HP rabattkod 2024

Vårt betyg 4
Hämta en HP rabattkod och erhåll fina rabatter på bärbara datorer, stationära datorer, plattor, skrivare, skärmar, bläck och toner, papper och mycket mer. HP är ett utmärkt val för dig som vill köpa prisvärda datorer och andra tekniska prylar och samtidigt spara en slant på köpet. Visionen är att skapa produkter som underlättar vardagen för oss alla och det har HP verkligen lyckats med, allt från teknik, design och användarvänlighet. På hemsidan finner du även mängder av tillbehör såsom tangentbord, möss, gamingtillbehör, väskor och fodral, laddare med mera. Fri frakt ingår såklart i köpet vilket bara är en av många förmåner att handla hos HP.se. Nätbutiken erbjuder dessutom exklusiva kampanjerbjudanden som du kan ta del av och spara tusenlappar på ditt köp. Då och då har HP Store även stora reor med galna HP rabatter så håll dig uppdaterad hos oss på Expressen rabattkoder för att inte gå miste om en bra deal. Här får du de allra senaste och mest fördelaktiga rabattkoderna och erbjudandena från HP. Hämta din rabattkod redan idag!

Giltiga HP rabattkoder under Februari 2024

Flest nya rabattkoder hos HP
Under måndagar publicerar HP i snitt 36% fler rabattkoder än resten av dagarna.
Mest rabatt hos HP
Lördagar är den dagen med högst genomsnittlig rabatt på erbjudanden från HP.

Liknande erbjudanden

exclusive-badge
Bästa alternativet till HP baserat på sortiment.
discount-badge
Teknikproffset

Exklusiv rabattkod ger 10% rabatt på utvalda produkter!

Utgår 31 December
discount-badge
Lenovo

Studenter och alumner får 10% rabatt hos Lenovo!

Utgår 31 December 2025
discount-badge
Lenovo

10% rabatt på ditt nästa köp!

Utgår 31 December
Visa fler liknande erbjudanden

Om HP

Innehållsförteckning

 • 01
  HP rabattkod ger dig minst 15% rabatt på datorer och tillbehör
 • 02
  Så handlar du billigare på HP Store
 • 03
  HP Store och hållbarhet
 • 04
  HP Store betalningsalternativ
 • 05
  Leverans och frakt
 • 06
  HP Store kundtjänst
 • 07
  Stort utbud hos HP Store
 • 08
  Bärbara datorer hos HP Store
 • 09
  Tillbehör hos HP Store
 • 10
  HP Stockholm
 • 11
  Trevlig och snabb support hos HP Store
 • 12
  HP Store studentrabatt
 • 13
  Vanliga frågor om HP rabattkod
 • HP rabattkod ger dig minst 15% rabatt på datorer och tillbehör
  01

  HP rabattkod ger dig minst 15% rabatt på datorer och tillbehör

  Med våra unika rabattkoder kan du spara tusentals kronor på ditt köp av persondatorer, surfplattor, skrivare, datortillbehör med mera. HP rabattkod ger dig minst 15% rabatt på exklusiva datorprodukter och andra prisvärda produkter. Välj bland de senaste modellerna av datorer, surfplattor, stationära arbetsdatorer, skrivare, skärmar, bläck, toner, väskor, batterier, laddare och andra tillbehör. Rabattkoden ger dig inte bara rabatterat pris utan du erhåller dessutom fri frakt när du handlar för minst 200 kronor, vilket är en väldigt generös summa att nå upp till. HP har kraftfulla hårdvaror och kreativa designer som klarar de allra tuffaste utmaningar och påfrestningar. De har ett sortiment som passar alla olika behov oavsett om du sysslar med gaming eller bara vill ha en arbetsdator. Hämta de senaste och mest aktuella rabattkoderna här på Expressen rabattkoder. För fler exklusiva kunderbjudanden besök Microsoft Store och Billigteknik där du sparar upp till 50% på kampanjprodukter.

 • Så handlar du billigare på HP Store
  02

  Så handlar du billigare på HP Store

  Väl inne på hemsidan finner du kategorier såsom bärbart, stationärt, arbetsstationer, skrivare, skärmar, bläck, samt toner & papper. När du klickar på respektive kategori finner du alltid en sektion som heter "Erbjudanden". Där finner du produkterna till nedsatta och extra förmånliga priser. Du kan även nå deras kampanjpriser genom att klicka på "Aktuella erbjudanden" längst ner på sajten. Därtill har HP Store även en medlemsbutik, där du som är anställd hos ett företag som är anslutet till HP kan handla till extra låga priser. I de fall det inte finns en HP Store rabattkod kan vi rekommendera dig att anmäla dig till deras nyhetsbrev. Då har du möjlighet att ta del av exklusiva kampanjer och erbjudanden.

 • 03

  HP Store och hållbarhet

  HP arbetar flitigt inom flera områden för att minska sin negativa miljöpåverkan och en av metoderna de arbetar med är energieffektivitet. Genom att erbjuda produkter som kräver så lite energi som det bara går, minimerar HP också den klimatpåverkan som produktionen och användningen av deras produkter oundvikligen bidrar till. Och genom att använda sig av återvunnet material för färgpatroner till deras skrivare minskar HP dessutom exploateringen av naturresurser. HP Store kampanj hittar du längst ned på sidan samt under varje kategori, och information om produktionssätt står tydligt vid varje produkt. På HP Store kan du handla både billigt och miljövänligt online.

 • 04

  HP Store betalningsalternativ

  På HP Store kan du enkelt och smidigt handla med det betalningsalternativ som passar dig bäst. Antingen betalar du med kreditkort såsom Mastercard, VISA eller American Express, eller så väljer du förskottsbetalning via banköverföring. Utöver detta kan du även välja faktura eller PayPal. 

  • Mastercard 
  • VISA 
  • American Express 
  • Förskottsbetalning 
  • Faktura 
  • PayPal


 • 05

  Leverans och frakt

  Köper du för över 200 kronor är frakten alltid kostnadsfri. För beställningar under 200 kronor tillkommer en fraktkostnad på 49 kronor. Helgfria måndagar till fredagar levereras beställningen vanligtvis så snabbt som inom 48 timmar. Du har som vanligt alltid rätt att returnera din vara inom 14 dagar efter leveransen, så länge du inte har skadat den.

 • 06

  HP Store kundtjänst

  Om du undrar över något eller behöver hjälp med din beställning kan du höra av dig till kundtjänsten via ett kontaktformulär direkt på hemsidan eller ringa direkt till en försäljningsexpert på 08 - 593 664 18. Det finns dessutom en praktisk FAQ-sida där du kan hitta svaren på alla de vanligaste frågorna. Här kan du oftast lösa problemet snabbt och enkelt. Det går självklart även bra att kontakta kundtjänsten om du har några frågor gällande din HP Store rabattkod. 

 • 07

  Stort utbud hos HP Store

  På HP Store hittar du allt du behöver när det kommer till datorer och datortillbehör. Du hittar hela utbudet av HP:s bärbara datorer, både för företagskunder och för privat bruk. Det finns dessutom stationära datorer för alla som satsar på kraftfullhet snarare än mobilitet. Utöver dessa produkter finner du även skrivare, bläckpatroner och andra tillbehör. Allt är ordnat i praktiska kategorier som gör att det är enkelt att navigera på hemsidan och få en bra överblick av utbudet. Listan kan sorteras efter pris, HP Stores egna rekommendationer eller nyheter för att du ska kunna hitta rätt produkt snabbt och utifrån dina egna preferenser. Under varje produktkategori kan du dessutom klicka på de specifikationer som rör varje produkts kvalitet, exempelvis gällande grafik och energieffektivitet. Klicka dig fram till HP Store rabattkod här för extra billiga priser! 

  • Datorer 
  • Stationära datorer 
  • Skrivare 
  • Bläck och patroner 
  • Bildskärmar och tillbehör

 • 08

  Bärbara datorer hos HP Store

  På HP Store rea hittar du produkter till kraftigt nedsatta priser. Anmäl dig till nyhetsbrevet för att få tips om när dessa äger rum. Bland utbudet på HP Store finns bland annat ett stort antal bärbara datorer. Dessa kan du navigera bland med hjälp av praktiska underkategorier som specificerar utbudet efter olika funktioner och preferenser. Underkategorierna gör att man får en bra överblick av utbudet. Skärmstorlek, touchskärm och kvalitet på grafik är exempel på underkategorier.  

 • 09

  Tillbehör hos HP Store

  Under produktkategorin “datortillbehör” säljer HP Store även datorfodral och väskor, gamingtillbehör, tangentbord, möss, kablar och ljudtillbehör. Hos HP Store kan du med andra ord handla både dator och datortillbehör på samma gång, vilket gör din shoppingupplevelse väldigt smidig.   

 • 10

  HP Stockholm

  HP-produkter säljs hos ett stort antal återförsäljare i Sverige och 129 av dem ligger i Stockholmsområdet. Det säger något om varumärkets nivå av etablering i Sverige. HP är ett av de populäraste datormärkena när det kommer till PC och de är rentav en av de största tillverkarna av datorer i världen. Bland återförsäljarna i Stockholm hittar du bland andra Dustin, Elgiganten och Media Markt. För att hitta de allra bästa priserna rekommenderar vi att du kikar på en jämförelsesajt, vänder dig direkt till HP Store eller håller utkik efter rabattkoder och erbjudanden på denna sida. På så vis kan du enkelt få en överblick av de bästa erbjudandena för den produkt som du är intresserad av att inhandla. 

 • 11

  Trevlig och snabb support hos HP Store

  HP Store har en support som du kan nå via ett e-postformulär. Där får du relativt snabbt och enkelt hjälp med vad det än kan vara som du funderar över. Många frågor besvaras dock redan under “vanliga frågor” så ta dig gärna en titt där innan du kontaktar kundtjänsten, för snabbast svar. Här finns nämligen svaren på alla de vanligaste frågorna i olika kategorier. Om du inte får svar på dina frågor eller behöver teknisk hjälp så kan du självklart kontakta supporten. Hjälpen dröjer aldrig länge och bemötandet är trevligt. På så sätt känner du dig alltid välkommen att höra av dig och det känns även ännu tryggare att handla på hemsidan. För vissa områden finns det även möjlighet att få hjälp via telefon. Telefonnumret skiljer sig mellan de olika områdena vilka du finner under fliken “kundservice”. 

 • 12

  HP Store studentrabatt

  Är du student så vet du att det kan vara knapert med ekonomin vissa månader. Trots detta kan det hända att det är nödvändigt att inhandla en ny dator, exempelvis för studierna. Därför är det glädjande att HP Store har särskilda studentrabatter som du kan nå genom att använda dig av antingen Student- eller Mecenatkortet. Du kan även nå dessa studentrabatter genom länkarna längst ner på HP:s egen sajt. Genom att vi listar HP Store rabattkoder och erbjudanden på denna sida ser vi till att du inte betalar mer än vad du behöver. Så håll dig uppdaterad här så att du inte går miste om en bra deal! 

Vanliga frågor om HP rabattkod

 • 2. ✅ Hur många HP rabattkoder och erbjudanden är aktuella just nu?

  Just nu finns det 6 aktiva erbjudanden hos HP.

 • 3. Hur aktiverar jag en HP Store rabattkod?

  1. Klicka på något av kampanjerbjudandena här på butikssidan
  2. Väl framme på sajten väljer de produkter du önskar köpa och placerar de i kundvagnen
  3. När du känner dig klar klickar du på den gröna knappen “Gå till kundvagn”
  4. Där finner du en text som du klickar på som säger “Applicera rabattkod”
  5. Mata in din kod i fältet som dyker upp och klicka därefter “Tillämpa”
  6. Nu aktiveras din rabatt och priset reduceras och du kan slutföra ditt köp

 • 4. Får jag studentrabatt när jag handlar hos HP Store?

  Ja, om du har ett Mecenatkort så får du som student upp till 30% rabatt på hela sortimentet. 
 • 5. Hur kommer jag i kontakt med HP Store kundtjänst?

  De flesta frågor får du svar på under "Vanliga frågor" på hemsidan, men det går även bra att ringa till 08 - 593 664 18 eller maila till postsalessweden@hp.com. 

 • 6. Vilka betalningsalternativ finns hos HP Store?

  Hos HP Store betalar du enkelt och säkert med kredit- och betalkort (Visa, MasterCard, American Express), förskottsbetalning via banköverföring, faktura eller PayPal. 

Fler butiker med liknande produkter

Visa fler liknande butiker

Kopiera koden/Gå till kassan

 
  Kopiera
rabattkod
Koden kopierad!
Gå till
Fungerade koden?