arbetsdagar. Man är noga med att försöka leverera så snabbt som möjligt.

 • 05

  Hälsokost, kosttillskott, skönhet billigt med Welloteket rabattkod

  Welloteket vill ge dig som kund ett helhetskoncept av allt du behöver för att leva hälsosamt, och då framförallt som kvinna. Man lägger stort fokus på veganism, naturliga produkter och på välbefinnande. Man lyfter fram produkter för träning, skönhet, matlagning och olika behov i en människas vardag och liv. Med Welloteket rabattkod får du rabatt när du vill ta del av de produkter som företagets slogan menar är “the best for your health”. Welloteket säljer bland annat:

  • Hälsokost
  • Kosttillskott
  • Skönhetsprodukter
  • Hushållsartiklar
  • Träningsprodukter

  För fler rabatter och erbjudanden på liknande produkter spana även in Happy Green rabattkoder

 • 06

  Welloteket presenterar Ida Wargs favoriter

  Kända influencern Ida Warg samarbetar med Welloteket och har ett helt eget menyval i nätbutiken. Fliken heter “Ida Wargs favoriter” och här listar Ida sina favoriter inom kosttillskott, hälsokost, skönhet och hushållsprodukter. Självklart hittar du även Ida Wargs egen produktserie hos Welloteket. Ida Warg har framförallt satsat på att ta fram brun utan sol-produkter som är 100 % veganska och doftfria. Har du en Welloteket rabattkod kan ditt köp av produkter från Ida Warg bli billigare. Du hittar även Ida Wargs produkter och favoriter på Wellotekets rea då och då. 

Vanliga frågor

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till