BLACK FRIDAY RABATTER 2019

Missa inte de största och bästa Black Friday rabatterna under 2019, du hittar dom självfallet här på Expressen rabattkoder. I år inträffar Black Friday den 29 november men Black Week börjar redan på måndagen med riktigt låga priser på mängder av produkter. Vi kommer vara med från start och fylla på med kampanjer hela veckan. Nytt för i år är även att vi lyfter de mest populära kampanjer högst upp i listan nedan, för att du som kund enkelt ska hitta de bästa rabatterna. Du hittar också utvalda Black Friday-rabatter på startsidan. Glad shopping!

Just nu finns 7 aktiva kampanjer för BLACK FRIDAY RABATTER 2019

60% rabatt på utvalda kundfavoriter hos Bloomify!

Utgår 15 November 2021
Till erbjudandet
121 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

10% på ditt köp hos Euroflorist

Utgår 31 December
EXKLUSIV
Visa rabattkod
EXPRESSEN10
4 personer har använt kampanjen idag
discount-badge

15% rabatt på ditt första köp

Utgår 1 Januari 2020
Visa rabattkod
Ges vid registrering
Användes för 18 minuter sedan

Upp till 70% rabatt i outleten!

Utgår 30 December
Till erbjudandet
Användes för 1 timme sedan

Rea och kampanjer på Apotea

Utgår 7 Maj 2022
Till erbjudandet
Användes för 16 minuter sedan

Fynda prisvärda produkter från papper & kontor i Adlibris outlet!

Utgår 15 Augusti 2021
Till erbjudandet
933 har klickat på kampanjen
exclusive-badge
discount-badge

10% rabatt på ditt köp!

Utgår 27 Oktober
EXKLUSIV
Visa rabattkod
SE1019-expressen10
1 person har använt kampanjen idag

Vilket datum är Black Friday 2019?

Black Friday 2019 infaller fredagen 29 november.


Vilken vecka är Black Week 2019?

Black Week 2019 pågår under vecka 48 och börjar 25 november och pågår till 1 december.


Black Friday nyheter

Vi sammanställer trender och tittar även framåt i vår nyhetssektion som behandlar allt relaterat till Black Friday.

Största Black Friday rabatterna under 2019

De största och bästa Black Friday rabatterna under 2019 hittar du självfallet online. Den största shoppingdagen på året utspelar sig den 29 november men många butiker, både på nätet och i galleriorna, tjuvstartar rean redan några dagar innan. Black Week har blivit ett allmänt känt begrepp på denna Black Friday-vecka som oftast fortsätter helgen efter Black Friday, så kallade Black Weekend. Om du tänkt ge dig ut och knuffas i affärerna måste du nog vässa armbågarna. Planerar du istället att shoppa på ett mer civiliserat sätt bör du ladda laptopen, brygga en kanna kaffe och klicka hem rabatterbjudanden direkt från soffan.

Konkurrensen bland e-butikerna online är större än någonsin, vilket bådar gott för dig som konsument. Det betyder att du är en eftertraktad kund som butikerna vill locka till sig. Lockbetet de använder brukar oftast vara rabattkoder som ger dig nedsatt pris på deras produkter - ett perfekt tillfälle att shoppa till lägre priser. Att hitta koderna kan vara en uppgift i sig och därför har vi har redan gjort jobbet åt dig. När du söker på Black Friday rabatt kommer du få upp en överväldigande mängd resultat. Det kan vara snårigt att leta sig fram till de bästa rabatterna på nätet under Black Friday. Här nedan har vi samlat lite tips på hur du bör förbereda dig inför året största shoppingdag online.

Leta rätt på Black Friday rabatter på nätet och planera ditt shoppande

Vare sig du tänkt fynda under Black Week, Black Friday eller Black Weekend så är ett första tips till dig att kolla in rabattkoder. På Expressen rabattkoder har vi samlat alla rabatter och erbjudanden på nätet för Black Friday under en gemensam banner. Vi har en hel uppsjö av online-butikers kampanjer som vi delar med oss av till dig som är på jakt efter prispressade erbjudanden. Under Black Friday sänder butikerna ut rabattkoder fortlöpande och vi har de allra senaste och mest aktuella koderna, som vi publicerar här på sidan. Förutom att hålla dig uppdaterad kring vad som sker här på sajten, bör du även kolla in butikers sociala medie-konton där de allt som oftast presenterar kommande kampanjer, framförallt inför Black Friday veckan.

Tidigare år har de mest populära varorna under Black Friday varit elektronikprodukter, leksaker och böcker. Elektronikprodukters rabatter är förmodligen mest populära på grund av att prisskillnaden blir så uppenbar när det reas ut.

Se till att planera ditt shoppande i förväg inför den 29 november. Ännu ett tips vi kan ge dig är att du bör undersöka de produkter du är intresserad av. Kolla om VR-glasögonen finns kvar i lager, finns den senaste Apple varan du vill ha i rätt färg, jämför priserna mellan olika butiker. Försök minnas var du hittat dina eventuella framtida köp, spara ner dina rabattkoder i ett word-dokument och var på tårna när Black Friday hysterin drar igång.

Anledning till att stanna hemma och shoppa online på Black Friday

Istället för att trängas bland hysteriska människor i butiksgalleriorna, är det betydligt behagligare att sitta insvept i en filt i ottan och klicka hem dina potentiella varor. En annan fördel att sitta framför datorn eller mobilen under Black Friday är att e-butikerna sänder ut nya erbjudanden och rabattkoder under hela dagen den 29 november. Dessa erbjudanden är oftast väldigt tidsbegränsade och kan gå ut samma dag som de skickas ut.

 I USA, där fenomenet ursprungligen kommer ifrån, har sedan 2005 sju personer dött och 98 skadats till följd av våldsamheter under Black Friday. Var därför en smart shoppare och gör all din shopping online så undviker du trängseln, du missar inte de senaste erbjudandena och du slipper se den sista varan av det du vill ha hamna i händerna på någon annan.

Ett gammalt fenomen som växer och ger upphov till nya trender som Cyber Monday

Black Friday har funnits i amerikanernas medvetande i många decennier och är direkt kopplat till Thanksgiving - helgen då amerikaner äter kopiösa mängder kalkon, potatismos och gravy i nära och käras sällskap i ett sätt att visa tacksamhet. Thanksgiving infaller alltid fjärde torsdagen i november varje år, vilket betyder att fredagen efter blir en klämdag. På 60-talet myntades frasen Black Friday för att beskriva den tunga trafik och avgaser som uppstod dagen efter Thanksgiving då folk gav sig ut för att handla. En mer modern förklaring är att dagen ses som perioden på året då detaljhandeln vänder förlust till vinst. Då röda förlustsiffror förvandlas till svarta vinstsiffror. Dagen är också starten på årets julhandel.

Måndagen efter Black Friday helgen är den största shoppingdagen sätt till e-handel. Den kallas Cyber Monday och handlar bara om online shopping och infaller i år den 2 november. För drygt 10 år sedan gjordes mätningar som visade att e-handeln sköt i taket just måndagen efter Thanksgiving. Ett marknadsföringsföretag tog fasta på den informationen och skapade begreppet Cyber Monday. Detta var ett sätt för e-butiker att öka sin försäljning då de hade svårt att konkurrera med de stora företagen under Black Friday.

Idag är även de stora aktörerna närvarande på nätet, vilket ökar konkurrensen ytterligare. För att då stå ut i bruset måste alla butiker erbjuda kampanjer som lockar kunder att köpa hos just dem. Där är rabattkoder under Black Friday och Cyber Monday ett utmärkt sätt att marknadsföra sina sortiment, alternativt ha de bästa erbjudandena under denna vecka. 

Planera därför din shopping ordentligt innan rean sätter fart. Anmäl dig till nyhetsbrev, följ intressanta butiker på sociala medier, hämta hem koder som kan ge dig rabatterat pris och sätt dig bekvämt i soffan och börja fynda.

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till