BLACK FRIDAY RABATTER 2019

Missa inte de största och bästa Black Friday rabatterna under 2019, du hittar dom självfallet här på Expressen rabattkoder. I år börjar Black Friday redan på måndagen  och vi kommer vara med från start! Vi fyller  på med nya kampanjer hela veckan, nytt för i år är även att vi lyfter dom mest populära kampanjer högst upp i listan här under.  Du hittar också utvalda Black Friday-rabatter på startsidan.  Glad shopping!

Just nu finns 1 aktiva kampanjer för BLACK FRIDAY RABATTER 2019

60% rabatt på utvalda kundfavoriter hos Bloomify!

Utgår 15 November 2021
Till erbjudandet
1 person har använt kampanjen idag

Största Black Friday rabatterna under 2019

De största och bästa Black Friday rabatterna under 2019 hittar du självfallet på nätet. Den största shoppingdagen på året utspelar sig den 29 november, men många butiker både på nätet och i galleriorna tjuvstartar några dagar innan. Om du tänkt ge dig ut och knuffas i affärerna måste du nog vässa armbågarna. Planerar du istället att shoppa på ett mer civiliserat sätt bör du ladda laptopen, brygga en kanna kaffe och klicka hem rabatterbjudanden direkt från soffan.

Konkurrensen bland e-butikerna online är större än någonsin, vilket bådar gott för dig som konsument. Det betyder att du är en eftertraktad kund som butikerna vill locka till sig. Lockbetet de använder brukar oftast vara rabattkoder som ger dig nedsatt pris på deras produkter. Att hitta koderna kan vara en uppgift i sig.

Därför har vi har redan gjort jobbet åt dig. När du söker på Black Friday rabatt kommer du få upp en överväldigande mängd resultat. Det kan vara snårigt att leta sig fram till de bästa rabatterna på nätet under Black Friday. Här nedan har vi samlat lite tips på hur du bör förbereda dig inför året största shoppingdag online.

Leta rätt på Black Friday rabatterna på nätet och planera ditt shoppande

Ett första tips till dig som ska fynda under Black Friday, är att kolla in rabattkoder. På Expressen rabattkoder har vi samlat alla rabatter och erbjudanden på nätet för Black Friday under en gemensam banner. Vi har en hel uppsjö av online butikers kampanjer som vi delar med oss av till dig som är på jakt efter prispressade erbjudanden. Under Black Friday sänder butikerna ut rabattkoder fortlöpande och vi har de allra senaste och mest aktuella koderna, som vi publicerar här på sidan. Förutom att hålla dig uppdaterad kring vad som sker här på sajten, bör du även kolla in butikers sociala medie-konton där de allt som oftast presenterar kommande kampanjer, framförallt inför Black Friday veckan.

Tidigare år har de mest populära varorna under Black Friday varit elektronikprodukter, leksaker och böcker. Elektronikprodukters rabatter är förmodligen mest populära på grund av att prisskillnaden blir så uppenbar när det reas ut.

Se till att planera ditt shoppande i förväg inför den 29 november. Ännu ett tips vi kan ge dig är att du bör undersöka de produkter du är intresserad av. Kolla om VR-glasögonen finns kvar i lager, finns den senaste Apple varan du vill ha i rätt färg, jämför priserna mellan olika butiker. Försök minnas var du hittat dina eventuella framtida köp, spara ner dina rabattkoder i ett word-dokument och var på tårna när Black Friday hysterin drar igång.

Anledning till att stanna hemma och shoppa online på Black Friday

Istället för att trängas bland hysteriska människor i butiksgalleriorna, är det betydligt behagligare att sitta insvept i en filt i ottan och klicka hem dina potentiella varor. En annan fördel att sitta framför datorn eller mobilen under Black Friday är att e-butikerna sänder ut nya erbjudanden och rabattkoder under hela dagen den 29 november. Dessa erbjudanden är oftast väldigt tidsbegränsade och kan gå ut samma dag som de skickas ut.

 I USA, där fenomenet ursprungligen kommer ifrån, har sedan 2005 sju personer dött och 98 skadats till följd av våldsamheter under Black Friday. Var därför en smart shoppare och gör all din shopping online så undviker du trängslen, du missar inte de senaste erbjudandena och du slipper att se den sista varan av det du vill ha hamna i händerna på någon hetsig typ.   

Ett gammalt fenomen som växer och ger upphov till nya trender som Cyber Monday

Black Friday har funnit i amerikanernas medvetande i många decennier och är direkt kopplat till Thanksgiving. Helgen då amerikaner äter kopiösa mängder kalkon, potatismos och gravy i nära och käras sällskap i ett sätt att visa tacksamhet. Thanksgiving infaller alltid fjärde torsdagen i november varje år, vilket betyder att fredagen efter blir en klämdag. På 60-talet myntades frasen Black Friday för att beskriva den tunga trafik och avgaser som uppstod dagen efter Thanksgiving då folk gav sig ut för att handla. En mer modern förklaring är att dagen ses som perioden på året då detaljhandeln vänder förlust till vinst. Då röda förlustsiffror förvandlas till svarta vinstsiffror. Dagen är också starten på årets julhandel.   

Måndagen efter Black Friday-helgen är den största shoppingdagen sätt till e-handel. Den kallas Cyber Monday och handlar bara om online shopping och infaller i år den 2 november. För drygt 10 år sedan gjordes mätningar som visade att e-handeln sköt i taket just måndagen efter Thanksgiving. Ett marknadsföringsföretag tog fasta på den informationen och skapade begreppet Cyber Monday. Detta var ett sätt för e-butiker att öka sin försäljning då de hade svårt att konkurrera med de stora företagen under Black Friday.

Idag är även de stora aktörerna närvarande på nätet, vilket ökar konkurrensen ytterligare. För att då stå ut i bruset måste alla butiker erbjuda kampanjer som lockar kunder att köpa hos just dem. Där är rabattkoder under Black Friday och Cyber Monday ett utmärkt sätt att marknadsföra sina sortiment.

Planera därför din shopping ordentligt innan rean sätter fart. Anmäl dig till nyhetsbrev, följ intressanta butiker på sociala medier, hämta hem koder som kan ge dig rabatterat pris och sätt dig bekvämt i soffan och börja fynda.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till