ALLA HJÄRTANS DAG 2024

Missa inte de bästa Alla hjärtans dag rabatterna under 2024. Alla hjärtans dag inträffar tisdagen den 14 februari men fram tills dess kan du ta del av fantastiska erbjudanden och rabattkoder från mängder av butiker. På denna sida har vi sammanställt alla Alla hjärtans dag rabatter så att du lättare ska hitta det du söker till ett så bra pris som möjligt. Överraska någon du tycker extra mycket om på Alla hjärtans dag, här finner du bra rabatter på allt från blombud och smycken, till choklad, upplevelser, fotopresenter, kläder, resor och mycket mer. Glad Alla hjärtans dag!

Just nu finns 13 aktiva kampanjer för ALLA HJÄRTANS DAG 2024
Euroflorist

Ge bort en vacker ros & nalle för endast 249kr!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
236 har klickat på kampanjen
Amazon

Blixterbjudanden & Dagens Deal: spara stort på utvalda varor!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
4 personer har använt kampanjen idag
Frank Dandy

Ge bort en presentbox från Frank Dandy!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
74 har klickat på kampanjen
Live it

Köp ett presentkort hos Live It här!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
106 har klickat på kampanjen
Readly

Ge bort ett presentkort hos Readly här!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
59 har klickat på kampanjen
discount-badge
Pierre Robert

10% rabatt på ditt köp hos Pierre Robert!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
782 har klickat på kampanjen
NAKD

Ge bort ett presentkort hos NA-KD!

Utgår 31 December 2025
Till erbjudandet
194 har klickat på kampanjen
Bloomify

Produkter under 100kr!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
73 har klickat på kampanjen
Ostogram

Presentlådor från endast 239kr

Utgår 31 December 2025
Till erbjudandet
70 har klickat på kampanjen
NAKD

Klicka hem skönhet från NA-KDs egna märke!

Utgår 31 December 2025
Till erbjudandet
208 har klickat på kampanjen
discount-badge
Smartphoto

30% rabatt på din första beställning!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
welcomeafs
1384 har klickat på kampanjen
discount-badge
Ellos

40% rabatt på dyraste varan för nya medlemmar!

Utgår 31 December
Visa rabattkod
Ges vid registrering
2 personer har använt kampanjen idag
MyHeritage

60% rabatt på DNA-kitet + 30 dagar gratis Komplett abonnemang

Utgår om 14 timmar
Till erbjudandet
40 har klickat på kampanjen

Alla hjärtans dag rabatter 2024

Under Alla hjärtans dag får vi möjlighet att visa lite extra uppskattning till dem vi gillar allra mest. Vi på Expressen rabattkoder kommer förse dig med all information du behöver för att kunna göra de bästa klippen för en romantisk present. Vi listar de bästa Alla hjärtans dag erbjudandena så att du enkelt kan hitta en gåva att ge till din partner, förälder, vän eller barn för att visa dem hur mycket du tycker om dem. Utöver att olika butiker har specifika Alla hjärtans dag erbjudanden finns det också många Alla hjärtans dag rabattkoder du kan ta del av både innan och efter att själva dagen inträffar.

När är Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag inträffar varje år den 14 februari, på Valentindagen. Den version av dagen vi är bekanta med här i Sverige har sitt ursprung i USA. Från allra första början är dagen dock hämtad från de traditioner som uppkom för att fira och hylla helgonet Sankt Valentin i det medeltida Frankrike. Idag innebär Alla hjärtans dag ett sätt att visa vår tacksamhet till de människor som finns i vår närhet och som betyder någonting för oss, oberoende av om det gäller en sambo eller vän. Dagens syfte är kort och gott att visa och uttrycka vår kärlek för de personer som gör skillnad i våra liv.

Alla hjärtans dag presenter

Vad som är en bra Alla hjärtans dag present beror till mångt och mycket på mottagaren. Det är klassiskt att ge bort Alla hjärtans dag blommor eller choklad till vänner och familj. För en mer personlig twist på gåvan passar fotopresenter, böcker, underkläder eller smycken som Alla hjärtans dag present till henne. För en romantisk present till honom kan en gemensam upplevelse som ett biobesök eller en Alla hjärtans dag på hotell bli perfekt. Vi hjälper dig att hitta de Alla hjärtans dag rabatter som passar för just de presenter du är på jakt efter, oberoende av om det gäller en kärlekspresent eller en vänskapsgåva.

Vad kan man göra på Alla hjärtans dag?

Att göra något tillsammans skapar ett romantiskt minne och ni kan ta Alla hjärtans dag bilder för att inte glömma känslan. Genom våra rabattkoder och Alla hjärtans dag erbjudanden kan ni få många bra Alla hjärtans dag tips på roliga aktiviteter. För dig med en större budget kan en Alla hjärtans dag resa passa, även en resa inom Sverige med romantiskt spa blir minnesvärd. För en mindre budget kanske en Alla hjärtans dag middag på restaurang är rätt val, eller att en Alla hjärtans dag upplevelse som massage eller vinprovning blir perfekt. Med vår hjälp får du den Alla hjärtans dag rabattkod som gör det möjligt att hitta den perfekta gåvan!

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?