Gymgrossisten rabattkod 2020

Vårt betyg 5
Gymgrossisten.com är en av Nordens ledande butiker inom kosttillskott och träning. Med en Gymgrossisten rabattkod kan du fynda produkter för hälsa och det mesta du behöver till ditt träningspass. De har både en internetbutik och flera fysiska butiker runt om i landet. I sortimentet hittar du allt från de mest kända kosttillskotten, till livsmedel, hälsokost, träningskläder och annan utrustning. Fynda allt från proteinbars och proteinpulver, till energidrycker, vitaminer, måltidsersättning, träningsapparater och mycket mer. Gymgrossisten startade 1996 och hade då enbart fysiska butiker. Två år senare lanserades webbshoppen vilken idag är den största försäljningskanalen. Gymgrossisten har vunnit flera utmärkelser såsom Sveriges mest framgångsrika företag av tidningen Veckans Affärer. De är idag etablerade i alla nordiska länder förutom Island. På hemsidan finner du dessutom tips och trix för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning och köpa rätt sorts produkter. Ta del av nya Gymgrossisten erbjudanden varje vecka, samt exklusiva Gymgrossisten rabattkoder hos oss på Expressen rabattkoder. Håll dig uppdaterad här - shoppa träningskläder och hälsoprodukter till lägre priser idag.Gymgrossisten är idag den ledande aktören i Norden inom träningsprodukter, såsom kosttillskott, utrustning, träningskläder och redskap. Man samlar omkring 13 000 olika produkter på sin webbplats. Det breda produktutbudet gör att Gymgrossisten kan erbjuda ett komplett sortiment för träning i gymmet. Produkterna kommer från både ledande internationella och lokala varumärken som håller uppfyller alla krav vad gäller säkerhet och kvalitet.Då utbudet är så pass stort kan Gymgrossisten hålla nere priserna och erbjuda bra erbjudanden och kampanjer. Med en Gymgrossisten rabattkod kan du sänka priserna ytterligare. Gymgrossisten erbjuder dessutom en prisgaranti vilket innebär att om du hittar samma vara till ett lägre pris någon annanstans så matchar Gymgrossisten det priset. Dessutom får du 5 procent extra rabatt på varan du köpte. Den summan betalas ut i form av ett presentkort som du kan använda på ditt nästa köp. Presentkortet är giltigt i tre månader.

Giltiga Gymgrossisten rabattkoder under Augusti 2020

Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Gymgrossisten i snitt 25% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Söndagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Gymgrossisten.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Gymgrossisten baserat på sortiment.
discount-badge

25% rabatt när du handlar 2 eller fler Lepigen-produkter

Utgår 30 September
discount-badge

Nutrilett rabattkod - 15% rabatt på alla viktminskningsprodukter

Utgår 31 Mars 2022
discount-badge

Registrera dig för nyhetsbrevet och få 10% rabatt

Utgår 31 Juli 2021
Visa fler liknande erbjudanden

Om Gymgrossisten

Innehållsförteckning

 • 01
  Handla träningsprodukter billigare med Gymgrossisten rabattkod
 • 02
  Billiga produkter med Gymgrossistens kampanjer och erbjudanden
 • 03
  Garanterat lägst pris med Gymgrossistens prisgaranti
 • 04
  Det största utbudet hos Gymgrossisten
 • 05
  Handla tryggt och enkelt hos Gymgrossisten
 • 06
  Därför ska du använda en Gymgrossisten rabattkod
 • 07
  Så använder du en Gymgrossisten rabattkod
 • 08
  Kostar det något att använda en Gymgrossisten rabattkod?
 • 09
  Gymgrossisten studentrabatt
 • 10
  Shoppa kosttillskott & träningskläder med Gymgrossisten rabattkod
 • 11
  Handla livsmedel hos Gymgrossisten
 • 12
  Kända varumärken hos Gymgrossisten
 • 13
  Snabb leveranstid hos Gymgrossisten
 • 14
  Fri frakt hos Gymgrossisten vid köp över 499 kronor
 • 15
  Gymgrossistens kundtjänst och öppettider
 • 16
  Testa produkterna i någon av Gymgrossistens butiker
 • 17
  Träningstips och inspiration hos Styrkelabbet
 • 18
  Gymgrossisten Outlet - Upp till 50% rabatt på utvalda träningsprodukter & tillskott
 • 19
  Gå med i kundklubben och få unika erbjudanden
 • 20
  Årliga rabatter hos Gymgrossisten
 • 21
  Shoppa träningsnyheter med Gymgrossisten rabattkod
 • 22
  Vanliga frågor
 • Handla träningsprodukter billigare med Gymgrossisten rabattkod
  01

  Handla träningsprodukter billigare med Gymgrossisten rabattkod

  Då och då finner du exklusiva Gymgrossisten rabattkoder hos oss på Expressen rabattkoder. Oftast med rabatt på ett helt köp, eller på alla produkter i sortimentet. 

  Rabattkoderna kan användas till alltifrån träningskläder, kosttillskott eller andra produkter som ingår i Gymgrossistens sortiment. Utbudet ändras ständigt, så den Gymgrossisten rabattkod som fanns tillgänglig en vecka behöver inte göra det nästa vecka. Därför gäller det för dig att passa på medan rabatterna fortfarande är giltiga.

  Genom att använda en Gymgrossisten rabattkod kan du köpa träningsprodukter till ett lägre pris och därmed spara pengar. Är du en återkommande kund kan du enkelt spara hundratals kronor på dina köp. Pengarna du sparar kan du sedan välja att lägga på något annat eller på fler produkter ur Gymgrossistens sortiment.

  Tips! På Expressen rabattkoder hittar du även andra rabattkoder och erbjudanden från Sveriges största nätbutiker.

 • 02

  Billiga produkter med Gymgrossistens kampanjer och erbjudanden

  Gymgrossisten erbjuder inte bara schyssta rabattkoder till sina produkter utan även diverse kampanjer och andra erbjudanden. Även dessa hittar du här på sidan.

  Dessa kampanjer kan ge dig alltifrån 50 procents rabatt på livsmedel till 25 procents rabatt på träningskläder från ett specifikt varumärke. Kampanjerna och erbjudandena ändras ständigt uppdateras ständigt så se till att slå till direkt när du ser ett bra erbjudande och vänta inte för länge. Då riskerar kampanjen ha utgått.

  Sidan uppdateras ständigt med nya rabattkoder och kampanjer så håll utkik så du inte missar något som passar dig.

  Gymgrossisten har även två outlets som är uppdelade inom kategorierna kosttillskott, samt redskap och tillbehör. Här kan du exempelvis fynda utgående varor till halva priset.

 • 03

  Garanterat lägst pris med Gymgrossistens prisgaranti

  När du handlar träningsprodukter hos Gymgrossisten får du alltid det bästa tänkbara priset på den produkt du köper. Man erbjuder nämligen en så kallad prisgaranti vilket innebär att om du hittar samma vara till ett lägre pris någon annanstans matchar Gymgrossisten det priset. Dessutom får du ytterligare 5 procents rabatt på den vara du köper i form av ett presentkort som du kan använda vid ett senare tillfälle. Om du i samband med ditt köp dessutom väljer att använda en Gymgrossisten rabattkod kan du sänka det redan låga priset ytterligare.

 • 04

  Det största utbudet hos Gymgrossisten

  Gymgrossisten har ett utbud som få andra butiker kan mäta sig med. När det kommer till kosttillskott har de störst sortiment i hela Norden. Du behöver bara välja vilken form av kosttillskott du är ute efter och får sedan upp flera olika märken och produkter. Är du osäker på vad du ska välja kan du kolla efter deras bästsäljare. Handlar du på en Gymgrossisten kampanj kan du dessutom räkna med mycket konkurrenskraftiga priser. Därtill erbjuder de utförlig information om alla sina produkter så att du som tränar ska få en bättre inblick i den vara som du vill köpa. Har du dessutom en Gymgrossisten rabattkod kan du räkna med att göra en extra bra affär.

  Gymgrossisten har omkring 13 000 olika produkter på sin webbplats. Dessa produkter kommer från både välkända internationella och lokala varumärken. Produkterna är dessutom testade så att de håller hög kvalitet.

 • Handla tryggt och enkelt hos Gymgrossisten
  05

  Handla tryggt och enkelt hos Gymgrossisten

  Hos Gymgrossisten handlar du alltid tryggt och enkelt. Du kan välja att antingen betala direkt när du genomför ditt köp eller efter att du har mottagit dina varor. Du kan betala med VISA eller Mastercard, eller med direktbetalning genom att logga in på din bank med mobilt BankID. Du kan även välja faktura via Qliro. Gymgrossistens betalningsalternativ är: 

  • VISA
  • Mastercard
  • Faktura med Qliro
  • Direktbetalning
 • 06

  Därför ska du använda en Gymgrossisten rabattkod

  Med en Gymgrossisten rabattkod får du alltid det lägsta tänkbara priset på den vara du köper. Gymgrossisten samlar en mängd olika rabatter och kampanjer du kan använda dig. Det finns i stort sett alltid en rabatt du kan ta del. 

  Är du en återkommande kund hos Gymgrossisten kan du spara mycket pengar på att utnyttja deras rabattkoder. I längden kan det röra sig om tusentals kronor. Pengarna du får över kan du sedan använda till något annat.

  Är du bara en flitig onlineshoppare överlag bör du även besöka någon av våra andra butikssidor. Vi på Expressen Rabattkoder samlar nämligen hundratals rabattkoder från Sveriges allra populäraste butiker. Det finns med andra ord en hel del pengar att spara.

 • 07

  Så använder du en Gymgrossisten rabattkod

  En Gymgrossisten rabattkod är helt gratis att använda och det krävs inte särskilt mycket av dig för att ta del av rabatten. Här nedanför går vi igenom steg för steg hur du gör för att utnyttja rabatten på den vara du väljer att köpa.

  1. Kopiera rabattkoden. I listan högst upp på sidan hittar du Gymgrossisten rabattkoder och kampanjer. Kopiera den kod du vill använda eller klicka dig vidare till kampanjen.
  2. Lägg din beställning på Gymgrossisten.com och gå till kassan.
  3. Klistra in rabattkoden där det står “Ange rabattkod”.
  4. Slutför din beställning. • 08

  Kostar det något att använda en Gymgrossisten rabattkod?

  En stor fördel med att använda en Gymgrossisten rabattkod, förutom själva rabatten, är att det är helt kostnadsfritt och kräver inte någon form av registrering. Du går bara in på vår sida och kopierar den Gymgrossisten rabattkod du vill ha. Svårare än så är det inte.

  Vi på Expressen Rabattkoder får provision från Gymgrossisten för alla kunder vi förmedlar via våra rabattkoder. Du som konsument betalar dock ingenting för det. Du kan bara ta del av alla schyssta rabatter Gymgrossisten har att erbjuda och se hur du sparar många härliga hundralappar på dina köp.

 • 09

  Gymgrossisten studentrabatt

  Som student vet du säkert att ekonomin kan vara knaper. Gymgrossisten vill så klart inte att detta ska sätta stopp för att du ska kunna leva ett hälsosamt liv med träning och bra kost. Med ditt kort från Mecenat får du därför en studentrabatt på minst 10% på hela sortimentet, inklusive på de varor som redan är prissänkta. Studentrabatten gäller på köp du gör i nätbutiken och inte i de fysiska butikerna. Logga gärna in på ditt Mecenat-konto för mer information om hur du tar del av Gymgrossistens rabattkod.

  Innan du använder din studentrabatt bör du dock se hur mycket rabatt du kan få med en Gymgrossisten rabattkod. Det finns tillfällen då en sådan kod kan ge dig mer rabatt på ditt köp.

  Tänk på! För att få ta del av Gymgrossistens studentrabatt måste din utbildning berättiga stöd från CSN. Gör den inte det kan du däremot använda en vanlig Gymgrossisten rabattkod.

 • 10

  Shoppa kosttillskott & träningskläder med Gymgrossisten rabattkod

  Gymgrossisten säljer allt du kan tänkas behöva för att nå dina uppsatta träningsmål. Mycket handlar om det du gör utanför gymmet och detta är Gymgrossisten väl medvetna om. Därför hittar du ett enormt utbud av olika kosttillskott som pulver, bars och dryck. Här har du möjlighet att köpa stora förpackningar så att du kan bunkra upp hemma. Passa på att handla med en Gymgrossisten rabattkod och gör ett riktigt bra klipp.

  Är du ute efter kosttillskott till låga priser kan vi även tipsa om andra rabattkoder vi erbjuder här på sajten. Däribland Bodystore rabattkod med upp till 30 procents rabatt på utvalda produkter.

  Gymgrossisten har även ett stort sortiment av träningskläder både för dam och herr. De samarbetar med många stora märken som till exempel svenska Röhnisch och amerikanska Under Armour, plus att de säljer sitt egna varumärke. Är du på jakt efter ny träningsutrustning för att träna hemma och slippa gå till gymmet har du också kommit rätt. Här finns allt från stora hantlar till små träningsband som du enkelt kan bära med dig i väskan. Du hittar även hälsokost som kan vara ett bra komplement till det du normalt sett äter. I utbudet finner du: 

  • Kosttillskott
  • Träningskläder
  • Utrustning
  • Livsmedel

 • 11

  Handla livsmedel hos Gymgrossisten

  Genom att handla livsmedel hos Gymgrossisten kan du till exempel göra dina egna pannkakor fyllda med protein och andra nyttigheter. Kombinera med lite frukt och bär och du har en riktigt hälsosam frukost. I deras sortiment kan du även köpa proteinflingor som passar perfekt till mellanmålet. Handla på Gymgrossisten rea och passa på att bunkra upp med nyttiga livsmedel hemma i skafferiet. I butiken hittar du även steviadroppar som är ett bra substitut för socker. De har ofta bra Gymgrossisten rabatter och erbjudanden som gör dina produkter riktigt prisvärda. 

 • 12

  Kända varumärken hos Gymgrossisten

  Gymgrossisten har valt att samarbeta med några av de mest kända varumärkena inom kosttillskott så som Star Nutrition, NJIE och Mutant. Om du vill shoppa träningskläder hittar du produkter från bland annat Adidas, Better Bodies och Björn Borg. De har även sitt egna märke under samma namn som butiken. Hos Gymgrossisten kan du vid utvalda tillfällen dessutom handla dessa populära produkter med rabattkod:

  • Casall Sports
  • Reebok
  • Nike
 • 13

  Snabb leveranstid hos Gymgrossisten

  Vi lever i en tid där allting ska gå fort, så även leveranstiden när vi beställer något på nätet. Hos Gymgrossisten får du dina varor levererade inom normalt 1-3 arbetsdagar, men vid större kampanjer kan det ta något längre tid. Detta förutsätter självklart att varan eller varorna finns i lager.

  I samband med din beställning kan du även välja hur du vill ha din försändelse levererad. Du kan välja mellan följande alternativ.

  • Levereras direkt i brevlådan
  • Få din leverans i en påse utanför dörren
  • Hemleverans
  • Levereras till närmaste ombud
  • Levereras till Instabox

 • 14

  Fri frakt hos Gymgrossisten vid köp över 499 kronor

  Beställer du varor för över 499 kronor bjuder Gymgrossisten på frakten, annars kostar den 29 kronor. Skulle du inte vara nöjd med din vara och vill returnera den behöver du dock inte betala någon returfrakt. Gymgrossisten bjuder på returen, det är bara att använda retursedeln som medföljer vid beställningen och lämna in paketet hos närmaste postombud.

 • 15

  Gymgrossistens kundtjänst och öppettider

  Om du har frågor eller funderingar gällande betalsätt eller butikens produkter kan du alltid ta en titt på Gymgrossistens sektion över de vanligaste frågorna och svaren. Skulle du behöva ytterligare hjälp eller har frågor gällande din Gymgrossisten rabattkod kan du kontakta kundtjänsten på följande sätt.

  • Telefon. Du når Gymgrossistens kundservice via telefonnummer 010-884 48 80. Öppettiderna är helgfria dagar måndag - fredag kl 09:00-18:00.
  • Chatt. Gymgrossisten erbjuder även en chatt som håller öppet söndag-torsdag 12:00-21:00 (stängt mellan 18:00-18:30).
  • E-post. Vill du hellre ställa din fråga via e-post går det bra genom att skicka den till kontakt@gymgrossisten.com. Gymgrossisten har som ambition att svara dig inom 24 timmar.

 • 16

  Testa produkterna i någon av Gymgrossistens butiker

  Gymgrossisten har ett antal fysiska butiker runt om i landet. Butikerna ligger i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Här hittar du stora delar av sortimentet som de säljs på nätet. I butikerna har du möjlighet att se och testa produkterna innan du köper dem, samt möjlighet att rådfråga deras kunniga personal. Butikerna ligger normalt sett i de centrala delarna av städerna och har öppet måndag till fredag mellan 10.00-18.00. På lördagar har de öppet mellan 11.00-15.00 och vanligtvis stängt på söndagar. På hemsidan hittar du en fullständig översikt på var butikerna finns samt telefonnummer och en länk till butikens Facebooksida.

 • 17

  Träningstips och inspiration hos Styrkelabbet

  Gymgrossisten har sin egen sida som de kallar för Styrkelabbet med Daniel och Philip. På denna sida hittar du produkter som de själva rekommenderar och använder i sin vardagliga träning. Dessutom driver de både en egen blogg, samt en podcast som går under samma namn. Här kan du få tips om allt från hur du maximerar din styrketräning, till övningar som är speciellt anpassade för kvinnor. Du kan även följa dem på sociala medier då de är aktiva på Facebook, Instagram och Twitter. På Styrkelabbets hemsida kan du även lyssna på gamla podcastavsnitt och läsa mer om styrketräning och Gymgrossistens produkter.

 • 18

  Gymgrossisten Outlet - Upp till 50% rabatt på utvalda träningsprodukter & tillskott

  I Gymgrossistens outlet finner du utvalda kosttillskottsprodukter & träningsartiklar med upp till 50% rabatt. Om du dessutom använder en Gymgrossisten rabattkod blir det redan låga priset ännu lägre. 

  Köp kosttillskott från kvalitetsmärken som Brutal Nutrition, Star Nutrition, Dymatize, MuscleTech och träningskläder och träningsredskap från ledande märken som b.la. Casall, Reebok, Adidas och Gymstick. Spara upp till 50% när du handlar i deras rea. Du kan även ta del av prisvärda kampanjer på utvalda produkter och varumärken.

 • 19

  Gå med i kundklubben och få unika erbjudanden

  Kundklubben kallas Gymgrossisten Premium och det är helt gratis att bli medlem. Som medlem får du många förmåner och mycket bättre priser. Gymgrossistens rabattkoder för medlemmar skickas direkt till dig via mail och sms. Du har dessutom unika medlemspriser på utvalda varor, och blir inbjuden till Gymgrossistens medlemsdagar. När det är dags för en Gymgrossisten rea så får du som medlem förtur och kan fynda innan de bästa produkterna tar slut. Nyhetsbreven är dessutom skräddarsydda för oss som älskar träning och hälsa. Här får du tips på passande produkter och kan ta del av guider som gjorts för just den sport som du utövar.

 • 20

  Årliga rabatter hos Gymgrossisten

  Hos Gymgrossisten hittar du nya kampanjer nästan varje vecka. Det kan vara utvalda produkter som reas ut, eller fri frakt även för mindre köp. Varje månad kommer specialkampanjer från Gymgrossisten. Då erbjuds du ca 20–50 % lägre pris på populära produkter. Du hittar även årliga och återkommande reor som Mid Season Sale, höstrea och sommarrea där du kan shoppa med upp till 65 % rabatt. Black Friday är den mest fördelaktiga rean med upp till 70 % rabatt, medan mellandagsrean brukar ligga runt 50 %. Under Singles Day 2019 gav Gymgrossistens rabattkod 111 kronor i rabatt vid köp över 450 kronor.

 • 21

  Shoppa träningsnyheter med Gymgrossisten rabattkod

  Med hjälp av din Gymgrossisten rabattkod kan du shoppa senaste nytt till ett riktigt bra pris. Bland nyheterna hittar du både produkter som är nya i butiken, men också nyheter på den svenska marknaden. Genom att hålla koll på hemsidan kan du bli först med att testa sådant som den senaste proteinbaren eller nya energidrycken. Produktutbudet hos Gymgrossisten växer ständigt och här kan du hitta intressanta kosttillskott och proteinpulver utvecklade efter den senaste forskningen. Det finns trendiga träningskläder för både herr och dam, samt möjligheten att komplettera sitt hemmagym med nya träningsredskap och tillbehör.

Vanliga frågor

Fanny Söderlund
Innehållsansvarig
Fanny ser till att Expressen rabattkoder är uppdaterad med relevant och bra innehåll för både besökare och nätbutiker. Hon arbetar med SEO och digital kommunikation och har studerat ekonomi och marknadsföring på Stockholm Business School och Berghs School of Commuincation.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till