Mister Spex rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Mister Spex är din förstklassiga destination när det kommer till glasögon, solglasögon och kontaktlinser. Här kan du hämta din Mister Spex rabattkod och spara 10% på högkvalitativa och stilfulla syn- och solskyddslösningar. Med ett omfattande sortiment av glasögonbågar och solglasögon från kända varumärken, samt ett brett urval av kontaktlinser och tillbehör, erbjuder Mister Spex det bästa för dina ögon. Utforska Mister Spex för att hitta de senaste trenderna inom synmode och solskydd. Oavsett om du behöver glasögon för synkorrigering eller bara vill uppgradera din stil, har Mister Spex det du behöver för att se bra - och se bra ut. På Expressen Rabattkoder är vi dedikerade till att erbjuda de senaste och mest förmånliga erbjudandena från Mister Spex, så att du kan investera i din synhälsa och stil till rimliga priser. 

Giltiga Mister Spex rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos Mister Spex
Under måndagar publicerar Mister Spex i snitt 50% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos Mister Spex
Lördagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från Mister Spex.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till Mister Spex baserat på sortiment.
discount-badge
Lensway

Exklusiv rabattkod ger 5% rabatt på ALLT*!

Utgår 31 December
discount-badge
Lenson

LensOn rabattkod - Prova Everclear ELITE linser helt GRATIS!

Utgår 31 December
discount-badge
Lensway

20% rabatt på ditt första köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om Mister Spex

Innehållsförteckning

 • 01
  Billigare linser och glasögon med Mister Spex rabattkod
 • 02
  Så fyndar du hos Mister Spex
 • 03
  Så använder du en Mister Spex rabattkod
 • 04
  Linser och glasögon på Mister Spex
 • 05
  Glasögon för barn
 • 06
  Billiga linser på nätet
 • 07
  Linsabonnemang ger 10% rabatt på linser
 • 08
  Synundersökning för glasögon är gratis
 • 09
  Inspiration och trendspaning hos Mister Spex
 • 10
  Designervaror hos Mister Spex
 • 11
  Mister Spex leverans
 • 12
  Lång returrätt hos Mister Spex
 • 13
  Mister Spex trevliga kundtjänst
 • 14
  Mister Spex betalningsalternativ
 • 15
  Nätets ledande glasögonförsäljare
 • 16
  Positiva kundrecensioner
 • 17
  Vanliga frågor om Mister Spex rabattkod
 • Billigare linser och glasögon med Mister Spex rabattkod
  01

  Billigare linser och glasögon med Mister Spex rabattkod

  Hos oss kan du ta del av både exklusiva och generella Mister Spex rabattkoder på både glasögon och linser. Just nu får du 10% rabatt samt fri frakt med vår kampanjkod. Välj glasögon från populära varumärken som Oakley, Ray Ban, Hugo Boss, Mister Spex Collection och många fler. Du hittar dessutom linser av hög kvalitet från kända tillverkare som CooperVision, Johnson & Johnson, CIBA Vision, Bausch & Lomb med flera. 

  Mister Spex tidigare Lensstore, är ledande i Europa inom glasögonförsäljning på nätet. De hjälper kunder från länder som Sverige, Tyskland, Spanien, Frankrike, Nederländerna, Schweiz, Österrike, Storbritannien, Norge, Finland. Mister Spex målsättning är att bli den främsta återförsäljaren av glasögon, kontaktlinser och solglasögon i Europa. 

 • Så fyndar du hos Mister Spex
  02

  Så fyndar du hos Mister Spex

  Hos Mister Spex finner du förmånliga priser på alla produkter, men när du vill fynda ännu smartare finns det vissa knep. Under kategorierna för glasögon och solglasögon kan du till exempel klicka dig vidare till utförsäljningar. Där finner du mängder av modeller som är prissänkta med 20-40 %. Ett annat smart spartips är att registrera sig för Mister Spex nyhetsbrev då du som kund får rabatt på din första order. Du får även exklusiva erbjudanden och rabatter skickade direkt till din mejl. Med andra ord finns det fler sätt att ta del av en Mister Spex rabattkod.

 • 03

  Så använder du en Mister Spex rabattkod

  Som nämnts tidigare så erbjuder Mister Spex både exklusiva och generella rabattkoder vilket innebär att rabattkoden inte alltid dras av automatiskt i kassan när du handlar. I sådana fall behöver du först kopiera rabattkoden här på vår hemsida, därefter kan du klistra in koden i fältet för rabattkoden i kassan hos Mister Spex. Därefter är det bara att slutföra köpet. 
 • 04

  Linser och glasögon på Mister Spex

  Mister Spex erbjuder produkter av hög kvalitet och med hjälp av vår Mister Spex rabattkod kan du handla dem till ett ännu billigare pris. Vill du ha ett par slipade solglasögon, kontaktlinser eller vanliga glasögon? Du hittar allt på deras sajt och hela utbudet finns indelat i flera kategorier, vilket gör det lätt att hitta vad du vill ha. 

  Under fliken "Solglasögon" kan du leta dig fram via kategorier som herr, dam, barn, efter märke, användningsområde och nyheter. På så vis kan du enkelt och snabbt hitta den produkt du söker, men även inspireras av det otroligt stora utbudet om du känner dig osäker från början. Mister Spex tillhandahåller även en smart funktion som tillåter dig att prova glasögon online. Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild på dig och sedan kan du välja och vraka mellan olika bågar för att hitta de som passar bäst på dig. På deras sajt finner du följande produktkategorier: 

  • Glasögon 
  • Solglasögon 
  • Kontaktlinser
 • 05

  Glasögon för barn

  Även barn och ungdomar vill ha trendriktiga och snygga glasögon. Hos Mister Spex hittar du barnglasögon från bland annat Ray-Ban, men det finns även mindre bågar i vuxensortimentet som kan passa ett lite äldre barn. Alla bågar har en tydlig förteckning för storlekar så att ni kan mäta om det kommer att passa personen som ska bära glasögonen. Det är viktigt att mäta så att skalmarna inte blir för långa då det kan bli både obekvämt och opraktiskt. För att vara helt säker på att stilen är rätt kan ni prova bågarna i det digitala provrummet! Använd din Mister Spex rabattkod för ett riktigt bra pris på nya glasögon till ditt barn.

 • 06

  Billiga linser på nätet

  Det finns mängder av kontaktlinser på Mister Spex, allt från endagslinser och månadslinser till veckolinser och dygnet-runt-linser. Detta för att alla ska kunna hitta något som passar just dem och deras synfel. Även under denna kategori kan du navigera dig mellan olika produkttyper och varumärken. På Mister Spex rea hittar du produkter till ett nedsatt pris, dit tar du dig genom att klicka dig fram till deras olika utförsäljningar. Då och då kan du även ta del av exklusiva Mister Spex rabattkoder på linser hos oss på Expressen Rabattkoder så se till att hålla dig uppdaterad här så att du inte går miste om en bra deal. Hittar du ingen aktiv rabattkod för tillfället rekommenderar vi att du även spanar in Lensway där du finner liknande produkter till låga priser. 

 • 07

  Linsabonnemang ger 10% rabatt på linser

  Genom att prenumerera på linser behöver du aldrig riskera att stå utan. Du väljer själv med vilket tidsintervall du vill få linser och vätska skickat hem till dig. Frakten är gratis och du får paketet direkt i brevlådan. I och med den andra leveransen får du dessutom en Mister Spexs rabatt på 10 %. Prenumerationen har ingen bindningstid, utan du kan säga upp den när du själv önskar.

 • 08

  Synundersökning för glasögon är gratis

  Att boka en synundersökning i samband med ditt glasögonköp är mycket enkelt. Du börjar med att välja vilken optiker du vill gå till, och sedan skickar vi en gratis voucher till din emailadress. Om du har beställt hem provbågar som du har bestämt dig för att köpa med din Mister Spex rabattkod så tar du med dig dem till undersökningen. Då kan optikern mäta upp och anpassa din valda båge direkt. Om du bokar tid för linsundersökning så bör du meddela optikern om du haft linser tidigare och bara behöver en årskontroll, eller om det är första gången du ska börja använda linser. Eftersom det då behövs en nytillpassning av linser som tar lite längre tid.

 • Inspiration och trendspaning hos Mister Spex
  09

  Inspiration och trendspaning hos Mister Spex

  Låt dig inspireras och ha koll på de senaste trenderna hos Mister Spex. På hemsidan finner du en hel kategori full med inspiration med de senaste trenderna för både män och kvinnor. Där kan du klicka dig runt bland olika bågar och stilar för att hitta det som passar just dig. Det finns till och med specialkategorier, exempelvis vilka solglasögon som är hetast att ha på festival. 

  Vill du kombinera inspirerande bilder med underhållande läsning kan du ta del av Frame Magazine, här kan du bland annat läsa om de senaste kollektionerna. Företaget är även aktivt på sociala medier så som Instagram och Facebook. Väljer du att följa dem där fylls dina flöden med härlig inspiration och en och annan Mister Spex kampanj.

 • 10

  Designervaror hos Mister Spex

  Allt du handlar på Mister Spex är av hög kvalitet och därför är det inte otroligt att du också hittar exklusiva märken hos denna nätoptiker. Klickar du dig in bland deras varumärken så dyker namn som Dior, Dolce&Gabbana, Ray-Ban och Miu Miu upp. Välj enkelt din favoritdesigner! 

  • Dior 
  • Dolce&Gabbana 
  • Ray-Ban 
  • Miu Miu

 • 11

  Mister Spex leverans

  Leveranstiden kan variera beroende på vilken typ av produkt du har valt. För kontaktlinser kan det ta 2-6 dagar, och för glasögon 7-14 dagar. Tillbehör går i regel snabbare. Fraktavgiften är 39 kronor om du har beställt för under 700 kronor och gratis vid beställningar över detta belopp. Du har också rätt till retur inom 90 dagar.

 • 12

  Lång returrätt hos Mister Spex

  Mister Spex erbjuder en extra lång returrätt på hela 90 dagar. Detta för att du oftast behöver prova dina glasögon ett tag innan du vet vad du tycker. När det kommer till kontaktlinser måste de förstås lämnas tillbaka i en obruten förpackning eftersom de är förbrukningsvaror. Är det så att du får en produkt som är skadad ska du höra av dig till kundtjänsten inom 7 dagar. 90 dagars öppet köp gäller för alla produkter förutsatt att de är i samma skick som då de levererades. Detta gäller även slipade glasögon och solglasögon. Du kan alltså beställa hem ett par, prova dem i tre månader, för att sedan lämna tillbaka dem inom denna tid - förutsatt att produkten inte är skadad.

 • 13

  Mister Spex trevliga kundtjänst

  Du kan kontakta kundtjänsten via telefon på 08-55 00 25 60. Det går också bra via mejl till support@misterspex.se. Dessutom finns det en riktigt bra FAQ där du ofta kan hitta svaret på det du undrar, så kolla gärna där först! Kundtjänsten är alltid trevlig och tillmötesgående och de brukar vara snabba på att svara.

 • 14

  Mister Spex betalningsalternativ

  När du handlar hos Mister Spex betalar du enkelt och snabbt med någon av de smidiga betalningsalternativen som finns. Du kan välja att betala med bankkort såsom VISA och Mastercard, banköverföring, faktura eller delbetalning. Du väljer helt enkelt den betalmetod som passar dig bäst och känner du för att delbetala så är det inga problem. Du kan i så fall betala så lite som 50 kr i månaden eller en tjugofjärdedel av beloppet. De tillgängliga betalningsalternativen är: 

  • Kort
  • Banköverföring 
  • Faktura 
  • Delbetalning

 • 15

  Nätets ledande glasögonförsäljare

  Lensstore grundades i Stockholm 2005 där de fokuserade på försäljning av billiga kontaktlinser på nätet till länderna i Norden. 2007 grundades Mister Spex i Berlin, ett företag i samma bransch. 2013 gick båda företagen ihop för att expandera på den Europeiska marknaden och erbjuda ett bredare utbud av glasögon, kontaktlinser och solglasögon online. Idag är företaget aktiva i länder som Sverige, Finland, Norge, Frankrike, Tyskland, Spanien med flera. Sortimentet har växt sig större både när det gäller produkter och varumärken sedan Lensstore blev Mister Spex. Hitta varumärken som Prada, Hugo Boss, Air Optix, PureVision, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren med flera. Med våra Mister Spex kampanjkoder får du tillgång till kontaktlinser, bågar, glasögon och solglasögon till kraftigt rabatterade priser.  

 • 16

  Positiva kundrecensioner

  Mister Spex är en välutvecklad nätoptiker som kan erbjuda allt som en markoptiker kan. Alla produkter för ögonen som du kan tänkas behöva finns här, till bra priser och med hög kvalitet. Enligt jämförelsesajten Prisjakt finns det i dagsläget 1 371 produkter som säljs allra billigast på Mister Spex. Läser du kundrecensionerna är det nästan uteslutande positiva röster, vilket säger något om kvaliteten. Även hos Trustpilot har företaget fått ett toppbetyg och inte sällan är det deras utmärkta service som lyfts fram som en anledning till de höga betygen. När du handlar hos Mister Spex kan du med andra ord känna dig trygg och vara säker på att du handlar till bra priser. Sajten är även certifierad som en Trygg E-handel.

Vanliga frågor om Mister Spex rabattkod

 • 2. ✅ Hur många Mister Spex rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 1 rabattkoder och 6 erbjudanden aktiva för Mister Spex.

 • 3. 📞 Hur kommer jag i kontakt med Mister Spex kundtjänst?

  Du kan kontakta Mister Spex via telefon på 08 - 55 00 25 60 eller via mejl på support@misterspex.se. Du kan även få svar på många frågor på Cubus hemsida. 


 • 4. 💳 Vilka betalningsalternativ finns hos Mister Spex?

  Hos Mister Spex betalar du tryggt och säkert via kort (Visa, MasterCard), faktura, konto, internetbank eller delbetalning.  
 • 5. ❓Hur använder man en Mister Spex rabattkod?

  1. Du besöker sajten och placerar valfria glasögon, kontaktlinser eller solglasögon i din varukorg
  2. När du känner dig nöjd, klickar du på “Gå till varukorgen” allra längst upp på webbsidan
  3. Väl framme i kassan hittar du ett fält för kampanjkod under orderöversikten
  4. Du anger din kod i fältet och klickar “OK” för att aktivera rabatten
  5. Nu kan du slutföra köpet och få dina produkter hemskickade

Filip Svensson
Skribent
Filip är en av skribenterna på Expressen rabattkoder. Han har tidigare arbetat med det redaktionella innehållet på diverse jämförelsetjänster och som reporter på tidningen Enköpings-posten.

Fler butiker med liknande produkter

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?