BLACK FRIDAY
2020

Missa inte de största och bästa Black Friday rabatterna under 2020, du hittar dom självfallet här på Expressen rabattkoder. 2020 inträffar Black Friday den 27 november men Black Week börjar redan på måndagen med riktigt låga priser på mängder av produkter. Vi kommer vara med från start och fylla på med kampanjer hela veckan. Nytt för i år är även att vi lyfter de mest populära kampanjer högst upp i listan nedan, för att du som kund enkelt ska hitta de bästa rabatterna. Du hittar också utvalda Black Friday-rabatter på startsidan. Glad shopping!
Vad letar du efter?
RENSA FILTER
exclusive-badge
discount-badge

5% rabatt med exklusiv kod!

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
GREATEXPRESS
1 person har använt kampanjen idag

Upp till 80% rabatt + fri frakt för medlemmar!

Utgår 31 December 2021
Till erbjudandet
Användes för 22 minuter sedan

Grymma erbjudanden på utvalda produkter

Utgår 30 November 2021
Till erbjudandet
76 har klickat på kampanjen
Inga kampanjer matchar din sökning

Vilket datum är Black Friday 2020?

Black Friday 2020 infaller fredagen 27 november.


Vilken vecka är Black Week 2020?

Black Week 2020 pågår under vecka 48 och börjar 23 november och pågår till 29 november. Cyber monday är på måndagen efter, den 30 november.


Black Friday nyheter

Vi sammanställer trender och tittar även framåt i vår nyhetssektion som behandlar allt relaterat till Black Friday.


Största Black Friday rabatterna under 2020

De största och bästa Black Friday rabatterna under 2020 hittar du självfallet online. Den största shoppingdagen på året utspelar sig den 27 november men många butiker, både på nätet och i galleriorna, tjuvstartar rean redan några dagar innan. Black Week har blivit ett allmänt känt begrepp på denna Black Friday-vecka som oftast fortsätter helgen efter Black Friday, så kallade Black Weekend. Om du tänkt ge dig ut och knuffas i affärerna måste du nog vässa armbågarna. Planerar du istället att shoppa på ett mer civiliserat sätt bör du ladda laptopen, brygga en kanna kaffe och klicka hem rabatterbjudanden direkt från soffan.

Konkurrensen bland e-butikerna online är större än någonsin, vilket bådar gott för dig som konsument. Det betyder att du är en eftertraktad kund som butikerna vill locka till sig. Lockbetet de använder brukar oftast vara rabattkoder som ger dig nedsatt pris på deras produkter - ett perfekt tillfälle att shoppa till lägre priser. Att hitta koderna kan vara en uppgift i sig och därför har vi har redan gjort jobbet åt dig. När du söker på Black Friday rabatt kommer du få upp en överväldigande mängd resultat. Det kan vara snårigt att leta sig fram till de bästa rabatterna på nätet under Black Friday. Här nedan har vi samlat lite tips på hur du bör förbereda dig inför året största shoppingdag online.

Leta rätt på Black Friday rabatter på nätet och planera ditt shoppande

Vare sig du tänkt fynda under Black Week, Black Friday eller Black Weekend så är ett första tips till dig att kolla in rabattkoder. På Expressen rabattkoder har vi samlat alla rabatter och erbjudanden på nätet för Black Friday under en gemensam banner. Vi har en hel uppsjö av online-butikers kampanjer som vi delar med oss av till dig som är på jakt efter prispressade erbjudanden. Under Black Friday sänder butikerna ut rabattkoder fortlöpande och vi har de allra senaste och mest aktuella koderna, som vi publicerar här på sidan. Förutom att hålla dig uppdaterad kring vad som sker här på sajten, bör du även kolla in butikers sociala medie-konton där de allt som oftast presenterar kommande kampanjer, framförallt inför Black Friday veckan.

Tidigare år har de mest populära varorna under Black Friday varit elektronikprodukter, leksaker och böcker. Så om du är på jakt efter dessa typer av produkter så rekommenderar vi att du spanar in Bokus Black Friday, CDON Black FridayAdlibris Black Friday och Halebop Black Friday. Elektronikprodukters rabatter är förmodligen mest populära på grund av att prisskillnaden blir så uppenbar när det reas ut.

Se till att planera ditt shoppande i förväg inför den 27 november. Ännu ett tips vi kan ge dig är att du bör undersöka de produkter du är intresserad av. Kolla om VR-glasögonen finns kvar i lager, finns den senaste Apple varan du vill ha i rätt färg, jämför priserna mellan olika butiker. Försök minnas var du hittat dina eventuella framtida köp, spara ner dina rabattkoder i ett word-dokument och var på tårna när Black Friday hysterin drar igång.

Barn växer så det knakar vilket innebär att de snabbt växer ur både kläder och skor. Detta kan bli dyrt i längden och därför är ett hett tips att fynda detta under Black Friday. Åhlens och Cubus har båda ett stort sortiment barn- och babyprodukter med bra erbjudanden under Black Week. Håll dig därför uppdaterad på vår Åhlens Black Friday och Cubus Black Friday sida och shoppa barnkläder till lägre priser. 

Anledning till att stanna hemma och shoppa online på Black Friday

Istället för att trängas bland hysteriska människor i butiksgalleriorna, är det betydligt behagligare att sitta insvept i en filt i ottan och klicka hem dina potentiella varor. En annan fördel att sitta framför datorn eller mobilen under Black Friday är att e-butikerna sänder ut nya erbjudanden och rabattkoder under hela dagen den 27 november. Dessa erbjudanden är oftast väldigt tidsbegränsade och kan gå ut samma dag som de skickas ut.

När det kommer till kläder och skor så sker en stor del av shoppingen online idag, detsamma gäller under självaste Black Friday. Många butiker har riktigt bra erbjudanden under denna rea-vecka och vi rekommenderar starkt att du spanar in Nelly Black Friday, Ellos Black Friday och Asos Black Friday för bra rabatter på stilsäkert mode. Ellos har även ett stort sortiment heminredning så passa även på att fynda nya möbler, textilier, belysning, dekoration m.m. Jotex är likaså en populär inredningsbutik som kommer att ha bra erbjudanden under hela Black Week. Spana därför även in vår Jotex Black Friday sida där vi kommer att sammanställa alla aktuella Jotex erbjudanden under denna festliga rabattvecka!

 I USA, där fenomenet ursprungligen kommer ifrån, har sedan 2005 sju personer dött och 98 skadats till följd av våldsamheter under Black Friday. Var därför en smart shoppare och gör all din shopping online så undviker du trängseln, du missar inte de senaste erbjudandena och du slipper se den sista varan av det du vill ha hamna i händerna på någon annan.

Ett gammalt fenomen som växer och ger upphov till nya trender som Cyber Monday

Black Friday har funnits i amerikanernas medvetande i många decennier och är direkt kopplat till Thanksgiving - helgen då amerikaner äter kopiösa mängder kalkon, potatismos och gravy i nära och käras sällskap i ett sätt att visa tacksamhet. Thanksgiving infaller alltid fjärde torsdagen i november varje år, vilket betyder att fredagen efter blir en klämdag. På 60-talet myntades frasen Black Friday för att beskriva den tunga trafik och avgaser som uppstod dagen efter Thanksgiving då folk gav sig ut för att handla. En mer modern förklaring är att dagen ses som perioden på året då detaljhandeln vänder förlust till vinst. Då röda förlustsiffror förvandlas till svarta vinstsiffror. Dagen är också starten på årets julhandel.

Måndagen efter Black Friday helgen är den största shoppingdagen sätt till e-handel. Den kallas Cyber Monday och handlar bara om online shopping och infaller i år den 30 november. För drygt 10 år sedan gjordes mätningar som visade att e-handeln sköt i taket just måndagen efter Thanksgiving. Ett marknadsföringsföretag tog fasta på den informationen och skapade begreppet Cyber Monday. Detta var ett sätt för e-butiker att öka sin försäljning då de hade svårt att konkurrera med de stora företagen under Black Friday.

Idag är även de stora aktörerna närvarande på nätet, vilket ökar konkurrensen ytterligare. För att då stå ut i bruset måste alla butiker erbjuda kampanjer som lockar kunder att köpa hos just dem. Där är rabattkoder under Black Friday och Cyber Monday ett utmärkt sätt att marknadsföra sina sortiment, alternativt ha de bästa erbjudandena under denna vecka. 

Planera därför din shopping ordentligt innan rean sätter fart. Anmäl dig till nyhetsbrev, följ intressanta butiker på sociala medier, hämta hem koder som kan ge dig rabatterat pris och sätt dig bekvämt i soffan och börja fynda.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till