YOOX rabattkod Oktober 2019

Betyg 3.8 av 15 röster
YOOX lanserades 2000 som världens ledande livsstilsbutik på nätet med fokus på mode, design och konst. Hämta en YOOX rabattkod och erhåll 10 % rabatt på ditt nästa köp i livsstilsbutiken. I den exklusiva nätbutiken kan du handla damkläder, herrkläder, barn- och babykläder, skor, accessoarer, leksaker från märken som Gucci, Marc Jacobs, Prada, Burberry, Ralph Lauren, Calvin Klein och många fler. Förutom kläder och accessoarer ägnar butiken mycket tid åt sitt design- och konstutbud där de säljer produkter från kända märken som t.ex. Jonathan Adler, Artemide, Flos, Memphis Milano och Tom Dixon. Butiken har upp till 40 % rabatt i sin rea-sektion på kläder och upp till 30 % rabatt på design och konst. Hämta din YOOXCODE idag för att få rabatterat pris på exklusiva varor ur livsstilsbutiken. 

0 aktiva rabattkoder hos YOOX just nu.

exclusive-badge
Bästa alternativet till YOOX baserat på sortiment.
discount-badge

10% rabatt på ditt köp hos Bubbleroom!

Utgår 31 Oktober
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EX10
Användes för 57 sekunder sedan
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt på HELA köpet!

Utgår 27 Oktober
EXKLUSIV
Visa rabattkod
GIMME15
4 personer har använt kampanjen idag
exclusive-badge
discount-badge

15% rabatt vid köp över 99 kr!

Utgår 31 Oktober
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EX10
Användes för 1 timme sedan
Visa fler liknande erbjudanden
31 Mars
30%
Senast aktiva rabattkod
YOOX har sällan aktiva rabattkoder, sist var 31 Mars. YOOX har i snitt 5 rabattkoder per år, det är 26% av vad liknande butiker har. Senast YOOX hade en rabattkod gav den 30% rabatt och fungerade från den 19 December och pågick under 467 dagar.
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar YOOX i snitt 23% fler rabatter än resten av dagarna.
Mest rabatt
Måndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från YOOX.

Om YOOX

YOOX rabattkod ger dig 10 % rabatt på ditt nästa köp av kläder, design och konst

Redan år 2000 visades YOOX upp för världens ögon. Affärsidén har alltid varit att bli den marknadsledande livsstilsbutiken. I loggan ingår de tre huvudområdena som butiken inriktar sig på: Fashion, Design och Art. Vad som får YOOX.com att stå ut i den tuffa konkurrensen är deras sortiment som utgörs av exklusiva produkter från de bästa varumärkena och designers. Kläder, skor och accessoarer för män, kvinnor och barn finns i ett brett sortiment av kända designers som Alexander McQueen, Stella McCartney, Marc Jacobs och Prada bland många andra. Yoox nöjer sig inte där utan de kallar sig livsstilsbutik, därför erbjuder de också exklusiva produkter inom heminredningsdesign och konst. Hämtar du din YOOXCODE får du 10 % rabatt på ditt nästa köp av kläder, design och konst.

Ta även tillfället i akt att spana in rea-sortimentet där du hittar upp till 40 % rabatt på herrkläder, damkläder och barnkläder. Du hittar även 30% rabatt på utvalda designprodukter och konstföremål. Du bör spana in Designonline rabattkoder för mer unika erbjudanden på heminredning och design i hemmet.

 

Hur använder jag mig av en YOOXCODE?

Det är enkelt att aktivera din rabattkod när du handlar hos YOOX. Följ bara följande steg.

  1. Surfa in på Yoox.com och placera de varor du önskar köpa i varukorgen
  2. När du känner dig nöjd klickar du på ”gå till shopping bag” uppe till höger på sidan
  3. I nästa steg finner du under sektion 3 ”YOOXCODE” där du anger din rabattkod och klickar ”Tillämpa”
  4. Nu har din rabatt aktiverats och ditt pris reducerats


Upp till 40 % rabatt på kvalitativa märkeskläder, exklusiv design och unik konst

Priserna hos Yoox.com är av naturliga skäl lite högre än i ”vanliga” livsstilsbutiker. I sortimentet hittar du kläder för män, kvinnor och barn från märkena Marc Jacobs, Burberry, Jil Sander, Les Hommes, Dolce & Gabbana, Michael Kors, Moschino Baby och många fler. Under varje kategori för män, kvinnor och barn hittar du promotions där utvalda plagg säljs med upp till 40 % rabatt. Använder du dessutom din YOOX rabattkod kan du pressa priset ytterligare och få ett förmånligt pris på dina märkeskläder och exklusiva designprodukter. Konst- och designutbudet är också det brett med märken som Tom Dixon, Jonathan Adler, Memphis Milano, Artemide och Flos. I promotion-kategorin hittar du utvalda konst- och designprodukter för heminredning med upp till 30 % rabatt. För fler tips på heminredning, kan vi rekommendera Rum21 rabattkoder som ger dig fina erbjudanden på produkter som ger ditt hem en modernare lyster.


Yoox.com – livsstilsbutiken med de marknadsledande märkena och designerna

År 2000 etablerade YOOX sin verksamhet med tanken att bli en av de marknadsledande livsstilsbutikerna med fokus på mode, design och konst. Tack vare direkta samarbeten med designers, leverantörer och officiella återförsäljare världen över, kan YOOX erbjuda ett brett sortiment innehållandes:

  • Exklusiva kläder och accessoarer av världens mest prestigefyllda designers
  • Exklusiva och äkta kollektioner
  • Ekologiskt mode
  • Ett unikt sortiment av heminredningsprodukter
  • Originella böcker
  • Specifikt utvalda konstobjekt från gallerier runtom i världen

Ta ditt shoppande till nästa nivå, shoppa hos YOOX för att få tidlösa plagg och design till din garderob och ditt hem.

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till