Mister Spex rabattkod April 2020

Vårt betyg 5
Just nu 10% rabatt hos Mister Spex! Hämta en Mister Spex rabattkod och erhåll förmånlig rabatt på hela sortimentet av kontaktlinser, glasögon, bågar och solglasögon. Mister Spex, tidigare Lensstore, har ett alltjämt växande sortiment av prisvärda produkter. Välj bland kontaktlinser från märken som CooperVision, CIBA Vision, Johnson & Johnson eller exklusiva varumärken för glasögon från Hugo Boss, Prada, Dolce & Gabbana, Ray Ban med flera. Med en Mister Spex kampanjkod får du rabatterat pris på ditt köp i butiken, dessutom kan du ofta ta del av exklusiva Mister Spex rabattkoder med höga rabatter hos oss på Expressen rabattkoder. Välj att köpa dina glasögon eller linser hos Europas ledande nätbutik och spara upp till 50% på glas jämfört med andra glasögonbutiker. Det är inte alltid lätt att bestämma sig för vilka glasögonbågar man ska välja och därför har Mister Spex gjort det enkelt för dig genom att låna hem fyra par i hela tio dagar. På så sätt kan du bestämma dig hemma i lugn och ro. Vi på Expressen rabattkoder presenterar fortlöpande de senaste och mest aktuella kampanjerna från Mister Spex så håll dig uppdaterad hos oss och shoppa till lägre priser idag!
Flest nya rabattkoder
Under måndagar publicerar Mister Spex i snitt 29% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt
Tisdagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Mister Spex.

Liknande erbjudanden

Bästa alternativet till Mister Spex baserat på sortiment.
discount-badge

Spana in alla erbjudanden i Sverige!

Utgår 31 Maj
Visa rabattkod
BTSBLUE50A
122 har klickat på kampanjen
discount-badge

Gör en synundersökning och få 300kr rabatt på glasögon

Utgår 31 Augusti
Visa rabattkod
Ges vid registrering
39 har klickat på kampanjen
discount-badge

Just Nu! Fri Frakt på linser vid köp över 699kr

Utgår 12 April
Visa rabattkod
XTRA
15 har klickat på kampanjen
Visa fler liknande erbjudanden

Om Mister Spex

Innehållsförteckning

 • 01
  Mister Spex rabattkod ger dig 10% rabatt + fri frakt
 • 02
  Så fyndar du smartare hos Mister Spex
 • 03
  Inspiration och trendspaning hos Mister Spex
 • 04
  Mister Spex betalningsalternativ
 • 05
  Mister Spex leverans
 • 06
  Mister Spex trevliga kundtjänst
 • 07
  Linser och glasögon på Mister Spex
 • 08
  Billiga linser på nätet
 • 09
  Designervaror hos Mister Spex
 • 10
  Positiva kundrecensioner
 • 11
  Lång returrätt hos Mister Spex
 • 12
  Mister Spex, tidigare Lensstore, är nätets ledande glasögonförsäljare
 • 13

  Vanliga frågor

 • Mister Spex rabattkod ger dig 10% rabatt + fri frakt
  01

  Mister Spex rabattkod ger dig 10% rabatt + fri frakt

  Mister Spex tidigare Lensstore, är ledande i Europa inom glasögonförsäljning på nätet. De hjälper kunder från länder som Sverige, Tyskland, Spanien, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Storbritannien, Norge, Finland. Mister Spex målsättning är att bli den främsta återförsäljaren av glasögon, kontaktlinser och solglasögon i Europa. Namnbytet från Lensstore till Mister Spex innebär inga större förändringar, utan det är ett medvetet val för att skapa en enhetlig butik i hela Europa som ger ett bredare sortiment innehållandes fler märken. Du får just nu 10% rabatt + fri frakt med vår kampanjkod. Välj glasögon från populära varumärken som Oakley, Ray Ban, Hugo Boss, Mister Spex Collection och många fler. Du hittar dessutom linser av hög kvalitet från kända tillverkare som CooperVision, Johnson & Johnson, CIBA Vision, Bausch & Lomb med flera.

 • Så fyndar du smartare hos Mister Spex
  02

  Så fyndar du smartare hos Mister Spex

  Hos Mister Spex finner du förmånliga priser på alla produkter, men när du vill fynda ännu smartare finns det vissa knep. Under kategorierna för glasögon och solglasögon kan du till exempel klicka dig vidare till utförsäljningar. Där finner du mängder av modeller som är prissänkta med 20-40 %. Ett annat smart spartips är att registrera sig för Mister Spex nyhetsbrev då du som kund får rabatt på din första order. Du får även exklusiva erbjudanden och rabatter skickade direkt till din mejl. Med andra ord finns det fler sätt att ta del av en Mister Spex rabattkod.

 • Inspiration och trendspaning hos Mister Spex
  03

  Inspiration och trendspaning hos Mister Spex

  Låt dig inspireras och ha koll på de senaste trenderna hos Mister Spex. På hemsidan finner du en hel kategori full med inspiration med de senaste trenderna för både män och kvinnor. Där kan du klicka dig runt bland olika bågar och stilar för att hitta det som passar just dig. Det finns till och med specialkategorier, exempelvis vilka solglasögon som är hetast att ha på festival. 


  Vill du kombinera inspirerande bilder med underhållande läsning kan du ta del av Frame Magazine, här kan du bland annat läsa om de senaste kollektionerna. Företaget är även aktivt på sociala medier så som Instagram och Facebook. Väljer du att följa dem där fylls dina flöden med härlig inspiration och en och annan Mister Spex kampanj.

 • 04

  Mister Spex betalningsalternativ

  När du handlar hos Mister Spex betalar du enkelt och snabbt med någon av de smidiga betalningsalternativen som finns. Du kan välja att betala med bankkort såsom VISA och Mastercard, banköverföring, faktura eller delbetalning. Du väljer helt enkelt den betalmetod som passar dig bäst och känner du för att delbetala så är det inga problem. Du kan i så fall betala så lite som 50 kr i månaden eller en tjugofjärdedel av beloppet. De tillgängliga betalningsalternativen är: 

  • Kort
  • Banköverföring 
  • Faktura 
  • Delbetalning

 • 05

  Mister Spex leverans

  Leveranstiden kan variera beroende på vilken typ av produkt du har valt. För kontaktlinser kan det ta 2-6 dagar, och för glasögon 7-14 dagar. Tillbehör går i regel snabbare. Fraktavgiften är 39 kronor om du har beställt för under 700 kronor och gratis vid beställningar över detta belopp. Du har också rätt till retur inom 90 dagar.

 • 06

  Mister Spex trevliga kundtjänst

  Du kan kontakta kundtjänsten via telefon på 08-55 00 25 60. Det går också bra via mejl till support@misterspex.se. Dessutom finns det en riktigt bra FAQ där du ofta kan hitta svaret på det du undrar, så kolla gärna där först! Kundtjänsten är alltid trevlig och tillmötesgående och de brukar vara snabba på att svara.

 • 07

  Linser och glasögon på Mister Spex

  Mister Spex erbjuder produkter av hög kvalitet och med hjälp av vår Mister Spex rabattkod kan du handla dem till ett ännu billigare pris. Vill du ha ett par slipade solglasögon, kontaktlinser eller vanliga glasögon? Du hittar allt på deras sajt och hela utbudet finns indelat i flera kategorier, vilket gör det lätt att hitta vad du vill ha. Under fliken "Solglasögon" kan du leta dig fram via kategorier som herr, dam, barn, efter märke, användningsområde och nyheter. På så vis kan du enkelt och snabbt hitta den produkt du söker, men även inspireras av det otroligt stora utbudet om du känner dig osäker från början. Mister Spex tillhandahåller även en smart funktion som tillåter dig att prova glasögon online. Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på dig och sedan kan du välja och vraka mellan olika bågar för att hitta de som passar bäst på dig. På deras sajt finner du följande produktkategorier: 

  • Glasögon 
  • Solglasögon 
  • Kontaktlinser

 • 08

  Billiga linser på nätet

  Det finns mängder av kontaktlinser på Mister Spex, allt från endagslinser och månadslinser till veckolinser och dygnet-runt-linser. Detta för att alla ska kunna hitta något som passar just dem och deras synfel. Även under denna kategori kan du navigera dig mellan olika produkttyper och varumärken. På Mister Spex rea hittar du produkter till ett nedsatt pris, dit tar du dig genom att klicka dig fram till deras olika utförsäljningar.

 • 09

  Designervaror hos Mister Spex

  Allt du handlar på Mister Spex är av hög kvalitet och därför är det inte otroligt att du också hittar exklusiva märken hos denna nätoptiker. Klickar du dig in bland deras varumärken så dyker namn som Dior, Dolce&Gabbana, Ray-Ban och Miu Miu upp. Välj enkelt din favoritdesigner! 

  • Dior 
  • Dolce&Gabbana 
  • Ray-Ban 
  • Miu Miu

 • 10

  Positiva kundrecensioner

  Mister Spex är en välutvecklad nätoptiker som kan erbjuda allt som en markoptiker kan. Alla produkter för ögonen som du kan tänkas behöva finns här, till bra priser och med hög kvalitet. Enligt jämförelsesajten Prisjakt finns det i dagsläget 1 371 produkter som säljs allra billigast på Mister Spex. Läser du kundrecensionerna är det nästan uteslutande positiva röster, vilket säger något om kvaliteten. Även hos Trustpilot har företaget fått ett toppbetyg och inte sällan är det deras utmärkta service som lyfts fram som en anledning till de höga betygen. När du handlar hos Mister Spex kan du med andra ord känna dig trygg och vara säker på att du handlar till bra priser. Sajten är även certifierad som en Trygg E-handel.

 • 11

  Lång returrätt hos Mister Spex

  Mister Spex erbjuder en extra lång returrätt på hela 90 dagar. Detta för att du oftast behöver prova dina glasögon ett tag innan du vet vad du tycker. När det kommer till kontaktlinser måste de förstås lämnas tillbaka i en obruten förpackning eftersom de är förbrukningsvaror. Är det så att du får en produkt som är skadad ska du höra av dig till kundtjänsten inom 7 dagar. 90 dagars öppet köp gäller för alla produkter förutsatt att de är i samma skick som då de levererades. Detta gäller även slipade glasögon och solglasögon. Du kan alltså beställa hem ett par, prova dem i tre månader, för att sedan lämna tillbaka dem inom denna tid - förutsatt att produkten inte är skadad.

 • 12

  Mister Spex, tidigare Lensstore, är nätets ledande glasögonförsäljare

  Lensstore grundades i Stockholm 2005 där de fokuserade på försäljning av billiga kontaktlinser på nätet till länderna i Norden. 2007 grundades Mister Spex i Berlin, ett företag i samma bransch. 2013 gick båda företagen ihop för att expandera på den Europeiska marknaden och erbjuda ett bredare utbud av glasögon, kontaktlinser och solglasögon online. Idag är företaget aktiva i länder som Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Tyskland, Spanien med flera. Sortimentet har växt sig större både när det gäller produkter och varumärken sedan Lensstore blev Mister Spex. Hitta varumärken som Prada, Hugo Boss, Air Optix, PureVision, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren med flera. Med våra Mister Spex kampanjkoder får du tillgång till kontaktlinser, bågar, glasögon och solglasögon till kraftigt rabatterade priser.  

Vanliga frågor

 • 1. 💵 Vilka Mister Spex rabattkoder är aktuella just nu?

 • 2. ✅ Hur många Mister Spex rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 rabattkoder och 5 erbjudanden aktiva för Mister Spex.
  Spara pengar i April 2020 - hos oss hittar du alltid de bästa rabattkoderna.

 • 3. Hur använder man en Mister Spex rabattkod?

  1. Du besöker sajten och placerar valfria glasögon, kontaktlinser eller solglasögon i din varukorg
  2. När du känner dig nöjd, klickar du på “Gå till varukorgen” allra längst upp på webbsidan
  3. Väl framme i kassan hittar du ett fält för kampanjkod under orderöversikten
  4. Du anger din kod i fältet och klickar “OK” för att aktivera rabatten
  5. Nu kan du slutföra köpet och få dina produkter hemskickade

 • 4. Hur kommer jag i kontakt med Mister Spex kundtjänst?

  Du kan kontakta Mister Spex via telefon på 08 - 55 00 25 60 eller via mejl på support@misterspex.se. Du kan även få svar på många frågor på Cubus hemsida. 


 • 5. Vilka betalningsalternativ finns hos Mister Spex?

  Hos Mister Spex betalar du tryggt och säkert via kort (Visa, MasterCard), faktura, konto, internetbank eller delbetalning.  
Filip Svensson
SEO-skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till