Hela denna sida är en annons

MEDS rabattkod

Aktuella MEDS rabattkoder & erbjudanden för Oktober 2018

Besök hemsidan

20%

Utgår om 20 timmar


20% på varor inom feber, värk och förkylning!

Gäller ej för underkategorin termometer. Gäller tom 22 okt.

Visa villkor

Gå till sida

Gå till sida

Aktuella MEDS rabattkoder under Oktober 2018

 • 20%

  Utgår om 20 timmar


  MEDS erbjuder just nu 20% på allt inom hud

  Gäller fram till och med 22 okt.

  Visa villkor

  Gå till sida

 • FRI FRAKT

  Giltig tills vidare


  MEDS erbjuder fri frakt med snabb hemleverans på receptbelagda läkemedel!

  MEDS är ett apotek i mobilen som gör det bekvämare för dig att få hem din medicin.

  Visa villkor

  Gå till sida

Betyg 5.0 av 1 röster

Info om MEDS

MEDS är ditt apotek i mobilen som erbjuder snabb hemleverans med fri frakt av dina receptbelagda läkemedel. MEDS har licens från Läkemedelsverket och erbjuder ett stort utbud av skönhets- och hälsoprodukter. Du hittar produkter inom kategorier som allergi, ansikte, hud, hår, feber & värk, förkylning, mage & tarm, vitaminer och kosttillskott med mera. Nu behöver du inte längre traska ut och hitta ett apotek när du är i behov av läkemedel. Hos MEDS får du dina produkter levererade till där du befinner dig. Här på Expressen rabattkoder finner du rabattkoder och kampanjer från MEDS. 

Läs mer

Mer om MEDS

Beställ prisvärda apoteksvaror med fri frakt hos MEDS

MEDS är apoteket i mobilen som erbjuder ett brett produktsortiment av receptbelagda och receptfria läkemedel. Använder du en Meds rabattkod kan du dessutom genomföra ett köp till ett rabatterat pris samt erhålla fri frakt. Ibland finns inga rabattkoder att tillgå, men det finns ändå alltid fördelaktiga erbjudanden att ta del av i kampanjsektionen i webbutiken. Erbjudandena förnyas med jämna mellanrum, därför kan det vara bra att hålla sig ajour så man inte går miste om när en viss apoteksvara säljs till kampanjpris. Ett tips för att hålla koll är registrera sig för webbshoppens egna nyhetsbrev och följa shoppens sociala medie-kanaler.

 

Blixtsnabba leveranser hos Meds

Läser man recensionerna som butiken erhållit kan man se en tydlig trend, nämligen att apotekets kunder är väldigt nöjda. Förutom tydlig information, konkurrenskraftiga priser, bra mobilanpassning och smidigheten i att beställa så återkommer många kunder till de snabba leveranserna. Blixtsnabba leveranser är också något som online-apoteket själva lyfter fram som en grundstomme i sin verksamhet. Nästa gång du stöter på en Meds kampanj som erbjuder apoteksvaror till låga priser, kan du ha i åtanke att du kommer ha ordern hemma i brevlådan inom kort – ibland tar det inte längre än en timme. Ska man tro apotekets kunder verkar det också stämma.

 

Meds betalningsalternativ

Hos Meds betalar du säkert och enkelt med Klarna. Du kan vänta med att betala tills du fått hem din beställning och behöver inte hålla resa på kortnummer eller lösenord. Välj att betala direkt, senare eller dela upp – enkelt.

- Faktura

- Delbetalning

- Konto

- Bank

 

Leveranstid och fraktkostnad

Hos Meds får du alltid fri frakt på din order. Webbshoppen strävar efter att alltid erbjuda blixtsnabba leveranser, ibland så snabbt så du får din order samma dag.

 

Meds kundtjänst

Du kan kontakta kundtjänsten på flera sätt. Du kan mejla till hello@meds.se där de svarar så snabbt de kan. Du kan ringa på 08-428 455 10 alla dagar mellan kl. 08-22. Slutligen kan du också chatta direkt på hemsidan.

 

Köp apoteksvaror, receptbelagda och receptfria, hos Meds

Produktsortimentet hos Meds är allt annat än bara nässpray och värktabletter. Onlineapoteket är en ny aktör att räkna med på nätet och som har ett gediget utbud av receptbelagda och receptfria läkemedel och produkter. De har de klassiska produkterna inom välkända apotekskategorier som allergi, förkylning, feber och värk för att nämna några. Utöver dessa kan du hitta varor som vid en första anblick inte känns så apotekmässigt så som smink, träningsartiklar, hårprodukter och djurprodukter. Sortimentet är därför fyllt av allt som du kan tänkas behöva för dig, din familj och ditt djur för att hålla er hälsa i behåll. Det är heller inte så dumt att det alltid erbjuds fraktfria alternativ när du lägger din order. När du via butikens lättnavigerade sida (som även gör användarupplevelsen positiv) hittat apoteksvaror för hela familjen och ska lägga din beställning, kan det vara på sin plats att använda Meds rabattkod i kassan för att göra köpet ännu mer prisvärt.

Hos Meds kan du också bl.a. handla produkter inom:

- Mage & tarm

- Mun & tänder

- Barn & förälder

- Rökfri

- Vitaminer & kosttillskott

- Ögon & öron

Handla läkemedel till kampanjpris hos Meds

Trots ett redan prisvärt sortiment kan du fynda bland läkemedel och apoteksvaror till nedsatta priser i Meds rea. Kampanjsektionen finner du enkelt i menyn uppe på sajten. Väl inne i reaavdelningen presenteras flertalet aktuella kampanjer där du kan välja bland de bästa priserna på utvalda produkter. Fynda på allt från specifika kategorier som hudvård eller erhåll kampanjpris på specifika märken som Björn Axén och Löwengrip m.fl.


Noggrant utvalda varumärken hos Meds

Varumärkesutbudet hos onlineapoteket är väl utvalt med en blandning av välkända märken som ACO, Oral-B och Libresse, men också de lite mer okända märkena som Dentosal, Omron och Silicea.

Sortimentet hos Meds har med noggrannhet valts ut för att du ska hitta just det du behöver inom hälsa, egenvård och välmående.

I webbutiken kan du också varumärken som:

- Rexona

- Ipren

- Panodil

- Kanjang

- Dentway

- Braun