BLACK FRIDAY
2024

Missa inte de största och bästa Black Friday rabatterna under 2024 - du hittar dom självfallet här på Expressen rabattkoder. I år inträffar Black Friday den 24 november men Black Week börjar redan på måndagen med riktigt låga priser på mängder av produkter. Vi kommer vara med från start och fylla på med kampanjer under hela veckan. Nytt för i år är att vi lyfter de mest populära kampanjerna högst upp i listan nedan för att du som kund enkelt ska hitta de bästa rabatterna under Black Week. Du hittar också utvalda Black Friday rabatter på startsidan. Glad Black Friday shopping!
discount-badge
ShytoBuy

10% rabatt på ALLT med rabattkod

Utgår 31 December
Visa rabattkod
SHYTOBUY10
20 har klickat på kampanjen
inkClub

Dags för en (nästan) ny iPhone? Startpris från 1999kr!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
42 har klickat på kampanjen
Loopia

SUPERKAMPANJ! Få en .SE domän för endast 9kr i månaden

Utgår 31 December
Till erbjudandet
89 har klickat på kampanjen
NAKD

NA-KD sale har 40-70% rabatt på utvalda modeplagg

Utgår 31 December 2025
Till erbjudandet
Användes för 1 timme sedan
Zalando

Zalando Lounge - upp till 75% rabatt på mängder av varor!

Utgår 31 December
Till erbjudandet
Användes för 29 minuter sedan
exclusive-badge
discount-badge
Tillskottsbolaget

11% rabatt på ALLT med rabattkod!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
kampanj11
1 person har använt kampanjen idag
Fello

3 månader med 50% rabatt + 50GB extra surf i 12 månader

Utgår 29 Februari
Till erbjudandet
14 har klickat på kampanjen
Norton

Just nu! Upp till 57% rabatt på antivirusprogram & prenumerationer

Utgår 29 Februari
Till erbjudandet
10 har klickat på kampanjen
Inga kampanjer matchar din sökning

Vilket datum är Black Friday 2023?

Black Friday 2023 infaller fredagen den 24 november.

Vilken vecka är Black Week 2023?

Black Week 2023 pågår under hela vecka 47 och börjar den 20 november och pågår till och med 26 november. Black Week följs sedan av Cyber Monday som i år infaller den 27 november.  


Black Friday nyheter

Vi sammanställer trender och tittar även framåt i vår nyhetssektion som behandlar allt relaterat till Black Friday.


Största Black Friday rabatterna under 2024

De största och bästa Black Friday rabatterna under 2024 hittar du självfallet online. Den största shoppingdagen på året utspelar sig den 29 november men många butiker, både på nätet och i galleriorna, tjuvstartar rean redan några dagar innan. Black Week har blivit ett allmänt känt begrepp på denna Black Friday-vecka som oftast fortsätter helgen efter Black Friday, så kallade Black Weekend. Om du tänkt ge dig ut och knuffas i affärerna måste du nog vässa armbågarna. Planerar du istället att shoppa på ett mer civiliserat sätt bör du ladda laptopen, brygga en kanna kaffe och klicka hem rabatterbjudanden direkt från soffan.

Konkurrensen bland e-butikerna online är större än någonsin, vilket bådar gott för dig som konsument. Det betyder att du är en eftertraktad kund som butikerna vill locka till sig. Lockbetet de använder brukar oftast vara rabattkoder som ger dig nedsatt pris på deras produkter - ett perfekt tillfälle att shoppa till lägre priser. Att hitta koderna kan vara en uppgift i sig och därför har vi har redan gjort jobbet åt dig. När du söker på Black Friday rabatt kommer du få upp en överväldigande mängd resultat. Det kan vara snårigt att leta sig fram till de bästa rabatterna på nätet under Black Friday. Här nedan har vi samlat lite tips på hur du bör förbereda dig inför året största shoppingdag online.

Leta rätt på Black Friday rabatter på nätet och planera ditt shoppande

Vare sig du tänkt fynda under Black Week, Black Friday eller Black Weekend så är ett första tips till dig att kolla in rabattkoder. På Expressen rabattkoder har vi samlat alla rabatter och erbjudanden på nätet för Black Friday under en gemensam landningssida. Vi har en hel uppsjö av online butikers kampanjer som vi delar med oss av till dig som är på jakt efter prispressade erbjudanden. Under Black Friday sänder butikerna ut rabattkoder fortlöpande och vi har de allra senaste och mest aktuella rabattkoderna, vilka vi självklart publicerar här på sidan. Förutom att hålla dig uppdaterad kring vad som sker här på sajten, bör du även kolla in butikers sociala medie-konton där de allt som oftast presenterar kommande kampanjer, framförallt inför Black Friday veckan.

Tidigare år har de mest populära varorna under Black Friday varit elektronikprodukter, leksaker och böcker. Så om du är på jakt efter dessa typer av produkter så rekommenderar vi att du spanar in Bokus Black Friday, CDON Black FridayAdlibris Black Friday och Halebop Black Friday. Elektronikprodukters rabatter är förmodligen mest populära på grund av att prisskillnaden blir så uppenbar när det reas ut.

Barn växer så det knakar vilket innebär att de snabbt växer ur både kläder och skor vilket i sin tur kan bli dyrt i längden. Därför är även barnprodukter populärt att fynda under Black Week. Åhlens och Cubus har båda ett stort sortiment barn- och babyprodukter med bra erbjudanden under hela veckan. Håll dig därför uppdaterad på vår Åhlens Black Friday och Cubus Black Friday sida och shoppa barnkläder till lägre priser. 

Vad du än har tänkt köpa under Black Week så se till att planera ditt shoppande i förväg inför den 29 november. Ett tips är att du i förväg undersöker de produkter du är intresserad av och gör en lista på vad du planerar att inhandla. Det är även bra att i förväg ha bra koll på vad dessa produkter kostar hos de olika butikerna för att inte bli lurad när Black Friday rabatterna väl drar igång. Försök helt enkelt att minnas var du hittat dina eventuella framtida köp, spara ner dina rabattkoder i ett word-dokument och var på tårna när Black Friday hysterin drar igång.

Anledning till att stanna hemma och shoppa online på Black Friday

Istället för att trängas bland hysteriska människor i butiksgalleriorna, är det betydligt behagligare att sitta insvept i en filt i ottan och klicka hem dina potentiella varor. En annan fördel att sitta framför datorn eller mobilen under Black Friday är att e-butikerna sänder ut nya erbjudanden och rabattkoder under hela dagen den 29 november. Dessa erbjudanden är oftast väldigt tidsbegränsade och kan gå ut samma dag som de skickas ut.

I USA, där fenomenet ursprungligen kommer ifrån, har sedan 2005 sju personer dött och 98 skadats till följd av våldsamheter under Black Friday. Var därför en smart shoppare och gör all din shopping online så undviker du trängseln, du missar inte de senaste erbjudandena och du slipper se den sista varan av det du vill ha hamna i händerna på någon annan.

När det kommer till kläder och skor så sker en stor del av shoppingen online idag, detsamma gäller under självaste Black Friday. Många butiker har riktigt bra erbjudanden under denna rea-vecka och vi rekommenderar starkt att du spanar in Nelly Black Friday, Ellos Black Friday och Asos Black Friday för bra rabatter på stilsäkert mode online. Ellos har även ett stort sortiment av heminredning så passa också på att fynda nya möbler, textilier, belysning, dekoration m.m. Jotex är likaså en populär inredningsbutik som varje år har förmånliga erbjudanden under Black Week. Missa därför inte heller vår Jotex Black Friday sida där vi sammanställer alla aktuella Jotex rabatter under denna festliga rabattvecka!

Ett gammalt fenomen som växer och ger upphov till nya trender som Cyber Monday

Black Friday har funnits i amerikanernas medvetande i många decennier och är direkt kopplat till Thanksgiving - helgen då amerikaner äter kopiösa mängder kalkon, potatismos och gravy i nära och käras sällskap i ett sätt att visa tacksamhet. Thanksgiving infaller alltid fjärde torsdagen i november varje år, vilket betyder att fredagen efter blir en klämdag. På 60-talet myntades frasen Black Friday för att beskriva den tunga trafik och avgaser som uppstod dagen efter Thanksgiving då folk gav sig ut för att handla. En mer modern förklaring är att dagen ses som perioden på året då detaljhandeln vänder förlust till vinst. Då röda förlustsiffror förvandlas till svarta vinstsiffror. Dagen är också starten på årets julhandel.

Måndagen efter Black Friday helgen är den största shoppingdagen sätt till e-handel. Den kallas Cyber Monday och handlar bara om online shopping och infaller i år den 2 november. För drygt 10 år sedan gjordes mätningar som visade att e-handeln sköt i taket just måndagen efter Thanksgiving. Ett marknadsföringsföretag tog fasta på den informationen och skapade begreppet Cyber Monday. Detta var ett sätt för e-butiker att öka sin försäljning då de hade svårt att konkurrera med de stora företagen under Black Friday.

Idag är även de stora aktörerna närvarande på nätet, vilket ökar konkurrensen ytterligare. För att då stå ut i bruset måste alla butiker erbjuda kampanjer som lockar kunder att köpa hos just dem. Där är rabattkoder under Black Friday och Cyber Monday ett utmärkt sätt att marknadsföra sina sortiment, alternativt ha de bästa erbjudandena under denna vecka. 

Planera därför din shopping ordentligt innan rean sätter fart. Anmäl dig till nyhetsbrev, följ intressanta butiker på sociala medier, hämta hem koder som kan ge dig rabatterat pris och sätt dig bekvämt i soffan och börja fynda.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?