CYBER MONDAY 2024

Ta del av nätets bästa rabattkoder och kampanjer för Cyber Monday den 2 november 2024!
Just nu finns 5 aktiva kampanjer för CYBER MONDAY 2024
exclusive-badge
discount-badge
Daniel Wellington

10% rabatt på ALLT med exklusiv rabattkod!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
1663 har klickat på kampanjen
adidas

Upp till 50% rabatt i Outleten!

Utgår 31 December 2025
Till erbjudandet
624 har klickat på kampanjen
Zalando

Zalando Lounge - upp till 75% rabatt på mängder av varor!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
Användes för 52 minuter sedan
Norton

Just nu! Upp till 57% rabatt på antivirusprogram & prenumerationer

Utgår 29 Februari
Till erbjudandet
10 har klickat på kampanjen
Bestcanvas

Vinterns bästa REA! Upp till 84% rabatt på allt

Utgår 29 Februari
Till erbjudandet
30 har klickat på kampanjen

Shoppa online med Cyber Monday rabatter för 2024


Cyber Monday den 2 november i år är dagen speciellt dedikerad till shopping online. Den är i särklass (tätt följd av Black Friday) den största shoppingdagen på nätet under hela året. Det är då du som kund hittar de bästa rabatterbjudandena hos i stort sett alla butiker som förstått vikten av att locka kunder till sina webbutiker. Missade du av någon anledning BlackFriday-rean? Inga problem, Cyber Monday rabatterna slår många gånger erbjudandena som marknadsförs på fredagen. Fenomenet började uppmärksammas för drygt 10 år sedan i USA och har som många andra trender, tagit sig hit till Sverige. Det började som ett marknadsföringsknep för att e-butiker skulle kunna öka försäljningen online, då de hade svårt att konkurrera med de större butikerna under Black Friday. Numera är Cyber Monday en större försäljningsdag online. E-butikerna slåss om kundernas klick och pressar priserna på sina varor genom olika kampanjer. Du som kund har allt att vinna. Företagen vet att de inte alltid kommer gå med vinst på att sälja av sina produkter till så kraftigt nedsatta priser. Dock hoppas de på att vinna nya kunder och göra plats för nästa säsongs sortiment genom att sälja av det som finns i lager. Cyber Monday är ett utmärkt tillfälle att fynda julklappar till hela familjen då du kan spara in pengar på dina fynd. Använder du dessutom rabattkoder som finns att hitta på nätet, blir din deal ännu billigare. Hur du hittar dessa koder, berättar vi lite mer om nedan.


Hur du enkelt hittar Cyber Monday rabattkoder på nätet


E-butikerna har nästan alltid kampanjkoder som ger dig en viss rabatt eller gåva vid köp i deras webbshop. Det kan vara lite problematiskt att hitta koder som är aktuella i myllret av sidor som dyker upp vid en Google sökning på Cyber Monday rabatter. Skulle du vilja bespara dig mödan och få allt serverat? Då har vi fixat det åt dig!

Vi på Expressen rabattkoder kommer därför samla alla Cyber Monday rabatter och erbjudanden som är värda att veta om här på vår sajt. Istället för att du ska planlöst ska klicka dig runt på olika sajter, kan du vända dig till en och samma plattform för att hitta allt du behöver. Butikerna smygstartar rean med att skicka ut koder och kampanjer några dagar i förväg, därför är ett tips att börja följa deras Instagram- och Facebook-konton redan nu för att få tillgång till erbjudandena. När väl 2 november knackar på dörren, är du förberedd på att klicka hem den där tv:n eller mobilen du tittat på. Ett sista tips på hur du enkelt hittar Cyber Monday rabatter på nätet är att förbereda dig. Vad menar vi med det? Spana in alla intressanta shoppinghemsidor som du tänkt handla hos. Hur ser deras utbud ut? Har de produkterna som du är intresserad av? Finns rätt färg på mobilen eller plagget du vill ha? Glöm inte att jämföra priserna butikerna emellan. Finns det en specifik rabattkod för det erbjudandet du vill ta del av? Vi på Expressen bevakar jämt och ständigt online kampanjer under Cyber Monday och Black Friday för att du som läser det här ska få ut det mest av din shopping online. Så förbered dig innan hysterin börjar med att ha koll på koder och erbjudanden samtidigt som du har datorn laddad och kaffet färdigbryggt.


Hur skiljer sig Cyber Monday mot Black Friday?


Cyber Monday är som bekant e-handelns dag vilket betyder att rabatterbjudandena endast gäller för online shopping. Dagen var i början ett sätt för mindre till mellanstora webbutiker att öka sin online försäljning, då det var tufft att konkurrera med gigantiska företag under Black Friday. Numera är konkurrensen minst lika stor under Cyber Monday då alla bolag har insett vikten i att befinna sig online. Det betyder att erbjudandena är många och priserna låga. Perfekt ur ett kundperspektiv. Hur ska du då veta när det är bäst att handla på nätet? Det är svårt att svara på då det beror lite på vad du är ute efter. Det erbjuds generellt sett till tidigare år bättre rabatter på elektronikprodukter och teknik gadgets under Black Friday. Mätningar visar även att kampanjerna var fler på köksapparater och mindre maskiner under Black Fredag jämfört med Cyber Måndag. Vad är då de bästa rabatterna under Cyber Monday? Det finns betydligt fler kampanjerbjudanden på allt som har att göra med mode och fashion under Cyber Monday. Funderar du på att shoppa skor under dessa readagar kan vi rekommendera att göra det under måndagen. 50% mer skokampanjer skeppades ut under Cyber Monday jämfört med Black Friday. Dessa mätningar är från tidigare år och behöver inte betyda att det upprepar sig under 2024. Därför uppmanar vi dig att hålla dig uppkopplad och uppdaterad kring vad som händer hela Black Friday-veckan med avslutning på Cyber måndagen. Det gör du bäst genom att följa vår sida för senaste nytt inom rabattkoder, erbjudanden och kampanjer.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?